Системен лупус

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Публикувай отговор
белла
Участник

Мнение от белла »

Благодаря отново на Иван!
То при мен не е проблема от детството/мисля, че бях щастливо дете/, а от ранната ми младост :lol: . В момента даже все още живея в някакъв "смахнат" филм. Но ТЕС ми помага да се абстрахирам от действителността и все пак имам щастливо семейство, това е голям плюс.
Тази събота и неделя работих по 2 много важни проблеми, които останаха обаче недовършени. В събота ме провокира клипа на "Вечеряй, Радо", стана ми толкова мъчно за мама, тя почина преди няколко години/ горе-долу ототогава имам симптоми на лупус/ ТЕСих мъката, това, че ужасно ми липсва. Задавах си въпроса: Защо?Разнищвах от всички страни/ поне така си мисля/.
Тя ми беше огромна подкрепа, много ме обичаше и аз нея...
Та въпроса ми е не мисля, че е възможно тази липса да бъде запълнена, мъката може да бъде притъпена за известно време, но да изчезне :?: С какво чувство трябва да бъде заменена?!
В неделя работих по другата ми голяма мъка- обвинение към мен самата за погрешно взето решение, поради което не само аз страдам, но и семейството. Естественно, то си има и друга страна, в смисъл, че носи и позитиви за всички, направила съм го за добро. Но все пак още не съм си простила и понякога като се сетя за това и си казвам, че си заслужавам болестите точно заради това решение. ТЕСих , стори ми се, че обвинението към мен намаля.Приспа ми се и дотук.Тук искам да питам: Често ми се случва когато направя една или две ОР на ТЕС по проблем/ обикновенно събития с висок емоционален заряд/ и вече не ми се работи въобще затова, имам чувството, че ми е безразлично. Мисля си , че това е голям ПО. Но в същото време нещо ми казва, че не може да е минало толкова лесно. И се връщам след няколко дни ако се сетя...Правилно ли е? Интуицията ми подсказва, че трябва да мине малко време сякаш. Или се заблуждавам?Как трябва да теся този ПО? Имаше някакъв списък за ПО, може би да минавам през него.
Благодаря за помощта!
Arethuse
Майстор

Мнение от Arethuse »

белла написа:Благодаря отново на Иван!
Та въпроса ми е не мисля, че е възможно тази липса да бъде запълнена, мъката може да бъде притъпена за известно време, но да изчезне :?: С какво чувство трябва да бъде заменена?!
Благодарност :D Това, че майка ти си е отишла от този свят е неин избор. Тя е сега на по-добро място от нейна перспектива.
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
белла
Участник

Мнение от белла »

Благодарност ...Много съм далече от това чувство, сърцето ми се къса.
Значи трябва много още ТЕС. Не съм убедена, че ще успея да стигна до благодарност.
Благодаря ти много, Аретюз за искренния отговор.
Arethuse
Майстор

Мнение от Arethuse »

С какво ти помага мъката? Какво ти носи тя?

Бъди благодарна за връзката с майка ти и за хубавите ви моменти заедно, за споделените неща. Представяй си, че е до теб, когато имаш нужда от нея, но не тъжи, за бъди щастлива, че си способна на такава обич!
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

белла написа:стана ми толкова мъчно за мама, тя почина преди няколко години/ горе-долу ототогава имам симптоми на лупус/

Страхотно, може би си открила една от причините за болестта си.
ТЕСих мъката, това, че ужасно ми липсва. Задавах си въпроса: Защо?Разнищвах от всички страни/ поне така си мисля/.
Тя ми беше огромна подкрепа, много ме обичаше и аз нея...
С радост и спокойствие, сигурност, упование в собствените сили.
В неделя работих по другата ми голяма мъка- обвинение към мен самата за погрешно взето решение, поради което не само аз страдам, но и семейството.
Идеално - чудесно се справяш.
Тук искам да питам: Често ми се случва когато направя една или две ОР на ТЕС по проблем/ обикновенно събития с висок емоционален заряд/ и вече не ми се работи въобще затова, имам чувството, че ми е безразлично. Мисля си , че това е голям ПО. Но в същото време нещо ми казва, че не може да е минало толкова лесно. И се връщам след няколко дни ако се сетя...Правилно ли е? Интуицията ми подсказва, че трябва да мине малко време сякаш. Или се заблуждавам?Как трябва да теся този ПО? Имаше някакъв списък за ПО, може би да минавам през него.
Понякога с ТЕС проблемите се изчистват буквално за секунди. Така е възможно, макар и малко вероятно да си изчистила проблемите които си ТЕСала. А иначе ПО се чисти с ТЕС, както и всеки друг проблем.
Подкарвай по списъка!
Упоритост му е майката, бащатата и останалите роднини. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
delyanamileva

Мнение от delyanamileva »

Zdraveite! V momenta sym v bolnica "Sv.Ivan Rilski" v Sofiq i mi pravqt izlsedvaniq za CREST sindrom i LUPUS.Ne bqh 4uvala za tezi bolesti dosega.Edinstvenoto smu6tava6to pri men be6e pobelqvaneto na prystite na rycete mi i poduvaneto im.Tova pobelqvane e ot okolo 3 god. i li4nata mi lekarka kaza, 4e e studova alergiq i ne se lekuva.No v kraq na minalat god. otidoh pri dermatolog toi mu pusna ANA i te se okaza s +++.Be6e mi postavena diagnoza CREST sindrom. Izpratiha me pri revmatolog i se okaza, 4e ne6tata ne sa tolkova prosti kolkoto si misleh.Zapo4na edno hodene do Varna za o6te izsledvaniq na RO i La, pri koeto i te se okazaha s po +++. Revmatolojkata ot Dobrich direktno me izprati v Soifia pri prof.Rashkov za postavqne na to4na diagnoza i le4enie.Toi postavi diagnoza LUPUS i sega mi pravqt o6te edin kup izsledvaniq.Okaza se,4e imam namalena slyzna sekreciq, na mesta po prystite na rycete imam u4astyci bez kapilqri.Rentgena pokaza artrozo-artrini promeni po prystite na rycete s kisti na stavite i vse pove4e se ot4aivam, 4e naistina moje da se okaje LUPUS.Zasega edindtvenoto normalno ne6to pokaza ehografa-nqmam zaesgnato ni6to na tozi etap.Ostana da vidq imunologi4nite izsledvaniq kakvo 6te pokajat pak i scintigrafiqta na sljun4estute jlezi.Na vsi4koto otgore ustata mi syhne i pstoqnno piq voda.Imam problem i s 6titovidnata jleza- Hashimoto.Molq nqkoi bolen ot tezi dve bolesti da napi6e simptomite, po koito sa mu postavili tezi dve tejki bolesti. Predvaritelno blagodarq!
белла
Участник

Мнение от белла »

Здравей, Диляна. Сега нямам много време, но искам да ти отговоря и да те успокоя. Първо, не се притеснявай, трябва да си по- спокойна, защото стреса ти вреди. Аз затова прилагам ТЕС и много ми помага.
Освен това си в добри ръце, проф. Рашков е най- добрия. Важното е, че имаш диагноза. И аз имам лупус, Хашимото и освен това антифосфолипиден синдром. Лупуса ми го поставиха като диагноза , точно в тази клиника по сл. симптоми:
-клинична картина: ставни болки, повишена температура, фоточувствителност, афти
- Положителни АНА, положителни анти ДНК,повишено CRP положителен ревма фактор
Хашимото: - повишени ТАТ и МАТ,изследваха ги защото от 15 годишна ходя по ендокринолози, защото имам гуша.
В момента може да се каже, че и двете са в ремисия. Имам малък проблем с бъбреците в момента, имам малко белтък., затова за лупуса пия лекарства, но за Хашимотото след раждането на детето ми ми спряха лекарствата, защото TSH ми се нормализира.
Само спокойно, важното е, че нямаш засегнати органи.Ще се радвам да пишеш и да се присъединиш към отбора за лечение с ТЕС. :)
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Ето една статия от сайта на Гари Крейг в която се описва пълно излекуване от Лупус.
Накратко за неанглийски говорящите:
След изчистване на няколко случки от детството на едно момиче което е било осиновено и е мразело мащехата си. След изчистване на гнева и омразата към мащехата Лупусът и й също изчезва безследно. :)
За всички хронични и "нелечими" от съвремената медицина заболявания задължително правете и процедурата В МИР СЪС СЕБЕ СИ!
белла
Участник

Мнение от белла »

Искам да попитам, тъй като търсих тук и не можах да го намеря. Мая беше писала някъде как се проверява истинността на дадено твърдение чрез ТЕС. В смисъл искам да проверя дали съм си простила.
Когато започна да си правя Настройката: Въпреки, че не мога да си простя... се ядосвам и си казвам, не е вярно простила съм си, но има зрънце съмнение.
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

белла написа:..Мая беше писала някъде как се проверява истинността на дадено твърдение чрез ТЕС...
Отричам :)
Има нещо подобно, което веднъж описвах. Как да проверим дали имаме психологически обрат за нещо. Като тесаш без настройката. Ако ти мине, значи нямаш психологически обрат. Ако не ти мине, би трябвало да има. Но това може да се проверява за малки неща и болежки.
белла
Участник

Мнение от белла »

Мая, много извинявай миличка, права си. :oops:Затова не съм могла да го намеря, заблудила съм си от толкова много четене. :D Желая ти леко раждане.
Аретюз е писала за това:
"Иначе за самото раждане имам намерение да приложа една техника, която май се казваше "The ultimate truth technique" (Иване, поправи ме ако греша в името или описанието, че точно сега нямам време да проверявам). Състои се в следното: проверяване "истинността" на дадено твърдение, което е желано. Например - Вярвам, че ще имам безболезнено раждане. Казваш твърдението на глас и оценяваш "истинността" му, тоест доколко вярваш наистина в това и се чувстваш по този начин. Аз примерно съм някъде към 2 по скалата от 1 до 10 След това започваш да тесаш причините за невярването (които обикновено веднага изплуват в съзнанието ти_, например - всички казват, че е болезнено, аз лично за себе си изпитвам съмнения също и защото дори в момента имам подготвителни контракции, които са болезнени понякога, та какво остава за истинските и т.н. И така, всяко нещо, което искаш за раждането си, го "проверявай" по този начин и тесай каквото изкочи по пътя. Целта е накрая убедеността ти във въпросното твърдение да е 10 "
белла
Участник

Мнение от белла »

Здравейте, не съм доволна от себе си. Фиброаденома е пораснал с 50% за 4 месеца, съветват ме за операция. Обмислям да я направя в края на март. Доводите- 1. Фиброаденомите били няколко вида- този е растящ, което не било добре.,2. лупуса увеличава риска от рак, 3. взимам имуносупресори- също увеличава риска от рак, 4.планирам бременност- при бременност обикновенно растат, особено ако пак се наложи да пия разни хормонални за задържанел Освен ТЕС през тези месеца взимах и едно хомеопатично специално за да се справя с проблема. Не че не вярвам в нетрадиционната медицина, но в някои случаи, особено когато пиеш такива коктейли от химия, както правя аз, по -добре ножа. Но пък трябва да се постарая в бъдеще да имам по- малко конфликти :wink: , за да бъдем все по-добре. Иначе всичко друго физически е добре, психически от седмица бях много зациклила над 1 проблем, който реших да ТЕСя и такава депресия от години не съм имала/ постоянно ми се плачеше, почти не се храних.../и всичко тръгна от решението ми да теся ПО , че не заслужавам да оздравея, защото... :( Ще се справим.Само не ме упреквайте за операцията.Иначе чакам мнения,къде греша.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Здравей Бела,
препрочетох ти публикациите. Това което ми прави впечатление е, че работиш с ТЕС като се хвърляш от едно нещо на друго. В началото имаш голям ентусиазъм, но след седмица-две зарязваш дадената насока/проблем и почваш да работиш в друга. Според мен основният ти проблем е, че не си последователна.
Затова ти предлагам един месец да работиш отново и само за фиброаденома с ТЕС и визуализации на здрави, перфектни гърди. И след това отново да се прегледаш и чак тогава да решаваш дали да се оперираш.
белла
Участник

Мнение от белла »

Прав си, но работя когато дадена емоция се появи, когато е най- силна и застрашителна. А пък нямам много време и сили.
Може ли да ми напишеш формулировка за фиброаденома. Под формата на Предизвикателството ли да работя? Преди ми беше написал да работя върху негативните емоции, които поражда в мен/ мисля, че в момента има само гняв, че се е появил пак/ и страховете ми по отношение на второто дете/ такива вече няма/. Иначе към гърдите си изпитвам благодарност/ кърмих детето си 1,5 г., можеше и още, но започнах едни лекарства, и съм и много благодарна така да се каже/, ако трябва да се включи във формулировката.Благодаря.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

белла написа: Под формата на Предизвикателството ли да работя? Преди ми беше написал да работя върху негативните емоции, които поражда в мен/ мисля, че в момента има само гняв, че се е появил пак
Да - работи под форма на Предизвикателството:
Т.е. по 10 пъти на ден, като адресираш всички негативни емоции, които имаш свързани с аденома - страх, че трябва да те режат, гняв, отчаяние, умора, безсилие, слабост, безверие, неувереност , че можеш да се справиш и т.н.
На всяко приложение ТЕСи по една емоция. Като ги изредиш всичките, почваш отначало.
Не забравяй да пиеш вода - по чаша на приложение на ТЕС и да визуализираш по 15 минути поне 2 пъти дневно перфектни и здрави гърди. Най-добре сутрин и вечер.
Публикувай отговор