MMS - Чудна минерална добавка
Ще ми се да се намеся и аз вече!
Това което аз знам и логиката ми е:
След последен прием на ММС вечер е добре да не се взима нищо повече! Препоръка от автора и личен опит.
Вит. С вечер в голяма доза- няма да се спи, понеже благодарение на това , че ускорява обмена на вещества в организма се получава ободряване. Второ ще прeчи на горното.
radoraev Разбирам, че си обладан от ММС, ама задръж топката и бъди по-акуратен в четенето и писането, при положение, че искаш да се авторитет в областта!
ammira Почни с подготовка с разумна доза вит. С виж как се приема от организма / излишното си се изхвърля/ и после бавно почни да въвеждаш ММС, като наблюдаваш за всякакви възможни реакции- физически, емоционални, психически...В повечето случаи се усеща накъде отиват нещата. Ако трябва, ще пресечеш реакцията на ММС с вит. С, ще намалиш дозата или ще спреш. Пък и винаги можеш да питаш отново.
След последен прием на ММС вечер е добре да не се взима нищо повече! Препоръка от автора и личен опит.
Вит. С вечер в голяма доза- няма да се спи, понеже благодарение на това , че ускорява обмена на вещества в организма се получава ободряване. Второ ще прeчи на горното.
radoraev Разбирам, че си обладан от ММС, ама задръж топката и бъди по-акуратен в четенето и писането, при положение, че искаш да се авторитет в областта!
ammira Почни с подготовка с разумна доза вит. С виж как се приема от организма / излишното си се изхвърля/ и после бавно почни да въвеждаш ММС, като наблюдаваш за всякакви възможни реакции- физически, емоционални, психически...В повечето случаи се усеща накъде отиват нещата. Ако трябва, ще пресечеш реакцията на ММС с вит. С, ще намалиш дозата или ще спреш. Пък и винаги можеш да питаш отново.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Витамин Ц да се приема 2 часа преди първата доза или два часа след последната за деня!!!Alisa написа:Ще ми се да се намеся и аз вече!
Нещо против това твърдение???
И не съм обладам,само че все някой трябва да седи и пише с часове и да разнася информацията по интернет пространството и между хората.Ако не си забелязала хората ги мързи дори да споделят резултатите си.Споделят едва 2% сигурно.
Приел съм мисията да седя като приятел и да отделям цели дни в общуване и писане по темат!!!
Когато някой я по не внимание,я наистина от не знание по темата е прочел някъде за ЕДИН ,,уж" смъртен случай но изречението му звучи по следния начин тук:
-,,Предполагам, че това може да е причината за трагични развръзки, споменавани при прием на ММС.."
Мисля съм длъжен да кажа нещо по въпроса нали?
Не мисля, че си длъжен на когото и да било, но ти явно да, така че възползвай се от ТЕС или другите техники
За вит.С вече писах!
За вит.С вече писах!
Последно промяна от Alisa на 30 Мар 2013 16:35, променено общо 2 пъти.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Разбира се, че е длъжен! Бездействието също е действие! Ами, ако някой, по същия начин, приеме предположението ми, като нападка срещу ммс, въпреки, че изобщо не съм искала така да звучи... Има чудесни фито и други алтернативни, и допълващи препарати, изтегляни от аптечната мрежа, само заради 1 съмнителен смъртен случай! На фона на статистически допустимия брой при алопатичните лекарства е меко казано несправедливо. Малко им трябва, нещо ако се разнесе...
Радо направи много и продължава, и аз съм склонна да виждам повече всеотдайноста и отзивчивоста му и да не забелязвам разни други дребни неща
Радо направи много и продължава, и аз съм склонна да виждам повече всеотдайноста и отзивчивоста му и да не забелязвам разни други дребни неща
- Angel_K
- Напреднал
- Обратна връзка:
MMS и Витамин С
Здравейте,
ще подкрепя Иван и информацията от 1вата книга на Джим.
Именно по нея , аз преди да почна ММС около седмица пиех ударни дози Витамин С.
Имайки предвид информацията от Джим , че в района на аортата(сърцето) често живеят едни гадинки и които водят до втърдяване стените на аортата и ако са прекалено много и ММС ги избие до крак може да се случи спукване и затова Джим препоръчва да се пие преди курса с ММС , ударни дози Витамин С с цел да спомогне за еластичноста на стените на аортата.
Това е по мой спомен от книгата.
Вярно е ,че ММС протоколите се развиват и все още се откриват неща на какво действа ММС и как но въпреки това послушах Джим
Дали защото се обичам прекалено много не знам
И въпреки това след първите няколко приема усетих лека "тежест" в сърдечната област...
Може и да съм си внушил , но може и да не съм
ще подкрепя Иван и информацията от 1вата книга на Джим.
Именно по нея , аз преди да почна ММС около седмица пиех ударни дози Витамин С.
Имайки предвид информацията от Джим , че в района на аортата(сърцето) често живеят едни гадинки и които водят до втърдяване стените на аортата и ако са прекалено много и ММС ги избие до крак може да се случи спукване и затова Джим препоръчва да се пие преди курса с ММС , ударни дози Витамин С с цел да спомогне за еластичноста на стените на аортата.
Това е по мой спомен от книгата.
Вярно е ,че ММС протоколите се развиват и все още се откриват неща на какво действа ММС и как но въпреки това послушах Джим
Дали защото се обичам прекалено много не знам
И въпреки това след първите няколко приема усетих лека "тежест" в сърдечната област...
Може и да съм си внушил , но може и да не съм
Само за протокола: по желание и по задължение / длъжен / не е ли едно и също.?! кое му е различното?!
И не мисля, че спамя- въпроса e за всичко и към всички, включително и въпросния MMS, една от многото съществуващи хранителни добавки...
И не мисля, че спамя- въпроса e за всичко и към всички, включително и въпросния MMS, една от многото съществуващи хранителни добавки...
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
В този линк има описани случаи на деца отгледани от животни:
http://selenabg.com/index.php/2008-07-2 ... 4/395.html
Четейки информацията възниква един интересен въпрос:
В природата няма тази стерилност както в цивилизацията в които израстват бебетата.Говорим за паразити,за полезна или вредна храна и други неща,които съпоставени с условията които са израстнали тези деца според съвременните разбирания и схващания за здраве то те са обречени на смърт,но явно се получава обратното.Започвайки да водят начин на живот в нашата среда,те умират.
Има ли нещо което явно не знаем за нас самите и това,на което толкова много отделяме внимание и значение наистина е толкова важно и е самата истина?
А хората които ровят по кофите за боклук как ли оцеляват?Дали си мислят за паразити и болести?
В природата няма тази стерилност както в цивилизацията в които израстват бебетата.Говорим за паразити,за полезна или вредна храна и други неща,които съпоставени с условията които са израстнали тези деца според съвременните разбирания и схващания за здраве то те са обречени на смърт,но явно се получава обратното.Започвайки да водят начин на живот в нашата среда,те умират.
Има ли нещо което явно не знаем за нас самите и това,на което толкова много отделяме внимание и значение наистина е толкова важно и е самата истина?
А хората които ровят по кофите за боклук как ли оцеляват?Дали си мислят за паразити и болести?
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
aaa...Гената! Хората по кофите са видимо болни, да си видял някой със свеж и бодър вид да рови?
Иначе цената на цивилизацията е, че пада имунитета, неизбежно. Ако не искаме да живеем със животни, просто взимаме ММС А то е ясно, че тенденцията е за връщане към природата, но става бавно.
Angel_K, какво имаш предвид под свръх дози? Колко време си ги пил?
Тези за които прочетох, по 8-10 мл. на ден, дали наистина не стават опасни за бъбреците? В аптеката така ми казаха, а моят опит с витамин "C" - преди време ми спря цикъла за месец и то пак не в такива дози, не знам как го направи, но беше гадно.. Сега ако пия C, ще е сок от ацерола, поне е естествен!
Иначе цената на цивилизацията е, че пада имунитета, неизбежно. Ако не искаме да живеем със животни, просто взимаме ММС А то е ясно, че тенденцията е за връщане към природата, но става бавно.
Angel_K, какво имаш предвид под свръх дози? Колко време си ги пил?
Тези за които прочетох, по 8-10 мл. на ден, дали наистина не стават опасни за бъбреците? В аптеката така ми казаха, а моят опит с витамин "C" - преди време ми спря цикъла за месец и то пак не в такива дози, не знам как го направи, но беше гадно.. Сега ако пия C, ще е сок от ацерола, поне е естествен!
Последно промяна от ammira на 31 Мар 2013 12:27, променено общо 1 път.
ammira
Ачо, вярвам ти! И повече, повече, колко да е повече...?!
Гена, винаги съм та обичала, вече започвам да разбирам защо! Гуш!
Тука не те разбрах! Връщането към природата изключва "живеенето със животни", така ли?aaa...Гената! Хората по кофите са видимо болни, да си видял някой със свеж и бодър вид да рови?
Иначе цената на цивилизацията е, че пада имунитета, неизбежно. Ако не искаме да живеем със животни, просто взимаме ММС А то е ясно, че тенденцията е за връщане към природата,но става бавно.
Ачо, вярвам ти! И повече, повече, колко да е повече...?!
Гена, винаги съм та обичала, вече започвам да разбирам защо! Гуш!
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
E тва е истината...
Отговор: (който е много свързан и с чумата Аутизъм)гената написа:В този линк има описани случаи на деца отгледани от животни:
Ровещите се по кофите не са ваксинирани по 300 пъти Гена
- Angel_K
- Напреднал
- Обратна връзка:
Ammira,
таблетки 500мг. 3 пъти на ден.
Не помня дали четох или един приятел аптекар ми каза , че предозиране с витамини няма , просто излишното се изхвърля от тялото
Ето и един линк подкрепящ това:
http://www.bb-team.org/articles/1420_vi ... no-za-nego
Разбира се , ще намериш ако ровиш и много ,че е много опасен ...
таблетки 500мг. 3 пъти на ден.
Не помня дали четох или един приятел аптекар ми каза , че предозиране с витамини няма , просто излишното се изхвърля от тялото
Ето и един линк подкрепящ това:
http://www.bb-team.org/articles/1420_vi ... no-za-nego
Разбира се , ще намериш ако ровиш и много ,че е много опасен ...
Аз съм виждал хора,които не ровят в кофите и също изглеждат много зле,което явно ме навежда на друга мисъл,че проблема е от главата и мисленето,стреса който си докарват.ammira написа:aaa...Гената! Хората по кофите са видимо болни, да си видял някой със свеж и бодър вид да рови?!
Отстрани всеки сам за себе си само може да гадае,каква е точната причина за да изглеждат така.
Постави се на мястото на един такъв човек и се замисли,как би се чувствала и за какво би мислила?Тези мисли ако дори и в твоя живот ти минават наум,до какво ли биха те довели и как би се чувствала?
Човек от какво се уморява повече?От физическа или емоционална умора?
Радо,отговора ти не ми дава яснота на въпроса който зададох с примера за децата отгледани от животните?
И днес следобед възниква още един въпрос в този ред на мисли.
От къде и защо идват тези паразити и ни разболяват?
И пак питам,децата отгледани от животните в нестерилна среда как живеят и променяйки средата си,в която ние живеем те не успяват дълго да живеят?
Извинявам се,но съм простичък и е хубаво да ми се обяснява малко по-подробно.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
За витамин Ц искам да попитам нещо.
Ако най-добрият начин да го набавим е от плодове и зеленчуци,които са пресни,а много от тях пътуват с дни докато дойдат при нас и те си губят от полезните качества,то купувайки го от аптеката където е преработен,кой от двата варианта е по-добър и даващ гаранция за едно по-добро и качествено количество за прием от човека?
Написаното тук дали е поредната информационна боза или има и нещо вярно в нея?
http://www.bgonair.bg/bg/news/tehnologi ... sidantite/
Истината: Човешкият организъм има нужда от натурални витамини по всяко време и във всяка възраст. Затова лекарите препоръчват правилното, здравословно хранене. Но как човек да отмине такава съблазън - слагаш в устата си една таблетка и организмът е получил това, което иска. Ненапразно се говори, че за българина мързелът е двигателят му към прогреса.
И прогресът вече е дошъл. В дадения случай като производители на фармацевтични продукти, които непрекъснато се плашат за печалбите си, за пазара и за производството на витамини.
http://www.blitz.bg/article/4929
Ако най-добрият начин да го набавим е от плодове и зеленчуци,които са пресни,а много от тях пътуват с дни докато дойдат при нас и те си губят от полезните качества,то купувайки го от аптеката където е преработен,кой от двата варианта е по-добър и даващ гаранция за едно по-добро и качествено количество за прием от човека?
Написаното тук дали е поредната информационна боза или има и нещо вярно в нея?
http://www.bgonair.bg/bg/news/tehnologi ... sidantite/
Истината: Човешкият организъм има нужда от натурални витамини по всяко време и във всяка възраст. Затова лекарите препоръчват правилното, здравословно хранене. Но как човек да отмине такава съблазън - слагаш в устата си една таблетка и организмът е получил това, което иска. Ненапразно се говори, че за българина мързелът е двигателят му към прогреса.
И прогресът вече е дошъл. В дадения случай като производители на фармацевтични продукти, които непрекъснато се плашат за печалбите си, за пазара и за производството на витамини.
http://www.blitz.bg/article/4929
Анатол Франс
Анатол Франс