Внимавайте какво си пожелавате! :-)
Внимавайте какво си пожелавате! :-)
Искам да ви разкажа две истории. Едната я прочетох в една книга преди време, но много ми допадна, а другата ми се случи вчера.
Един човек си пожелал: "Господи, моля те, отвори сърцето ми!"
Минало известно време и човека получил сериозен проблем, който налагал да му се направи сърдечна операция!
След операцията той си спомнил за желанието си и се смял на себе какво точно си е пожелал. Но все пак оценил, това, което му се е случило с благодарност: "Господи, благодаря ти, че ми изпълни желанието, но следващия път, моля те, бъди по-мил!" А на себе си обещал да внимава какво си пожелава и как си го пожелава.
----------------------------------
В контекста на тези неща ще ви разкажа и какво ми се случи вчера. Напоследък семейството ми има сериозни финансови затруднения. Доста трудно се справяме, а миналата седмица трябваше да получа пари, които се забавиха много време. Вчера с надежда отново проверих дали по някаква случайност не са ги изпратили, като си визуализирах, как си набирам пин-кода и на екрана се появява сумата... Вкарвам си картата, избирам теглене на 50 лв, набирам си кода... и ми изписва "недостатъчно наличност - салдо 43 лв". Аз се изненадах малко, защото не точно тази сума очаквах, но викам си няма да ги връщам. Тоя път си избирам да изтегля 40 лв и пак същото "недостатъчно наличност - салдо 33 лв". Тогава нещо ми засмърдя цялата работа и цъкнах не на теглене на сума, а на наличност, където ми показа реалното състояние на сметката ми, на която имаше 5-6 лв.
Отначало се ядосах, но после ми стана смешно, защото... получих това, което си пожелах!
Един човек си пожелал: "Господи, моля те, отвори сърцето ми!"
Минало известно време и човека получил сериозен проблем, който налагал да му се направи сърдечна операция!
След операцията той си спомнил за желанието си и се смял на себе какво точно си е пожелал. Но все пак оценил, това, което му се е случило с благодарност: "Господи, благодаря ти, че ми изпълни желанието, но следващия път, моля те, бъди по-мил!" А на себе си обещал да внимава какво си пожелава и как си го пожелава.
----------------------------------
В контекста на тези неща ще ви разкажа и какво ми се случи вчера. Напоследък семейството ми има сериозни финансови затруднения. Доста трудно се справяме, а миналата седмица трябваше да получа пари, които се забавиха много време. Вчера с надежда отново проверих дали по някаква случайност не са ги изпратили, като си визуализирах, как си набирам пин-кода и на екрана се появява сумата... Вкарвам си картата, избирам теглене на 50 лв, набирам си кода... и ми изписва "недостатъчно наличност - салдо 43 лв". Аз се изненадах малко, защото не точно тази сума очаквах, но викам си няма да ги връщам. Тоя път си избирам да изтегля 40 лв и пак същото "недостатъчно наличност - салдо 33 лв". Тогава нещо ми засмърдя цялата работа и цъкнах не на теглене на сума, а на наличност, където ми показа реалното състояние на сметката ми, на която имаше 5-6 лв.
Отначало се ядосах, но после ми стана смешно, защото... получих това, което си пожелах!
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."
Само да ти напомня, че за материализиране на визуализациите в повечето случаи (не винаги) е необходимо известно време. Да визуализираш че нещо става и то веднага да стане е доста рядко явление, макар че всичко е възможно. Коментирам просто вероятности.
При следващите си визуализации, бих те посъветвал, да си да деш повечко време. Обикновенно съветват да се дава поне месец за изпълнението им.
При следващите си визуализации, бих те посъветвал, да си да деш повечко време. Обикновенно съветват да се дава поне месец за изпълнението им.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Благодаря за съвета! Като цяло визуализирането не ми е много силна страна, много съм непостоянна и разхвърляна в това отношение и честно да си кажа много се изненадах, че се получи, пък макар и в този нелеп вариант!
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."
Че парите никога не са ми достатъчни, че разходите ми непрекъснато се увеличават -безспорен факт, но доходите ми намаляват - безспорен факт, че никога няма да мога да увелича парите си и винаги ще съм в недоимък, че не заслужавам да имам достатъчно и т.н.Майка ми често ми казваше: ти си редкопръста, харчиш безхаберно, душманин на парите, не заслужаваш пари, защото ще ги похарчиш и т.н. Одеве се ТЕСнах и ми просветна, че това са думи на МАЙКА ми, а не МОИ убеждения и че тя може да е приказвала каквото поиска, но аз не съм на нейното мнение. Още повече, че тя е покойница и не може да ме укорява за каквото и да е. Изглежда голям страх съм брала като малка и сега полекичка изплува.Аретюз, дай едно рамо
Иван, вчера се ТЕС-нах с основната рецепта. Направи ми впечатление, че в процеса на потупване изплуваха ясно думи и случки, свързани с приказките на майка ми. Много ми олекна и много се насърчих, започнах успешно да се отдалечавам от миналото. Ако трябва да сложа оценка спокойно казвам 1. Изключително ми е полезно, че ТЕС не вреди при никакви обстоятелства, защото съм много вторачена в детайлите и обикновено губя от поглед цялото. Така си ТЕСам спокойно, но все още влагам напрежение в старанието си да не пропусна нещо важно.
Re: Внимавайте какво си пожелавате! :-)
много е опасно. преди време се оплаквах постоянно от приятеля ми и се замислих дали не съм по-добре без него. И той ме напусна, осъзнах, че не съм по-добре без него и много ми липсва.
rental cars sofia airport,касови ролки,калъфи за телефони samsung,п образни дивани
rental cars sofia airport,касови ролки,калъфи за телефони samsung,п образни дивани
Последно промяна от optimeon на 16 Юни 2021 13:58, променено общо 1 път.
Самото пожелаване не е опасно, а онова неосъзнатото, което стои зад желанието, което също се осъществява. Заради това, преди да си пожелаем каквото и да било, е добре да подложим на проверка мотивите си, нуждата която ни подтиква, липсите, разочарованията и т.н.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
дам, така е. Напълно съм съгласна
градинска люлка,дамски ежедневни обувки,почивка на Малдивите ,крем за мазна кожа
градинска люлка,дамски ежедневни обувки,почивка на Малдивите ,крем за мазна кожа