1. тя не е доизлекувана, защото прекъсва процеса ( примерно силен ПО)
2. КР е приложен не цялостно, а на парче, т.е. с конкретна насоченост-тумор, за по-бърз резултат, а това може би се отразява на парче, т.е не всеобхватно на цялостната личност (физика, психика, разум)
3.Струва ми се, от разбраното и усетено лично от мен с малката ми практика, че при прилагане на КР, без свръх концентрация в ЧО, без конкретен адрес (проблем), започва промяна, но по-обща и незабележима, което иска продължителна и редовна работа, до достигане на някакво ниво на насищане и обрат, от където насетне, да започват трайните и видими промени. Може би при силна концентрация на ЧО, да има по-бърз и качествен ефект на промяна(Ричардовците), но пак не съм сигурна, че там става такава промяна и на нива психика и разум*. Освен това, подразбирам от изчетеното до сега, че има различни степени на дълбочина на навлизане в ЧО, съответно и промени на такова ниво,виж аналогията с главата лук, или ако ти е по-вкусно, напластена баница-първо излапваш коричката, навлизаш на следващо ниво, излапваш и него, после следващ пласт, но всъщност на вибрации, енергии, информация(=)
При КР с конкретно адресирано намерение май става избор на един от многото варианти, същесвуващи успоредно, различен от този, който изживяваме в момента (варианта с проблем), а когато няма точен адрес, всичко едновременно почва да се "сверява" по съвършения модел, по който сме "замислени" от Вселената, или Господ, ако предпочитате, т.е. по нашия първообраз и тогава настъпва равновесна промяна на всички нива и сфери (физика/психика/разум)???...
* едно от трите, без ост. две (физика/психика/разум)