Гената:
След време като напреднеш и осъзнаеш някои неща
Бе ,Гена ,бее..ти нещо май ме зааплашвашшш..то като да плашиш кучето с пържолка!!

Не мой бее, тъкмо си кротнах малко бързането, сега ще подпаля пак...язък ми за толкова ТЕсане...
Ами звучиш докачен някак, като ущипана мома..ако е така-няма да ти казвам, ти си знаеш!!
НО!!!Категорично не това беше цел.Тези всичките въпроси аз съм си ги задавала,и съм ги ТЕСала, и още много подобни, от рода на
"Ми то много хубаво не е за хубаво!""Даа, защото е за още по-хубавоо.Нали така казва Мечо Пух-колкото повече, толкова повече""Е, да , ама в живота не е така...""Защо?!""Ми така!"
"Ми то не може да имаш всичко, не може висичко да е идеално?!""Защо?!""Защото няма пълно щастие!""Е кое му е щастливото на непълното щастие?! и въобще дефинирай ми непълно щастие!или празно щастие!нещо като четирилистна детелина, ама с три листа!или с две листа!или с едно листо!е няма такова нещо.всички четирилистни детелини са с четири листа, да , може едното да е по-мъничко, ама винаги са с четири листа!
И още доста от сорта, това си думи от разговори с приятели, или думи на баща ми или на някой друг, дето са ми останали някде дълбоко, и след тървия месец на тЕСане се появиха на повърхноста.И все са ПО-та.Записах си и ги тесах, ама понеже нямах как да определя ясно СЕН-тесах ей така профилактично,повечето ми се разнесоха, други пак идват от време на време..nikimm имаше една тема за ПО-тата и съмненията, мислех там да пиша, ама тогава още не смеех,това първо, пък и това са мои ПО-та, за какво да въвличам всички в моето тогавашно ТрЕСавище- плашех се да не ги погълне , толкова голямо ми изглеждаше...
А на теб Гена, мога само да ти благодаря за ентусиазма и еуфорията, приличаш ми на онези големите бенгалските огньове, дето се въртят, сещаш ли се фоерверките...е чат пап хвърчат искри и леко парват ама са много готини за гледане.Е, от време на време, ми се ще да ти понамаля малко огъня, че се плаша много бързо да не изгориш, ама пък си викам-Бее,ти откъде знаеш , че това не е един бъдещ олимпийски огън.Пък и Гената ли да мислиш сега, той ще се справи...
Та онзи ден, когато гледах клипа с твоето вдъхновение/колите, нали се сещаш - то аз от кола ще се вдъхновя май точно толкова колкото ти от картинки с цветя и звуци на чакри, но за мен това не е проблем и не пречи да ти се радвам!/ , та на другия ден след близо 10дневно отлагане просто ей така, кат пич, станах и се качих в колата, най накрая отидох да я заредя и..цяла вечер обикалях по нощния Пловдив.. и то с голям кеф - нощно време-никой няма, тези на пътя не бързат, няма кой да те притиска, да ти свири..абе, красота!не че и друг път не съм го правила, но никога досега не съм се наслаждавала на шофирането, иначе съм супер шофьор, само дето след това обикновено ми излиза херпес от напрежение..Та тогава се сетих за теб-бе ,викам, това от на Гената ентусиазма по колите нещо ще да е прехвръкнало някоя искра...Защото колата и шофирането не съм ги ТЕСала, в момента са най-белия кахър.
Така чее...Благодаря ти.И да си знаеш, че много те обичам и ...съм много щастлива ,че не си ми в къщата-сигурно щяхме да си издерем очите../някак ми се струва че и твоята позиция е същата, ама може и само така да ми се струва./