Пълното излекуване от Хашимото се случи!
Здравейте, правих предизвикатеството срещу Хашимото един месец точно по схема. Преди да започна си направих изследвания: TSH в норма, T4 в норма, МАТ завишено. Тъй като пия много висока доза Л-тироксин (1 ден = 100мг, 2 ден = 75 мг ) и ги редувам. Лекаря ми каза че не е добре да го спирам, затова си го намалих на 50мг на ден докато правя предизвикателството. В момента всички показатели са ми много зле (Т4 = 8.12 при долна граница 9.30; ТСН = 9.62 при горна граница = 4.2; МАТ = 486 при горна граница 34). Незнам какво да правя, да си еъзстановя ли дозата и да продължавам с предизвикателството или... Незнам... какво да правя. Доста съм разочарована защото очаквах да има поне минимален ефект или поне да не се влошат толкова нещата.
Първо - не е ясно как точно си прилагала ТЕС, колко често, с какви фрази и т.н.
Второ - често при излекуването на някаква болест има лечебни кризи и те всъщност са добър знак.
Трето - цитирам от публикация, която е 2 преди твоята (прочети я цялата!)
Четвърто - не е ясно правила ли си визуализации, колко често и какви.
Пето - Каква е тя схема по която си правила Предизвикателството?
Няма схема за Хашимото, както и за която и да е друга болест.
С ТЕС се лекува човекът не болестта.
Изобщо много неясноти има в оскъдната информация, която си дала.
Аз бих прочел всички теми за Хашимото и бих се опитал да дълбая по-дълбоко, под повърхността на диагнозата и симптомите и да търся емоционални корени, като продължавам да правя ТЕС по 10 пъти на ден за всички негативни емоции, които открия.
И бих визуализирал здрава жлеза и перфектни резултати от излседванията.
За това е говорено в тези теми, които ти препоръчвам да прочетеш. препрочетеш.
Второ - често при излекуването на някаква болест има лечебни кризи и те всъщност са добър знак.
Трето - цитирам от публикация, която е 2 преди твоята (прочети я цялата!)
Аз не разбирам от лекарства и не знам какъв ефект може да има намаляването на лекарството ти до дозата, до която си го намалила.Bastet написа:Искам да апелирам към всички , които взимат синтетичен тироксин - той пречи на жлезата да се възстанови и да започне сама да го произвежда , ако пиете такъв всички по-горе изброени методи няма да са ефективни. Тироскина се спира само по схема изготвена от лекар! След спирането е възможно да се получи криза и някои лоши симптоми да се възвърнат рязко, но това е само временно, докато горните вещества и методи я стабилизират! Казвам го от личен опит и стоя зад думите си.
Четвърто - не е ясно правила ли си визуализации, колко често и какви.
Пето - Каква е тя схема по която си правила Предизвикателството?
Няма схема за Хашимото, както и за която и да е друга болест.
С ТЕС се лекува човекът не болестта.
Изобщо много неясноти има в оскъдната информация, която си дала.
Аз бих прочел всички теми за Хашимото и бих се опитал да дълбая по-дълбоко, под повърхността на диагнозата и симптомите и да търся емоционални корени, като продължавам да правя ТЕС по 10 пъти на ден за всички негативни емоции, които открия.
И бих визуализирал здрава жлеза и перфектни резултати от излседванията.
За това е говорено в тези теми, които ти препоръчвам да прочетеш. препрочетеш.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Благодаря за отговора. Ще продължавам да се опитвам, няма да се отказвам все пак. Правила съм предизвикателството по 10 пъти на ден. Включително и рейки включих, спазвах хранителния режим, който е препоръчан, правила съм визуализации сутрин и вечер - представях си добри изледвания, че не пия хапчета, че разказвам как съм успяла да се излекувам, как лежа на поляна и гледам небето, (но те не ми се получават много добре). Бях чела че няма нужда да правя допълнителни тес-ания по време на предизвикателството. Преди да започна предизвикателството един месец правих процедурата "В мир със себе си". За момента мисля да си увелича дозата, за да ми влезнат показатели в норма. Надявам се все пак, че ако всичко действа, с времето от само себе си ще м исе наложи да си намаля дозата, за да мога да я спра. На този етап преди да започна предизвикателството лекаря ми каза, че спирането на такава висока доза няма как да стане, на моя глава аз просот я намалих. Предизвикателството съм го правила със следната настройка: "Въпреки че, имам понижена функция на/увредена щитовидна жлеза заради антитела МАТ, който съм произвела поради чувство на вина и усещам като напрежение и шум в ушите аз напълно и и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от чувството на вина, напрежението и шума в ушите и излишното количество антитела МАТ от организма ми сега". Напомняща фраза: " Освобождамвам се отчувството на вина, напрежението и шума в ушите и излишното количество антитела МАТ от организма ми сега "
Така и така си намалила вече дозата и си я поддържала един месец. Не я увеличавай още месец. Прави само ТЕС за да видим какво ще стане. Ако увеличиш дозата и имаш подобрение или влошаване, няма да знаеш от кое е - от ТЕС или от лекарството.
Тази грешка си направила вече = да имаш две промени.
Намалила си лекарството и си започнала да правиш Предизвикателството.
Не я повтаряй!
Освен това, защо според теб не ти се получават визуализациите?
Там също има скрити подводни камъни.
Визуализациите вадят наяве всички подсъзнателни блокажи за излекуването.
Всичко което ти пречи на визуализациите е също за ТЕСане.
Тази грешка си направила вече = да имаш две промени.
Намалила си лекарството и си започнала да правиш Предизвикателството.
Не я повтаряй!
Освен това, защо според теб не ти се получават визуализациите?
Там също има скрити подводни камъни.
Визуализациите вадят наяве всички подсъзнателни блокажи за излекуването.
Всичко което ти пречи на визуализациите е също за ТЕСане.
Иване, благодаря ти много за насоките. Днес като цяло се събудих с повече надежда, вчера нещо бях уклюмала. За грешката с двете промени - ако бях спряла напълно хапчетата щеше да е по-шокова промяна за организма, затова просто ги намалих.
Продължавам да се боря и след време пак ще напиша как вървят нещата при мен
. Още веднъж благодаря за обърнатото внимание и за куража да не се предавам. Знам че болест, която е от 10 години, не може да се излекува за месец-два, а трябва постоянство и упоритост.
Продължавам да се боря и след време пак ще напиша как вървят нещата при мен

Това също е за ТЕСане!irina.had написа:Знам че болест, която е от 10 години, не може да се излекува за месец-два, а трябва постоянство и упоритост.
Понякога болести съществували десетки години се лекуват за минути.
По-често не става бързо. Но това не значи, че е невъзможно.
Щитовидната ти жлеза, както и целия ти организъм реагират негативно на стрес. Махй стреса от живота си под каквато и да е форма да е той и с каквито методи разполагаш.
И да, като не става бързо, става бавно. Времето е относително понятие.
Упоритост му е майката.
Гъвкавост - бащата.
Дисциплина и изследователски дух - останалите роднини.

Здравей Ирина, сега попаднах на твоя пост и искам да ти кажа,че докато не спреш тироксина няма как да разбереш дали ТЕС е помогнала за да започне жлезата сама да произвежда тироксина, съответно дали ТСХ е намалял, защото синтетичния тироксин който приемаш държи ТСХ в постоянно ниво и в момента , в който го спреш ТСХ ще се покачи рязко ,което предполага една малка кризичка, но няма друг начин да се спре тироксина. Лошото е не това че имаш хашимото от дълго време, а това че си приемала тироксина толкова дълго , защото жлезата става зависима от него и става ленива. Необходимо е да спреш тироксина, за да видиш реалния резултат от усилията си с ТЕС и др. работи , които ще са необходими , за да се събуди жлезата и да започне сама да го произвежда..Аз съм минала през тази малка кризичка, но не е казано че и при теб непременно ще бъде криза, можеш да я тушираш по много начини, с ТЕС , с пчелни продукти, с масаж върху жлезата и др.