Изчистване на чакрите и когато ТЕС не работи.
Малко инфо за точките по тялото.
тук
тук
пробвах тези клипчета защото съм си поръчала книгата но все още не е дошла... особено при второто и то след края нещо странно се случи незнам какжо означава но кум края почти започнах да се чувствам много зле отпаднала все едно че кръвното ми рязко падна и едно неприятно чувство премина през стомаха ми... незнам как какво се дължи ... не би ли трябвало да ме накара да се чувствам по- добре?
Много добро упражнение
Отначало като почнах с тес емоциите, върху които работих излизаха на повърхноста се получаваше силно напрежение или главоболие. Знаех за почистването на чакрите но го правих рядко. После започнах да ги почиствам всеки ден, след като приключа с дневните тес серии или преди да си легна. Забелязах че се чувствам много по-добре и по-леко. Упражнението когато се прави вечер преди лягане наистина почиства всичко събрало се на енергиините центрове(чакрите) през деня. Препоръчвам всеки,който се занимава с ТЕС, да си го прави накрая на деня, преди лягане!
Кажете как се отразява и при вас!
Кажете как се отразява и при вас!
Не е задължително веднага да се почувстваш добре. Може първо малко да ти е по-зле и после да ти стане по-добре.malina написа:пробвах тези клипчета защото съм си поръчала книгата но все още не е дошла... особено при второто и то след края нещо странно се случи незнам какжо означава но кум края почти започнах да се чувствам много зле отпаднала все едно че кръвното ми рязко падна и едно неприятно чувство премина през стомаха ми... незнам как какво се дължи ... не би ли трябвало да ме накара да се чувствам по- добре?
Това го казвам по принцип. Аз лично не съм пробвал точно тези варианти за изчистване на чакрите.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Олеле, разликата да се потупват точките с меката част на пръстите и с върховете е огромна! Преди секунди го установих и сега като натискам клавишите в пръстите имам много странно усещане, сякаш са ми оголени нервите ....... трябва да ги потърквам, за да мога да пиша. Опс, сякаш нещо минава по тялото ми........., колко интересно!
-
- Участник
-
- Участник
Ха, благодаря за отговора.
При мен по принцип резултатите идват маалко по-късно, а не непосредствено след ТЕС. Все пак, едва ли винаги съм почуквал само с върховете на пръстите или само с възглавничките, както ми дойде в повечето случаи... Но, за новаците, може ли ясен отговор, за да не се чудят и лутат в търсене на истината? Благодаря 

http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=e ... 3hy3P0W2BU
Смущава ме, че си държи ръката на върха на главата. В книгата Иван казва, че това обръща поляритета.
Смущава ме, че си държи ръката на върха на главата. В книгата Иван казва, че това обръща поляритета.