ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ
Аз пък да ти кажа много се шашкаш без да има за какво!Остави тези магии и притеснения,но ако продължаваш да вярваш,така мисловно можеш да си навличаш само неприятности,не че магията един вид ти е довела неприятности,а ти с мисълта си!fif42 написа:Леле,като чета из форума ,днес е ден на оплакванияАз също няма да остана по на зад
Винаги ме е било страх от магии .Днес ,след като измих стълбата/тя е обща за етажите в къщата/по времето когато съм мела тротуара,някой е сложил под паничката на цветето пред вратата изкуствен брашлян.Всички в къщи се кълнат,че нямат нищо общо с това.Първото което направих е да измета това нещо ,не го пипах с ръка изхвърлих го в един чувал с боклук на улицата.След това се тесах от страх от магии и негативното действие на подхвърлени предмети.Много се здухах от това което намерих,да си призная.Този вампир ,който живее под нас отдавна ни подхвърля такива неща.Казах си --от където дошло там и отишло.Но не съм спокойна въпреки теса.В къщи не може да влезе който си поиска,две врати се заключват все пак.Тая под нас я гледа една циганка -като асистент и е .Уф
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Гена,знам че си прав,но съгласи се,че и ти ако си намираш пред вратата разни дивотийки ще ше почувстваш кофти.Сигурна съм ,че бабето прави разни работи защото ни завижда ме сме сплотено семейство и това я е дразнило цял живот,това не е от днес и от вчера.Сина и умря при катастрофа на 29гд/между впрочем сме рода и сина и ми беше братовчед/Тя не може да живее спокойно ,ако някой някъде се радва,при нея даже и цветята умират.Айдеда речем че аз си докарвам нещо със страхове и мисли,ама кутрето да не иска да мине по стълбата и да иска да го гушкам?Аз се оправям криво лево с тес.Като се огледам започвам да се виждам лилава от бой по точките 
Не отдаваш ли много внимание на неща които не си заслужават мисли и енергия,при положение,че може да ги насочваш някъде към теб примерно за нещо по смислено?Ти за другите какво мислят и правят ли живееш или за себе си?Да не би да плащаш данък обществено мнение?:lol:fif42 написа:Гена,знам че си прав,но съгласи се,че и ти ако си намираш пред вратата разни дивотийки ще ше почувстваш кофти.Сигурна съм ,че бабето прави разни работи защото ни завижда ме сме сплотено семейство и това я е дразнило цял живот,това не е от днес и от вчера.Сина и умря при катастрофа на 29гд/между впрочем сме рода и сина и ми беше братовчед/Тя не може да живее спокойно ,ако някой някъде се радва,при нея даже и цветята умират.Айдеда речем че аз си докарвам нещо със страхове и мисли,ама кутрето да не иска да мине по стълбата и да иска да го гушкам?Аз се оправям криво лево с тес.Като се огледам започвам да се виждам лилава от бой по точките
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Гена, ти много се ровиш в ГНМ.Няколко пъти си ми пращал матеряли ,които мога да прочета там.Много от нещата ми се отварят на английски или немски,двата езика не ги владея.Интересуват ме емоциите породили улцерозен колит.Ако нещо по въпроса ти е излязло ,МОЛЯ ТЕ да го споделиш.Тази молба ми е отправена също така до Иван,Мая и Алиса.
ОБИЧАМ ВИ
ОБИЧАМ ВИ
http://bojidarzimnikov.com/?p=12 това сега го намерих,търсейки нещо друго и мисля,че е интересно!
Кой е с този колит?
Кой е с този колит?
Анатол Франс
Анатол Франс