Белла, а възможно ли ти е да дадеш воля на тези си желания:
- да не споделяш,
- да се криеш и да ти е мъчно че страдаш от лупус и т.н.
Представи си картина с идеята примерно че се криеш и никой не те вижжа и никой не знае и не може да научи за твоя лупус.Дай си това което изисква състоянието си с ТЕС разбира се. Един вид разговаряй със състоянието лупус у му дай какво иска, а то явно иска нещо. Давай му докато го наситиш с всичко от което има нужда, но с ТЕС. Т.е. изпълни всичките му желания, за да е доволно и пиши полсе какво става с теб.
Системен лупус
Не знам как да ти благодаря, страхотно предложение.
Веднага си се представих в някаква студена , мрачна стая, свита на кълбо, съвсем сама , сякаш никой не знаеше за съществуването ми. Хем се разплаках , стана ми мъчно за детето в мен/!/, хем сякаш това исках. Досега се борех с чувствата си, а сега ги допуснах. Сетих се, че така се чувствах и бях толкова сама, когато горе-долу съм се разболяла. Попитах лупуса какво искаш, но тогава се сетих, че трябва да се потупвам и не успях да чуя, какво ми каза, напрягах се, но не можах. Ще поработя още с тази картина, и отделно с техниката на метафората, тъй като ми излиза вълк/ лупуса/ , разярен, който иска да ме ухапе и аз постоянно успокоявам. Ще спра да се страхувам от него и ще започна да говоря с него смело. Това тесайки.

Веднага си се представих в някаква студена , мрачна стая, свита на кълбо, съвсем сама , сякаш никой не знаеше за съществуването ми. Хем се разплаках , стана ми мъчно за детето в мен/!/, хем сякаш това исках. Досега се борех с чувствата си, а сега ги допуснах. Сетих се, че така се чувствах и бях толкова сама, когато горе-долу съм се разболяла. Попитах лупуса какво искаш, но тогава се сетих, че трябва да се потупвам и не успях да чуя, какво ми каза, напрягах се, но не можах. Ще поработя още с тази картина, и отделно с техниката на метафората, тъй като ми излиза вълк/ лупуса/ , разярен, който иска да ме ухапе и аз постоянно успокоявам. Ще спра да се страхувам от него и ще започна да говоря с него смело. Това тесайки.

Никой не знае какво може да направи преди да е опитал.
Здравей белла!
Имаш предвид, че нямате форум в който да се пише всеки ден!
Защото открих този: http://lupus.nice-forum.net/f4-forum
Няма ли форум на английски?
Имаш предвид, че нямате форум в който да се пише всеки ден!
Защото открих този: http://lupus.nice-forum.net/f4-forum
Няма ли форум на английски?
Per aspera ad astra!
Здравейте, искам да благодаря на Иван и всички Ви!
Вече си имам момченце на 2 години и това е благодарение на ТЕС, защото ТЕС ми помогна да преодолея страха, който лекарите ми бяха насадили.Може да се каже, че съм добре. Имам нови здравословни проблеми, но ще се справя и с тях.
Благодаря!

Вече си имам момченце на 2 години и това е благодарение на ТЕС, защото ТЕС ми помогна да преодолея страха, който лекарите ми бяха насадили.Може да се каже, че съм добре. Имам нови здравословни проблеми, но ще се справя и с тях.
Благодаря!

Никой не знае какво може да направи преди да е опитал.