Дневник. Предизвикателството - ТЕС за хронични проблеми.
Благодаря Иване!Очарована съм от тази бърза техника за справяне с емоциите и физически проблеми.След като гледах преди време филма "Тайната",липсващото звено се оказа точно ТЕС.Чрез нея човек може да се справи с негативните си емоции и мисли, за да може да получи от Вселената всичко положително към което всеки се стреми .Щастлива съм ,че има такъв човек като теб.
Въпроси...
Здравейте! Не знам дали тук е мястото на въпросите ми, но темата ми се стори най-подходяща
, ако трябва преместете ги на друго място.
1. При изговарянето на Напомнящата фраза трябва ли да си представяме ,,изчистването" на проблема? Когато го правя с визуализиране отнема повече време, но почти винаги е съпроводено с прозяване, което е добър знак май.
2. В книгата пише зрънце сол, не разбрах каква да е големината. Става ли малко зрънце примерно 2х3мм или трябва да си е от едрата морска сол? Може ли да се използва Хималайска сол, морската е йодирана и ме притеснява да не натоварва щитовидната жлеза, преди съм имала проблем -увеличена функция.
3. Може ли да се потупват симетричните точки едновременно? Опитах последователно, но ми е по-трудно визуализирането по тоя начин.
4. Действат ли потупванията през дрехите или трябва да е на голо?
5. Непосредствено след всяка ОР може ли да се прави кратка положителна визуализация? И това може ли да замести 15 минутната визуализация сутрин и вечер, които не ми се получават за сега ...или са доста кратки.
Благодаря предварително за отговорите

1. При изговарянето на Напомнящата фраза трябва ли да си представяме ,,изчистването" на проблема? Когато го правя с визуализиране отнема повече време, но почти винаги е съпроводено с прозяване, което е добър знак май.
2. В книгата пише зрънце сол, не разбрах каква да е големината. Става ли малко зрънце примерно 2х3мм или трябва да си е от едрата морска сол? Може ли да се използва Хималайска сол, морската е йодирана и ме притеснява да не натоварва щитовидната жлеза, преди съм имала проблем -увеличена функция.
3. Може ли да се потупват симетричните точки едновременно? Опитах последователно, но ми е по-трудно визуализирането по тоя начин.
4. Действат ли потупванията през дрехите или трябва да е на голо?
5. Непосредствено след всяка ОР може ли да се прави кратка положителна визуализация? И това може ли да замести 15 минутната визуализация сутрин и вечер, които не ми се получават за сега ...или са доста кратки.
Благодаря предварително за отговорите

-
- Участник
Имам петна по лицето, появиха се преди около 3 години, но с и след бременността се засилиха. Най-зле е челото, имам доста обширно петно, а това лято стана още по-видимо. Не се харесвам така, некомфортно ми е. Имам и по-сериозни проблеми от този
, но ми се иска да започна с него. Може ли да считам петната като хроничен проблем и да работя с Предизвикателството или не е подходящо?

Може да ги считаш за хронични проблеми и да работиш с Предизвикателството, но по-добрият вариант е да намериш корена на проблема. Какво се е случило преди 3 години, с кого или какво си се разделила или от какво си била засрамена, унижена, белязана, отвратена?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Re: Дневник. Предизвикателството - ТЕС за хронични проблеми.
При рентгенова снимка видяха малка сянка върху реброто ми, което естествено ме побърка от страх. Препоръката е компютърна томография за изясняване. Започнах Предизвикателството за хронични проблеми с намерение след месец на ходя на снимка. Дали съм на прав път с техниката?
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки
Re: Дневник. Предизвикателството - ТЕС за хронични проблеми.
Аз лично виждам проблема в потъмнения текст.
Кое му е естественото на побъркването от страх?
Изобщо не е естествено.
Работи върху страха!
Напомняй си, че сянката може да означава много различни неща.
Че лекарите не знаят всичко и т.н.
Принципно работи ЕЖЕДНЕВНО върху негативните си емоции.
Не чакай диагноза за да започнеш.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост