за моят мъж...

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
adkosan
Участник
Мнения: 48
Регистриран на: 30 Авг 2008 08:51

за моят мъж...

Мнение от adkosan »

Имам един сериозен проблем...с мъжа ми. Определено се вбесява като ме види да потупвам точките, дори когато чета вечер и даже снощи си говорихме на висок глас. Страшно негативно е настроен срещу метода без изобщо да е запознат и дори не дава да се издума да пробва самия той. Снощи дори си позволи да ми каже да съм пробвала метода извън семейството и след една моя тирада млъкна, така и не разбрах дали съм го убедила. Общо взето пред него не си правя сеанси, точно защото винаги става проблем. В началото ми се подиграваше, а сега направо се джавкаме и не си мислете , че е някой дечко - на 54 години е и прости не знам как е възможно да е толкова късоглед. Правих му прокси, за да си промени мнението, обаче без ефект. Определено забелязвам, че това с проксито нещо не го правя като хората. Дано семинара се състои тази събота.

Не знам как да постъпя. Дайте съвет.
Здравето е лична висота.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Не го прави пред него. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Обърнала ли си внимание, че прокси се прави след като ти изчистиш отношението си към проблема на другия? Ако се дразниш или сърдиш или друго от това, че с мъжа ти се карате, първо тесни у себе си това чувство. А после може и да не се наложи прокси.
adkosan
Участник
Мнения: 48
Регистриран на: 30 Авг 2008 08:51

Мнение от adkosan »

mayadob написа:Обърнала ли си внимание, че прокси се прави след като ти изчистиш отношението си към проблема на другия? Ако се дразниш или сърдиш или друго от това, че с мъжа ти се карате, първо тесни у себе си това чувство. А после може и да не се наложи прокси.
Може би това е проблема. Ще пробвам така следващия път.


Не го прави пред него.
Честно казано не ми се иска да се крия, иска ми се той да ме подкрепя, а не знам дали ще дойде такъв момент. :roll:
Здравето е лична висота.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Промениш ли се ти променя се и света около теб, хората събитията и т.н.
Аз вярвам, че ако нещо не става, то не трябва да става. Поне в този момент или по този начин.
:)
Последно промяна от ivangp на 08 Яну 2009 10:48, променено общо 2 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Пък аз да кажа за моя мъж. Скоро го заболя лакътят на дясната ръка и се поду. Предложих му да се тесне и да му съдействам по някакъв начин, ако иска. Но той категорично отказа. Отиде на лекар и му казаха разни страшни работи, включително са споменали думата операция. Но можело и без. Трябвало да се маже с нещо и да носи налакътник един месец. Интересно, но никакво съчувствие или съжаление не мога да изпитам в подобна ситуация. Дори и да иска да се оперира, по-скоро ще съм в потрес, отколкото да съчувствам.

Все пак не оставих нещата така и си направих устата за емоционалния блокаж, от който може да е предизвикано подуването. Същия ден мъжът ми трябваше да изгражда една стена (правим ремонт). Споменах му, че може би дълбоко в себе си не иска да се занимава с ремонта. Той не само отрече, но и се разсърди, че се опитвам да му припиша такива проблеми. Според мен все пак е размислил над това, защото лакътят му мина доста бързо и никакви налакътници не носи. И нови стени гради и старите ги шкури. А може и просто да е щяло да му мине...
Публикувай отговор