Натрапчивите мисли
Мда-а-а-а, както и предполагах работиш с отвлечени понятия и емоции вместо с конкретни физически усещания в тялото.
Къде го чувстваш този страх в тялото, в какви точно физически усещания се изразява той ( сърцебиене, сковани мускули, изтръпване, свиване на стомаха, потене и т.н.) Колко пъти трябва да го пиша това за да го разберете?
Вкарай телесните си усещания на мястото на страха, досадата и т.н. и ще тръгнат нещата.
Къде го чувстваш този страх в тялото, в какви точно физически усещания се изразява той ( сърцебиене, сковани мускули, изтръпване, свиване на стомаха, потене и т.н.) Колко пъти трябва да го пиша това за да го разберете?
Вкарай телесните си усещания на мястото на страха, досадата и т.н. и ще тръгнат нещата.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Я си помисли пакБризеидка написа:Аз знам, че трябва да работя със страха някъде в тялото си, обаче работата е там, че не мога да го усетя по този начин. Аз просто имам натрапчивите мисли, но не бих казала, че е чак толкова силен страх, че да мога да го отнеса физически към нещо. :/

Никакво напрягане никъде, стягане, мравучкане?
Ако напълно ти изключа сетивата, упоя те например, нищо няма да чувстваш, нищо няма да те дразни, човърка, плаши, натъжава и т.н.
Всяка емоция има физическо проявление. Иначе не би знаела, че я усещаш.
Търси и ще намериш.
Търси и ще намериш.

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
ivangp написа:Ако напълно ти изключа сетивата, упоя те например, нищо няма да чувстваш, нищо няма да те дразни, човърка, плаши, натъжава и т.н.
Търси и ще намериш.
Последно промяна от Бризеидка на 17 Май 2010 19:27, променено общо 1 път.