nikimm написа:Радвам се,на изобилието от положителни мисли които нахлуват в главата ми,виждам колко уверен ме карат да бъда в това което правя,което мисля и как привличам само хубави и приятни неща в живота си! Wink
Гена, всичко е ок щом се чувстваш добре, но имам впечатлението за невероятен стремеж да не би да почувстваш нещо негативно, като емоция. След деня идва нощта!

Всички емоции са нормални, само ние искаме едните или другите.
Има един страх от неуспех,който е за ТЕС!Признавам си го и точно за това ме насочваш сега с това което казваш тук!Когато човек говори и споделя,отстрани се хващат някои тънки детайли и определено ти показа за пореден път,че умееш да ги виждаш,а и нали за това сме тук и споделяме,за да си и помагаме един на друг!
В интерес на истината,вчера късният следобед нещо като че ли рухнах и все едно всичко отиде по дяволите.Бях изпаднал в дупка,чудех се как така се случи,след всичката тази радост.Сутринта въпросният колега който се заяжда за няма нищо,после идва и ми се извинява,пак с идването скандал.Успях да се овладея,казах му че повече да не разчита на мен,след това всичко се възвърна и днес съм ок отвсякъде,а и някои хора така ме зарадваха,че просто съм без думи!
Радвам се,че все пак намирам моя си начин и вървя напред и нагоре,разбира се и с вашата помощ!

Всяка полезна информация е добре дошла за всеки Диана,не се притеснявай за подобни неща!