Алиса, взе да ми харесва..не, вече не дфайфам толкова по извивките , и влакчето на ужасите не е толково ужасно..

е, гади ми се още тук там ,ама то нищо не е..

Ния, много се радвам ,мисля че е чудесно,че си открила твоя начин на балансиране, супер си !това ме прави щастлива ,защото значи ,че и аз ще открия моя си начин.
"....аз вървя по света и усмихвам се даже.."(В.Н.)

Анализирах,Гена, анализирах, анализирах ..ето до къде я докарах:
Има господ , и ние сме господ, защото когато ни помага господ, всъщност си помагаме ние.И ако е така, и ако само ние помагаме на себе си, а пък аз от 2месеца търся и намирам тук, във форума, сред всички вас помощта, дето ми е необходима , за да си помагам сама..тогава какво излиза?! Господ сме ние, а щом вие ми помагате ,тогава вие сте ние , или вие сте господ,или излиза, че аз съм вие, и като вярвам във себе си, на вас ли вярвам всъщност, или на себе си,и....излезе, че аз съм вие и вие сте ние...и въобще кой кой е и къде е в цялата история?!
Айде анализирай това.
Моето мнение, ако ме питаш , е ,че това хич не е важно.Важното е да си помагаме-кой както когато с каквото може ......
".....а сърцето ми спира, спира да бие.., ако тебе във някой друг те открие.."(В.Н.)
Иване, Учителю,

напрао ме сТрЕСна, изплаши ме, седна ма на земята...това (хлъц!) от къде се матириализара...Да е ферментирал МММ-а-чудната минерална напитка-няма логика, поне по мойта ..освен акооо..абе да не бии..айде бе

...вече си на етап да превръщаш водата/респ.МММ-а/ във вино/респ.бира/!!!!....а стига бе! вай..тя каква стана..отиде коня.....
Ама пък , що , пълна далавера си е,кво
Е айде сега ходи недей бързаа !!:D
Написах този пост , защото ми се струва, че понякога излишно теоретизираме. Техниката при различни хора става различно , при едни е еуфория, при други приятност и успокоение, удълбочено дишане. Някак си всичко е човешко, а ние му се чудим , как сме в алфа, утре в бета и това е много "важно", сякаш има значение за техниката.
И аз съм напълно изцяло и отвътре, и отвън даже съгласна с теб, nikimm!!!И все се вземаме много на сериозно!И тук съм съвсем сериозна!
Аз отивам да ТЕСам, че имам много за тесане, пък днес ми е ТЕСащо!
Ей, благодаря ви, на всички,с ваша помощ живота ми се усмихва повече, така че желая на всички повече усмивки!