Абсолютно съгласна. Не знам как да визуализирам здраве. Абстрактно е и за мен. Харесва ми визуализацията на Иван с помпане на тироксин, която правя.nia написа:Аз пък предпочитам първата ти визуализация, Иване. Жлезата помпа Т4 и Т3, които също си имат норми. А и не е необходимо да се визуализират числа - може просто да има една зелена зона и стрелката да стои в нея - тези норми и те, сещаш се, а са и доста широки.
Затова смятам, че визуализацията на Иван с помпането на хормон е най-изчистена, проста и ясна. Здраво тяло, здрава жлеза, това ми е малко далечно и абстрактно на мен, не ми въздейства.
Само, че при мене никога не са изследвали Т3 и Т4 и нямам представа какви са нормалните стойности? Затова досега си мислех само за TSH хормона. Ния, благодаря за идеята ти за зелената зона, в която да сочи стрелката на циферблата /зона на конфорта, при която нямам симптоми и се чувствам добре - зона на здравето. Все пак, ако някой знае какви стойности трябва да имат Т3 и Т4 нека да ги каже. FT3 и FT4 едно и също ли е с Т3 и Т4? ??
Към тази визуализация добавих и визуализация за телесната температура. Тя трябва да е около 36.8 /не повече и не по-малко/, за да бъде достатъчно количеството тироксин. (Оттук дойде идеята ми, че вместо да си тествам хормоните всяка седмица, което е невъзможно, може да следя резултатите от ТЕС с измерване на телесната температура, която трябва да е 36.8 /вижте линка отдолу, много ми хареса статията/ Ако е под 36.8, значи тироксинът не е достатъчен. Включих тази желана температура също във визуализацията на жлезата, която помпа тироксин, стрелката е в зелената зона на комфорта без симтоми, а друг уред отчита телесната температура, която е 36.8.
Супер визуализация, хареса ми, успешна е за мен. Благодаря, Иване! Благодаря, Ния! Благодаря на статията от линка, който ви пействам!
Чувствам се страхотно през последните няколко дни. Нямам симптоми /чук чук на дърво, плюйте дан`ме урочасате

Същевременно продължавам с предизвикателството със следната декларация:
"Въпреки, че щитовидната ми жлеза не произвежда достатъчно тироксин, тъй като мозъкът ми си мисли, че е чуждо тяло и я унищожава с антитела, аз напълно и безрезервно приемам себе си и моля мозъка ми да разпознае щитовидната ми жлеза като важен орган от моето тяло и тя да започне да произвежда достатъчно количество тироксин, така че да се чувствам добре" Подчертаното ми е НФ.
Същевременно потупвам точките съвсем леко, потупване-погалване, а не както се удрах преди с всички сили (даже и пръстите си слагах някъде, за да имам опора). НФ я казвам наум, тъй като е доста дълга и при произнасяне губя значението на фразата и мисълта ми е фокусирана върху произнасянето, гласа ми, чак ме хващаше мускулна треска на езика едва ли не

При съвсем леко потупване на точките, чувствам много по-силен ефект от ТЕС.
Продължавам и с неутрализирането на ПО по схемата на Артюз.
Това е за сега

такивамитиработи
Дерзайте!
КЛИК!