ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

От близо 3месеца работя по едни мой световъртежи,които получавам ,когато съм нервирана или притеснена.Доста неща оправих,но ми останаха тия световъртежи и залитания и пропадания почти само в завода.По този повод Тесах свичко ,което се сетих ,че дори и това ,че си мислех или представях,как отивайти от един цех в др.залитам или пропадам или ми се завива свят.По този повод то не бе Тес ,то не бе ТКФ то не бе чудо.От тес си направих дупки по точките и не и не много по -рьдко залитам ама продължавам да залитам е хубавото на залетежите им е ,ч е вече не се разтрепервам като есенен листец поне.Даже днес ми хрумна да си изтесам,че от сутринта до обяд очаквам това да ми се случи .Тесах се права,седнала,легнала само на главата не съм си заставала за да пробвам.Не се сещам ,как да си оправя главицата :oops:
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Това, което на мен ми хрумва в момента е, да те подсетя, като се потупкваш, да задържаш повече време на всяка точка, така че, ако има нещо скрито на нея, то да успее да "узрее" и "изплува" на съзнателно ниво.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Благодаря ти за идеята.Товва не съм го правила,ще пробвам.Карам по пълния варянт и вече съм се надупчила като швейцарско сирене :D
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Ти пак си прави пълния вариант, но по-бавничко. Защо не си ТЕСнеш и
вече съм се надупчила
направих дупки по точките
млъскам по точките
Тръшках се ,хвърлях се и се нокаутирах
Усещам нещо като желание, за самонаказване, зад тези шеговити изрази... :roll: :?:
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

fif42, това дето на мен ми мина през главата, не знам дали ще ти е от полза-абе какво те нерви и разтреперва в този завод/цех?!от какво ти се завива свят, да няма нещо дето те дразни-работата ,колеги, някой началник?!Заплатата?!Кое те изкарва от равновесие?!
Да не таиш някоя емоция за изтесване спрямо завода?!
Успех!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Не не се самонасказвам,ми само се оплаквах,че нещо не помръдвам.А хубавото е ,ч ене съм мръднала :wink:
И въпреки ,че съм се надупчила и съм се приела ,как да си завърша декларазията :roll:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

В определени моменти всечко това ме дразнеше,но го изтесларих.Даже ,като гледам милите колеги как се ръфтат чак ми е ,абе ако не беше тъжно щеше да ми е много смешно.Изтесала съм даже и колегите прри които ми се е случвало да залитам и страха че мога да падна от световъртежа и всичко което ми е минало на ум.Преди около 2гд имах проблеми с камъни и песъцинки и ходех често до висито и от многото пишкане ли дето си изхвърлях минералите и сувенирите ли ми казаха че залетежите може и от това да са.и това тесах.Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Даже и една несподелена заводска любов изтесах. :D
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

И въпреки ,че съм се надупчила и съм се приела ,как да си завърша декларазията
Декларация-Въпреки, че се надупчих от ТЕСане, аз напълно и безрезервно се приемам такава каквато съм!
Напомняща фраза - надупчих се от ТЕСане
:wink: АКО това ме питаш... :roll:
Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм
Прекрасно се справяш! :!:
:D
Orseta
Участник

Мнение от Orseta »

fif каква ти е декларацията за отслабване?
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Първата ми декларация беше:Въпреки ,че имам ИЗЛИШНА телесна маса ,аз напълно и безрезервно приемам себе си и се изчиствам от излишната телесна маса СЕГА
Н.Ф -ИЗЧИСТВАМ се от излишната телесна маса СЕГА
С тази фраза отслабвах с по кило на ден.
Е уплаших се и спрях :D
По някое време прочетох ,че трябва да се упоменат килата с които искам да отслабна.За това смених с--искам да отслабна с 15кг.
Май месец имах много поводи и маси с ядене и пиене :roll:
Смених декларацията си с---Въпреки ,че цял месец плюскам и пия ,като провал,Аз напълно и безрезервно приемам себеси и се освобождавам леко и неусетно от излишните 15кг.
Последната ми декларация е --Въпреки ,че имам излишни 15кг,Аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам леко и неусето от излишните 15кг и оформям плосък корем и стройни крака :lol: Почнах от около 92-94кг сага съм 80-82 кила ,просто ми играят .за около 3месеца.Мисля,че се справям добре :wink:
Orseta
Участник

Мнение от Orseta »

Благодаря, още съм новак, чета книгата и форума.
Ще пробвам. Ако имам още въпроси ще питам.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Тук съм питай :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

бях на море--невероятно много се изприщвам. Декларацията ми беше...Въпреки,че се изприщвам,аз на пълно и безрезервно се приемам и се изчиствам и от изприщването .
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

имаше файда докато се тесах последния ден не ми остана време от път и в колата се поизприщих
Публикувай отговор