Aлергия
Aлергия
Откриха ми алергия към храна,Тес помага ли
..Каква декл.да използувам,колко пъти на ден да се тесам,моля за отговори...
..Каква декл.да използувам,колко пъти на ден да се тесам,моля за отговори...
Алергиите не са нищо повече от зададена програма в подсъзнанието според която ти вярваш, че след като изядеш определена храна ще се случи еди какво си, също както всички видове фобии...Пробвай следната декларация :'' Въпреки, че упорито вярвам, че след като ям бял хляб, аз се обривам, аз изцяло и дълбоко приемма себе си''. Белия хляб, разбира се, е просто пример. Прави тес 10 пъти на ден, но с пиене на вода и паузи. Би ли споделила все пак как ти откриха тази алергия и от какво се причинява тя?
От 1 год получих подуване на устната,дотогава не съм имала алергии.Ходих на алерголог-тестовете показаха -алергия към шоколада,мухъл, плесен ,влага-но най -силно към шоколада.
Снощи нямах алергия,не съм яля шоколад,но сутрента се събуждам-окото-лявото ми подуто и зачервено.Досега сама устата ми се подуваше-това е нещо ново,че и окото ми се наду. Снощи гледах едно предаване по телевизора-правиха сладкиши с шоколад.От това може ли да ми стане така-въпреки ,че не съм консумурала?Помислих си, че ми си хапва,но едва ли ще мого някога да ям това,,,
Снощи нямах алергия,не съм яля шоколад,но сутрента се събуждам-окото-лявото ми подуто и зачервено.Досега сама устата ми се подуваше-това е нещо ново,че и окото ми се наду. Снощи гледах едно предаване по телевизора-правиха сладкиши с шоколад.От това може ли да ми стане така-въпреки ,че не съм консумурала?Помислих си, че ми си хапва,но едва ли ще мого някога да ям това,,,
Да Taniaet, с ТЕС можеш да си помогнеш.Чети и практикуватй!
Последно промяна от Alisa на 21 Юни 2013 11:00, променено общо 1 път.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Привет,
аз правя тес за алергия от шоколада-но ти в книгата си пишеш-да се вземат и лекарства.Аз мисля,че тес ще ми помогне.Да спра ли лекарствата? Ако се излекувам-как ще разбера-дали е от тес или от лекарствата
Дай ми някаква декларация-която да е много добра за този случай.
Четох книгата -и за алергии.Но там пише малко за алергиите.
аз правя тес за алергия от шоколада-но ти в книгата си пишеш-да се вземат и лекарства.Аз мисля,че тес ще ми помогне.Да спра ли лекарствата? Ако се излекувам-как ще разбера-дали е от тес или от лекарствата
Дай ми някаква декларация-която да е много добра за този случай.
Четох книгата -и за алергии.Но там пише малко за алергиите.
Здрасти, аз съм работила по алергия "от слънце". Започваш с това какво чувстваш или изпитваш. При мен беше- "сърби ме зверски кожата", та декларацията стана: "Въпреки, че зверски ме сърби кожата и ми иде да се одера жива, аз..." това преминава към "яд ме е на Х, че трябва непрекъснато да се съобразявам с нея и да стоя на плажа повече от колкото мога да понеса". После стана: "яд ме е, че непрекъснато трябва да се съобразявам с истериите на Х, защото не знам как да й реагирам". После "страх ме е от Х, плаши ме с неконтролируемите си истерии", и като освободих страха с много ТЕС и рев и ми мина алергията, в основни линии. Сега имам само леки обриви по деколтето, но и там съм подгонила състоянието, за да го изкореня съвсем.
Колко време- ами зависи колко интензивно работиш, до колко имаш желание да решиш проблема, колко време имаш, колко си честна със себе си...

Колко време- ами зависи колко интензивно работиш, до колко имаш желание да решиш проблема, колко време имаш, колко си честна със себе си...

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Здравейте, след като се тесах няколко дни упорито-и докато алергията
ми беше на подута дясна устна-вчера за първи път ми се поду лявата...
Тесах -с какви ли не декларации-за това че ме е яд,че ме е страх да не се задуша, че емам ограничения, заповядвах алергията да ме напусне и какво ли не.
Но след като вчера пак се подух-не знам как да я карам...
ми беше на подута дясна устна-вчера за първи път ми се поду лявата...
Тесах -с какви ли не декларации-за това че ме е яд,че ме е страх да не се задуша, че емам ограничения, заповядвах алергията да ме напусне и какво ли не.
Но след като вчера пак се подух-не знам как да я карам...
Мина ли ти страха, яда, и т.н. негативни емоции породени от подуването на устната? Ако не, значи не си ТЕСала както трябва. Виж темите в началото на форума за това как се ТЕСа и какво се включва в декларациите. В книгата ми също има добри декларации за алергии, които не виждам да ползваш.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.