paraboloid написа:Тази техника силно ме интересува. Прочетох де що намерих по въпроса, тук и в други форуми. Общо взето ми е ясно за какво става въпрос, но колкото пъти опитвам, все стигам до това, което каза Иван, че просто не значи лесно. Един път сякаш се получи, но дори не мога да бъда сигурна. Изпитах много приятно чувство на физическа лекота, отнесеност, покой и някаква благост ме заля, като че ли целия свят стана в други цветове, по-спокоен и по-красив. Всичко около мен като че ли замря, като в някаква картина на селска идилия. Много хубаво беше, но кратко и само веднъж. А се опитвам вече над 10-20 пъти, не ги броя. Та сега въпроса: къде се научихте на тази техника, кой ви показа? Сами, чрез опити ли, или има някакъв начин някой да те научи?
Книгата можеш да си я закупиш от книжарницата,а това,че си опитвала е 50% от успеха,така го казва и Кинслоу в книгата си.Не се отказвай и притеснявай как го правиш.С практиката нещата си идват на мястото.
В неделя правих на една жена и споделих за тази техника,а и не само,каза че усеща енергията,макар че бяхме навън и лично на мен ми е по трудно да се концентрирам.Скоро не бях прилагал техниката,но си поставих за цел,да стана малко по редовен и да взема да постигам успехи и с нея,най вече да помагам на други хора.Не съм я питал в интерес на истината на другият ден как се чувства гърбът и..........
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс