На мен също ми предписаха Цитросепт за язвата, оказа се че имам хеликобактер. Ползвала съм го преди - на децата го давах по предписание на моята педиатърка, щом положението става твърде сериозно - а бе тежката артилерия от природен произход. Ползвах го за пародонтоза - страхотен ефект, майка ми, а и доста познати си премахнаха гъбичките по ноктите само с него. Изобщо - универсал! Доста се притесних обаче, когато преди десетина дни отидох в аптеката и ми казаха, че вече нямало да има Цитросепт. Имало Цитросепт органик, имало и Цитрогард. Взех си Цитросепт органик - друга опаковка, друго шишенце... ама вътре е чиста вода, нищо общо със добрата стара горчилка... Много се притесних, че се и ядосах и отидох да го върна, само дето не ми го взеха...paraboloid написа:Днес мъжът ми беше на контролен преглед с оберон-апарат и спонтанно реших да отида с него и да мина един такъв преглед и аз. Шантаво апаратче.Много познава. Та резултатите са: все още имам миома, но не я определят като съществена, матка, яйчници и т.н. са наред, млечни жлези също, хормоните са мирясали, кръвта и сърцето добре, дробовете добре като за пушач. Всъщност казаха, че всичко ми е наред с изключение на леки проблеми с жлъчката и лимфата в организма /каквото и да означава това/. Като им казах, че правя ТЕС, казаха, че друго нямало нужда да ми предписват, освен да изпия една доза цитросепт, който щял да помогне да се изчисти жлъчката и лимфата в организма. Някой нещо да е чувал за подобен подход с цитросепт?
Голямо лутане и чудене падна докато най-накрая взех телефона и започнах да звъня - от Цитросепт органик ми казаха че ставал само за вътрешна употреба, подсилвал имунитета, а аз със стария и венците си оправях, майка ми се маза за гъбички, промивки съм си правила... Звъннах тогава на д-р Христов от опаковката на стария Цитросепт. Той ми описа същия начин на приложение на Цитрогард, които си знам за стария Цитросепт. Сигурно е сменено само името, а го имало вече и на капсули и сироп за деца. Ако го имаше преди време сиропа нямаше да мъча толкова мъничетата с тази горчилка