Моите успехи с ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

fif42 написа:Отдавна ме е страх да и вярвам.Само за кофти работи работи :D
:D :D
Прочети подписа на ИВАН : "Всичко е енергия. Енергията отива там, където я насочи мисълта и осъществява това, което е заложено в намерението. Стига да не й пречим със съмнения, които да я пренасочват." - Иван Петърнишки
Не изкорениш ли съмненията/негативните мисли няма да се случи хубавото.
Забравих къде от всичкото което съм чел , даваха съвет , беше от рода появи ли се лоша мисъл/съмнение представи си , че си ловец с пушка и оптика прицели се и я уцели тази мисъл/съмнения да станат на парчета.
В началото бе трудно но при желание и с малко упоритост стават нещата:-)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Преди време ги копах в дупки,после рекох ,че е по-лесно в бързо течащи реки да ги метам, сега ще пробвам и със стрелба :D
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

fif42 написа:Преди време ги копах в дупки,после рекох ,че е по-лесно в бързо течащи реки да ги метам, сега ще пробвам и със стрелба :D
Супер само не се отказвай нали знаеш Практиката води до съвършенство:-)
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Колкото до Гената, опитай се да го разбереш. Той задоволява някаква нужда с всичкото това писане. Помислила ли си за това? Помислила ли си каква? А ти, Гена?
Иване,изтесал съм си нуждата от това да получавам одобрение и признание от който и да било!Намесих се в разговора за проблем,който Вяра сподели с мен преди да го напише във форума,аз казах моето виждане по въпроса за химиотерапията,изпратих и нещо да прочете!
Не съм я убеждавал в нищо,какво ме попита аз си казах моето мнение и това което знам от личен опит,а и от теб какво съм научил и разбрал съм го осъзнал,както и това че в процеса на дебати пак се стигна до там да се разбере,че ако човек не иска нещо сам,няма кой друг да му помогне!
Не мислите ли,че това от моя страна е един вид убеждение,по малко по различен начин да се даде пример дали това е така,а именно че човек не може да избира за друг как да живее и се бори с болестта си?
А може би аз в случая се оказах огледалото което даде отражение на всичко което в стремежа си да се помогне на Вяра се видя и е един урок за всички ни,какво се случва ако искаме да убедим някой,че той трябва да направи това и това,има тази техника и т.н.,за мен остана поуката,за вас? :wink:
Снощи разбрах за жената която споменах,че е зле и се очаква най лошото,че е починала и въпреки че идва при мен края на декември да се лекува с уредите ми,не трепнах ни най малко от новината,не мисля че аз трябва да се чувствам виновен,че не съм успял да помогна,че късно научих за тес и други неща свързани със всички болести.
Факт е,че от миналата година откакто се появи проблема с майката на приятелката ми,рак на дебелото черво и сега жената е добре,дори снощи разбрах че е доста променена и изглежда добре физически,а е с диабет,инсулт,артрит,две операции на двата крака след счупване,но не е оперирана за рака,нека говори на всеки нещо и ако споделям и упорствам в нещо си,знам първо че си е мое мнение,не го налагам,само знам че понякога липсата на информация може да коства много за даден проблем,ако виждам че някой носи проблем в себе си и това се вижда,опитвам да се покажа че явно има такъв,аз също съм се чувствал така и благодарение на хора от форума съм се осъзнавал,признавал съм си го и съм го отстранявал.Ако някой си го харесва и не иска да го изчисти,аз няма да се тръшкам на земята и да бия с юмруци.Това което каза,че си се изпокарал с близки и познати е вече минало за мен и се радвам,че пътят в лутане свърши и упреци отправени към себе си.Има неща които не трябва да се казват,това ми го каза преди време една приятелка и сега след години разбрах,че е така!
Време за промяна има,въпроса е кога ще дойде при всеки един от нас!
И един последен съвет,замисляйте се по често какво правите за самите себе си да се чувствате добре?
В началото когато се запознах с тес исках да може Иван да ми реши всичките проблеми,едва ли не да стане изведнъж,но въпреки това намерих своя път и за това започнах да споделям,в процеса на разговори и дискусии,проблеми и на други хора виждах слабите си места,а на доста са от миналото и са еднотипни и успях,пожелавам го на всеки тук! :D
Vasilka,благодаря ти за това,че ти най добре ме разбра и схвана езика ми на който говоря тук!Най вече сподели!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Послучай случката се сетих за тази тема:
viewtopic.php?p=3220&sid=366b02b4543809 ... 1959d310c2
Vasilka
Участник

Мнение от Vasilka »

Много пъти ми се е слу4вало ,да се 4увствам тъжна и от4аяна ,но след като съм про4ела твой пост да се усмихна и да си възвърна ентусиазма.Даже да си призная с тая енергия ,която лъхаше от писаното от теб ,мислех,4е си мом4е на 20 год.,а сме на една възраст.За теб важи с пълна сила -,,да запазиш детето в себе си,,добронамерен и възторжен като хлапе,прили4аш на моя съпруг ,той е такъв добряг към хората и се караме за това ,защото аз мисля ,4е не трябва да се раздава така .Но това е друга тема и е много ли4но.
Исках да ти кажа ,4е приятелката ти е щастливка с теб,не го казвам просто за да те хваля,а наистина го мисля.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Какво пишем тук?Мислите си,а знаем че енергията която е насочена чрез тях е насочена нанякъде,именно това залагам в мислите,енергията на ентусиазма и упоритостта,защото без тях човек няма да успее.Всяко начало е трудно,но победата е сладка! :wink:
Преди два дена започна да ме стяга гърлото,неприятно усещане което досега не бях изпитвал!Мъчи ме нещо от известно време,не се решавах да се обадя на един човек,но виждах че напрежението в мен разстеше и написах един смс,теснах че не мога да преглътна нещото си с този човек и за моя изненада всичко се нормализира!
Днес имаше празник в града,така известният карнавал!От два дена ми излезнаха едни червени петна около носа,гадна работа и си викам как да се появя сега навън,срам и яд.
Теснах си емоциите които усещах,че имам от тези петна и после тес само за тях.Не бях много упорит и постоянен признавам си,но за моя радост за следобед бях ок,сега тъкмо си идвам от карнавала,самочувствието беше на ниво! :D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3832451
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

гената написа:Послучай случката се сетих за тази тема:
viewtopic.php?p=3220&sid=366b02b4543809 ... 1959d310c2
Хубав линк към тема си ни пратил поздравления!:-)
Ти си онова жабче дето върви към върха , но си само "образно" глух приятелю!
Продължавай напред и нагоре , но по-малко се впрягай ;-)
Последно промяна от Angel_K на 22 Май 2011 18:15, променено общо 1 път.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Vasilka написа:Много пъти ми се е слу4вало ,да се 4увствам тъжна и от4аяна ,но след като съм про4ела твой пост да се усмихна и да си възвърна ентусиазма.Даже да си призная с тая енергия ,която лъхаше от писаното от теб ,мислех,4е си мом4е на 20 год.,а сме на една възраст.За теб важи с пълна сила -,,да запазиш детето в себе си,,добронамерен и възторжен като хлапе,прили4аш на моя съпруг ,той е такъв добряг към хората и се караме за това ,защото аз мисля ,4е не трябва да се раздава така .Но това е друга тема и е много ли4но.
Исках да ти кажа ,4е приятелката ти е щастливка с теб,не го казвам просто за да те хваля,а наистина го мисля.
Защо си тъжна и отчаяна?
Липсва ти нещо явно,какво е то и как се опита да го промениш?
Ако често си задаваш тези въпроси и намираш отговорите тях теса ли?
Vasilka
Участник

Мнение от Vasilka »

Не искам да се изживявам като жертва.Напротив в живота ми има прекрасни мигове.
Обзема ме тъга ,защото семейството ми се пръснахме ,като птици .Липсват ми големите ми синове,които учат в чужбина и съпругът ми ,който патува по Европа и виждаме 2,3 дни в месеца.И с малкия сме сами и в болест и на празници.В живота се случват неща,когато човек има нужда от подкрепа, а при мен тя липсва.Давам пример -разболях се от вирусна пневмония и влезнах в болница,а мъжът ми тръгна на път и нямаше кой да гледа синът ми ,взе го леля му .Много ми беше болно,уморих се да стискам зъби,не съм глезана ,а мъжко момиче но си плащам цената,защото всеки човек има праг на търпимост .Ана всичко отгоре обичам много мъжа си и ми липсват ръцете му,устните му.След толкова години брак ,аз продължавам да плача,когато той тръгва и сърцето ми забива лудо ,когато го видя на прага.Той е висок и синеок,обича да пее и играе,създаден е за мен и аз за него.
Тесала съм гняв към него,че ни оставя и каква стана тя
от една истеричка ,той получи смирена и мила женичка и губещата съм аз.Решение има ,да заминем при децата в герм-я,но той не желае и аз трябва да се примеря със самотата.Тесала съм много неща ,ще спра до тук ,защото чувствам ,че ще съжалявам,че така се разголвам.Да тесам да се освободя от нуждата си от любов,все едно да тесам да се освободя от нуждата от живот.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Vasilka написа:....Да тесам да се освободя от нуждата си от любов,все едно да тесам да се освободя от нуждата от живот.
Точно това ме мъчи и мен днес и ако щеш ми вярвай те разбирам !
Аз съм разведен с едно момиче на 14г. при майка си на 450км. от мен.
Имам 2ро дете момче 5г. от друга жена която след 9г. съвместен живот и дете се разделхме ...детето е на 10мин. от мен.
Обичам друга жена и тя ме обича но е на 100км. от мен и иска от мен да съм търпелив за да сме заедно...
Виждаме се 2-3пъти в месеца но колкото повече време минава някак си ми свършва търпението.
Тесал съм нерърпеливоста си , но сега не е тя а чустово , че искам сега да съм щастлив а не в неясното бъдеще!
Когато не се видим с нея една седмица и си липсваме ужасно , и за нея и за мен е ужасно.
И се чудя защо е необходимо да страдаме и чакаме да стане нещо си за да сме щастливи!?
Защо по-добрите и по-търпеливите винаги замълчават за своите желания и не исказват своето мнение само и само да угодят на някого или на общественото мнение?!Ааа и се скъсват от ТЕС :-)
Какво трябва да стане , да се вземем съдба ти си в свой ръце и да сме щастливи сега а от там и бъдещето ни ще е щастливо?!
За съжаление не можем да влияем на решенията на другия и само наши действия могат да го накаратда вземе решението което от него зависи.
Защото докато ние се примиряваме другия някак си му е комфортно не казвам , че е щастлив просто не се налага да променя нещата и си живее "комфортно".

Според мен вземи решението за себе си , имай вяра в себе си и се обичай и най-вече живей сега!
Знам ,че звучи лесно но и мен ме мъчи какво да предприема за да раздвижа нещата...
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

В нашия вход има една жена,мъжът и почина преди повече от 10г може би,всяка сутрин рано без значение от това какво е времето си ходи на разходка някъде си,винаги е усмихната и засмяна!Живее сама,почти не ходи на пейките по които се събират бабичките и другите по възрастни жени от блока да нищят клюките и да се оплакват,нямам погледа да контактува с други хора,е разбира се поздравява се с който се засече от блока,на мен ми се радва много,като малък все се надявах мъжът и беше рибар да ме вземе с него за риба,но уви не се получи!
Жената си е изградила един позитивен и пълноценен начин на живот,който я кара да се чувства добре и щастлива,макар че това дали е така само тя си го знае,но определено не знае за ТЕС и други подобни техники!
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Да тесам да се освободя от нуждата си от любов,все едно да тесам да се освободя от нуждата от живот.
Много сте ми интересни, Vasilka и Angel_K! ( Гена ,сори, ама тук са го написали)! Никой не изисква от вас да ТЕСате "нуждата от любов". Защо се впрягате на това?! Достатъчно е просто да изчистите нещата, които не ви харесват във връзка с вашите любовни перипетии, за да постигнете една слънчева и необременена от негативни емоции любов! Направете го и да видим дали няма любовния ви живот да се промени! Примерно на Vasilka мъжът и да си намери добре платена работа в БГ и да са заедно, а пък при Angel_K, да стане нещо и да се съберете "за винаги"! Не бъдете крайни, в ТЕС се казва, че се чистят нежеланите неща-емоции, мисли(Гена!), физически проблеми, картини...това, което лично на вас не ви харесва и като ги сведете до 0, изведнъж разбирате, че живота ви се подрежда по неподозирано добър за вас вариант...
ТЕС дава свобода, по-скоро ни я връща, не ни ограничава, запомнете го и го разберете правилно!
Обичайте се безпрепятствено! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Alisa,това мисли(Гена!) намек към мен ли е нещо за което трябва да се замисля?
Аз ще оставя на Иван да се изкаже за това което пишеш в предният си пост,за какво се ползва ТЕС,като едва ли мислите можеш да ги изчистиш и се работи върху тях,а по скоро емоциите и чувствата породени от дадена мисъл,което е проблем,ако спрем да мислим какво става с нас?
Последно промяна от гената на 23 Май 2011 13:16, променено общо 2 пъти.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

гената
Мислите не се тесат,а емоциите и чувствата породени от тях!
справка:http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=898
Кои са 4-те елемента с които се работи при ПЕАТ?! :idea: :idea: :idea:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Публикувай отговор