Киста на десен яйчник с размер 26 мм и миома на задната стена на матката -18,9 мм ,тип М -9 мм /каквото и да значи това /.
И дойде време за крути мерки -схващам съвсем ясно,ще трябва да се захващам с ТЕС . Към момента хормоните на щитовидната ми жлеза са в норма , а ТАТ е 130 при референтна горна граница 5,5 и смятам да оставя жлезата за следващ момент .
Кистата и миомата ще са приоритетно под ТЕСлата и моля за помощ при формулиране на декларацията .Заявявам ,че нямам никакви съмнения ,че ТЕС работи -пробвала съм я за главоболие и мускулни крампи ,но ми е липсвало постоянство ,за да докарам резултатите до нулеви нива и се доверих на хомеопатията .Основната причина ,заради която до момента нямам опит и резултати е ...мързел и досада от факта ,че трябва много и продължително да се работи ,страх ,че ме чака гора работа , която нямам достатъчно мотивация да свърша ,липса на сензитивност да намеря в тялото си мястото ,където дадена емоция се чувства и неспособност да оценя силата на усещането по скалата и да го доведа до 1-0. Не знам дали не е по- добре първо да ТЕСам нежеланието си да тесам и ако смятате ,че "да " ,с каква формулировка да е и колко време ?
Мислех си за :
ВЪПРЕКИ ЧЕ УЖАСНО МЕ МЪРЗИ, НЕ СЪМ ОРГАНИЗИРАНА В НИЩО И НЯМАМ ВОЛЯТА ДА СЕ ТЕСАМ ЕЖЕДНЕВНО ,АЗ ИЗЦЯЛО И БЕЗРЕЗЕРВНО ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ .
Н. Ф. -УЖАСНО МЕ МЪРЗИ , НЕ СЪМ ОРГАНИЗИРАНА И НЯМАМ ВОЛЯТА ДА СЕ ТЕСАМ ЕЖЕДНЕВНО .
Според тълкуването на Луиз Хей за геникологични проблеми и кисти прочетох из сайта ,че това е " отхвърляне на женствеността ,чувство за вина и страх.Вярата ,че всичко свързано с гениталите е нечисто и грешно .
За кистата пък пише ,че това е " постоянно прехвърляне на стари обиди в главата ,неправилно развитие .
За миомата ГНМ -решен конфликт на " Не мога да забременея "
Луиз Бурбо -"Миомата е свързана с дома , защото матката е домът на нероденото . Може да бъде подслон на някого или с това ,че не може да задържи някого в дома си "
Иван Петърнишки - Миомата е "не мога да задържа плода " а не "не мога да забременея "...Не мога да задържа някого в дома си ,преждевременна раздяла с нещо с което не си готова да се разделиш ,чувстваш се безсилна да се разделиш "
Малко фактология за мен : Не съм раждала и излязох от 8 годишна връзка ,завършила тежко.
Декларацията за миомата и кистата ми се вижда така :
Въпреки ,че СЪМ ОБИДЕНА И НАРАНЕНА ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ИЗПИТВАМ СТРАХ , НЕУВЕРЕНОСТ И ЛИПСА НА САМОЧУВСТВИЕ ОТ ТОВА ,ЧЕ НЕ МОГА ДА ЗАДЪРЖА ЛЮБИМИЯ МЪЖ , ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ И ИЗНОСЯ ЗДРАВО ДЕТЕ ,КОЕТО НА ФИЗИЧЕСКО НИВО СЕ ПРОЯВЯВА КАТО , НЕРЕДОВЕН ЦИКЪЛ ,МИОМА НА ЗАДНАТА СТЕНА НА МАТКАТА МИ И КИСТА НА ДЕСЕН ЯЙЧНИК ,аз изцяло и безрезервно приемам себе си и решавам ДА ПРОСТЯ БОЛКАТА И ОБИДАТА , ДА ОТХВЪРЛЯ ЗАВИНАГИ СТРАХА ,НЕУВЕРЕНОСТА ,ЛИПСАТА НА САМОЧУВСТВИЕ ,ДА РЕГУЛИРАМ ЦИКЪЛА СИ И ДА СТОПЯ МИОМАТА НА ЗАДНАТА СТЕНА НА МАТКАТА МИ И КИСТАТА В ДЕСНИЯ ЯЙЧНИК СЕГА.
Н. Ф. -ДА ПРОСТЯ БОЛКАТА И ОБИДАТА ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО , ДА ОТХВЪРЛЯ ЗАВИНАГИ СТРАХА ,НЕУВЕРЕНОСТА ,ЛИПСАТА НА САМОЧУВСТВИЕ,ЧЕ НЕ МОГА ДА ЗАДЪРЖА ЛЮБИМИЯ МЪЖ , ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ И ИЗНОСЯ ЗДРАВО ДЕТЕ .АЗ РЕГУЛИРАМ МЕСЕЧНИЯ СИ ЦИКЪЛ И СТОПЯВАМ МИОМАТА НА ЗАДНАТА СТЕНА НА МАТКАТА И КИСТАТА В ДЕСНИЯ ЯЙЧНИК СЕГА!
Притеснявам се ,че стана малко дълга и ще е трудно за ежедневна работа ,но се опитах да обхвана повече емоционални страни на проблема .Моля за съвет дали формулировката е точна ! Не изпитвам точно този " набор " от чувства по отношение на мъжът в живота ми ,но страхът от неспособност да забременея е на лице и затова реших да се придържам към съветите почерпени от форума напълно . Имам подобни чувства към партньор от по- стара връзка и реших ,че съм утвърдила модел подсъзнателно . Моля посъветвайте ме дали да я оставя така или ми помогнете да я съкратя ако прецените . Като си я изрецитирах се оказа ,че ми допада някак си ,но ...не е в устата ми 10 пъти на ден ,а че ме мързи вече си признах ! Мотивацията надявам се ще компенсира това !