Charam, хубаво е че си започнала работа върху себе си. Това е най-добрият начин и да помогнеш на близките си. А имено чрез личен пример.
Благодаря на всички които публикуваха мнения. радвам се че семинара ви е бил от полза и че повечето мнения са положителни.
Досега има само едно с лека критика, но ми бе пратено на имейл.
Накратко в него се казва, че информацията е била хубава и много, но е трябвало да се обърне повече внимание на конкретните техники, които аз ползвам, най-често.
Според мен би било добре да има повече практика по полседната техника - Емоционална Трансформация (ЕТ).
Но така се случи, че така се случи тогава, че на човека с който демонстрирах му отне повече от очакваното от мен време да изкара емоциите си. Явно настъпихме много болно място.
Отчитам това като моя грешка.
Всъщност след семинара останах с един от курсистите ( за което искам да благодаря отново на Галя, че ни предостави офиса и геройски стоя с нас) и направихме 2 часова сесия с ЕТ, в която определено имаше какво да се научи.
Човекът изкарваше енергия много по-яко отколкото при демонстрацията с другия курсист по време на самия семинар. Макар и не толкова визуално ефектно.

По неговите думи бълваше негативна енергия като негъра във филма "Зеленият път".
Това ме наведе на 2 мисли:
Едната, е че явно мъжете, понеже подтискат по-здраво от жените имат много повече какво да изкарват и им отнема доста повече време. (обикновено ЕТ сесиите са подобни на тази която демонстрирах с Charam )(отварям нова скоба, работил съм с много малко мъже, не че имам нещо против тях, просто те не обичат да споделят с други мъже проблемите си [да показват "слабост"] и най-вече емоционалните такива

).
Втората е, че е добре да се направи малко практика по ЕТ за участниците в семинарите за напреднали. И това трябва да стане извън семинара защото просто няма как да вместя всичката информация от семинара в по-малко от 2 дни.
Затова след семинара на 8-9ти Май (ако такъв се състои) ще организирам един ден практика по ЕТ (а и другите техники ако желаете) за участниците в семинарите за напреднали. Безплатно, ако намерим безплатна зала. Ако не, ще трябва да съберем пари само за наем на зала.
Ще пиша по-късно къде и кога.