Има периоди, в които постоянно поддържам ЧО. Тогава всичко излиза на фитка. Само наблюдавам и се дивя колко добре се стичат нещата.
Вяра,искам да използвам форума да ти благодаря пред всички тук,за това че днес бях особенно приятно изненадан от приятната новина,която получих от Германия и не само аз,и тя ти благодари също,за оказаното съдействие от твоя страна да помогнеш с КС!гената написа:Обръщам се към всички,които имат желание да помогнат на една жена,която в момента е в Германия,в болница на системи!
Казва се Ива,и ето vqra с какво намерение се включи да помага,за която съм и благодарен и на тези които се отзоват на призива ми за помощ:
Намерение: "Светлина, Любов и Благодат, мисли свободни от всякакви ограничаващи пагубни емоции"
Получила е вътрешен кръвоизлив,след което са и правили пункция с пълна упойка.Казали са и,че единият,но не уточни кой от двата яйчника е с големина на портокал и иззел функцията на другият !Имам опасения с този кръвоизлив за най лошото,но...........казах и да мисли за положителни неща,изброих и ги,каза че може да го направи и не е паднала духом или да се е отчаяла!
Тежко е изживяла раздялата си с приятелят си и за това дори сега била в Германия,където живее и работи!
Изпитвам нещо към тази жена и за това се обръщам тук към всички вас за помощ,който има опит в КС и практика!
P.S.Запознах я с ТЕС,много е хареса техниката и това което видя като обяснение от клипа на Гари Крейг,но с това влизане в болница се затруднява както четенето така и практиката на този етап!Вярвам,че всичко ще мине добре!Не защото го искам силно,защото знам че и вие ще покажете,че можем да бъдем като едно цяло и да се държим ръка за ръка в такива моменти!
Дори Вяра ми съобщи,че процесът е минал много добре!Благодаря ТИ!:)
А би ли споделил за разочарованието ти от ТЕС тук в тази тема?Bogo69 написа:Към Magic woman - Аз просто прочетох техниката, която ти си дала синтезирано и от там естествено, идват може би всичките ми неясноти.
Погледнах и видях, че книгата е издадена и то скоро на Български език. Мисля да си я купя и да продължим диалога, не знам дали в този форум е най-удачно. Защото за мен лично ТЕС беше едно разочарование...
Бого, не е в техниката проблема.Bogo69 написа:Към Magic woman - Аз просто прочетох техниката, която ти си дала синтезирано и от там естествено, идват може би всичките ми неясноти.
Погледнах и видях, че книгата е издадена и то скоро на Български език. Мисля да си я купя и да продължим диалога, не знам дали в този форум е най-удачно. Защото за мен лично ТЕС беше едно разочарование...