Но освен килата, като гледам какви неща наизскачаха и завъртяха хоро около мен, май ще чакам да мине още някой кораб, че . . . много имам за товарене се оказа!
Аз продължавам с ТЕС! А думите "Въпреки, че тази очевадна вина изгаря очите ми...", така добре ми дойдоха, че направо ги усещам като мои! Все едно съм ги знаела от толкова много време, но не съм могла да си ги припомня! И сега се сещам за тях и работят с пълна сила!
Иване, благодаря ти, още веднъж за идеята, която ми даде! Те очите ми, затова са толкова сухи-през цялото време тази вина ги е горила!
Искам да споделя с всички вас 2 неща, т.е да питам дали е нормално?
1. Предната нощ към 5 ч.сутринта се събудих, не ми се спеше, въртях се /не е обичайно за мен-заспя ли, топ да гръмне-не чувам. Спя дълбоко-все не ми стига сънят!/. Реших да визуализирам, за да се унеса и да заспя по-лесно отново! Тогава усетих едно движение отвътре по гушата, все едно тежки мравки ходеха нагоре-надолу по щитовидната жлеза, нещо като леко изтръпване, без болка, без неприятно усещане! Досега не бях изпитвала нищо свързано с областта около щитовидната жлеза! Не помня да съм визуализирала каквото и да било, просто си помислих да започна и тогава получих тези мравки! А Предизвикателството и визуализициите са свързани единствено и само с очите! Какво беше това нещо? Нямам обяснение!
и
2. Днес през целия ден си повтарям-Аз нямам бели секрети в очите! Очите ми са здрави! На ум-докато ходя напред-назад, докато карам колата, когато не говоря с някой - нон-стоп си повтарям тези думи! И наистина днес аз нямах бели секрети! Чудото започна! По едно време във фитнеса видях в огледалото един бял враг и веднага си казах: Не, аз нямам бели секрети! Очите ми са добре! И след малко гледам няма нищо в окото. Естествено, че не се е изпарил, но беше някъде в долния клепач на окото-не го виждах и не ми пречеше! После сам си излезе! И да се похваля-днес си слагах овлажняващи капки само 3 пъти/иначе по 10-тина пъти на ден!/
Днес е 5-ти ден от моето Предизвикателство, а ТЕС вече работи!

Няколко пъти ми идваха мисли, че няма да се справя, че се чувствам несигурна, но веднага ги ТЕСах и ми прави впечатление, че много бързо се изпаряват и рядко се връщат!