Обичайте се бе хора! Защо само да се харесвате!?...
Такааа..., аз незнам какво е
МЕ /Matrix Energ./
, така че смятам, че правя QE, поне това опитвам, а какво става- Квантова му работа! И по-скоро при мен се получи "резонанс"ът.
Еуфория определено не чуствам, по-скоро дивашки възсторг, като приключа, от това, че съм успяла да направя нещоси!
Във връзка с това:
В новата си книга, доколкото разбрах, Кинслоу говори само за Еуфорично чувство, без нужда от точки.
Ако точките отпаднат и остане само Еуфоричното чувство, то то се превръща в още по-голяма цел за практикуващите.
Та според мен ЕЧ си е и цел. Very Happy
Аз мога да се доведа да ЕЧ от нищото, но освен силен енергиен прилив, не съм усещала никакви други последици и ако, както Иван твърди, има изначално някакво намерение, а не конкретно към момента дефинирано такова, то би трябвало, да последва и промяна в такава насока. Е преи мен не е имало промяна.
Още нещо. Установих, че едни усещания, които си имам от край време, май са спонтанни състояния на Квантовото Докосване. Става дума ,за състояние на едновременно усещане на безкрайно голямото и безкрайно малкото едновременно, а усещането за форма е сфера (безкрайно малка точка и безкрайна голям космос). Наблюдавала съм това усещане с голямо любопитство и пълно неразбиране

, но нещата се наместват!
Последно, за сега. Освен, че ръцете ме сърбят, непрекъснато да пробвам QE-то, явно имам и промяна в състоянието си, чуствам се гъвкава някак, едни болки в кръста и гърба съвсем заглъхнаха, по-бърза промяна към подобрение в зрението, но за това ще пиша накрая, защото правя комбинация от три техники към настоящия момент...)
А и още нещо,установих, че стигам до QE и само при просто "усещане", на кои да е две точки от тялото си без докосване, само констатация или с гледане в две точки едновременно. И за десерт, смешното. Като си легнах снощи, завладяна от новостта QE
Заспинайки изпадах в него поне 10 пъти явно навлизайки в някяое от нивата(алфа, бета, тета...не ги знам) и това ме сепваше, така, че не успях да заспя, дакато не си се скарах, да престана да си играя!