От няколко дни имам проблеми с жлъчката. Боли ме доста неприятно, до сега не съм имала такива проблеми и даже в началото не разпознах какво точно ме боли.
Ще се радвам, ако може да ме насочите в каква област може да е емоционалния проблем довел до това. Разбира се, проблема може и да е от храна. Мисля да си направя поне 5 дни гладолечение. Но не знам дали е удочно за подобен проблем. Ще се радвам да споделите опит.
здравейте! искам да споделя успехи с тес за жлъчката.Имам около 10 случая за половин година и то с голям успех!този орган е свързан с обида и гняв,затова е мн насочващо да се работи.Включвам и целия енергиен канал на жлъчката+хранителен режим. Много е важно болния да се изчисти до "0" от злобата, гнева, обидата и завистта.Работете там с тес и резултата ще дойде със сигурност!
Може да се разтегне канала, може да се надробят камъните, може да се втечнят камъните.........
Не само Каналин Цолов може да вкаръ два цола тръбъ в цол и половинъ муфъ.
Последно промяна от ivangp на 04 Юли 2010 09:05, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Иван, благодаря, имам усещането, че си винаги до всеки един от нас
Днес ми хрумна един въпрос - възможна ли е комбинация между Прокси и Предизвикателство Ей такива мисли ме спохождат от ТЕС
Дааа, благодаря и за това. Пишейки осъзнах колко съм привикнала към готова информация - питам, отговарят ми. И не се замислям. И колко съм се отдалечила от желанието "Аз сама", колко се страхувам да опитам.