Бременност
Да си споделя също с какво още работя.
Слушам едни мантри, които са подходящи за забременяване. И използвам положително утвърждение докато ги слушам в опит да медитирам: "Утробата ми е топла и гостоприемна!". Не знам има ли ефект, но се чувствам добре. А една от мантрите я усетих на първо слушане много силно и си я пускам основно нея.
Ако ви интересуват, ще пусна линк.
Слушам едни мантри, които са подходящи за забременяване. И използвам положително утвърждение докато ги слушам в опит да медитирам: "Утробата ми е топла и гостоприемна!". Не знам има ли ефект, но се чувствам добре. А една от мантрите я усетих на първо слушане много силно и си я пускам основно нея.
Ако ви интересуват, ще пусна линк.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."
Lady Frost, Мая, ах, ах, че хубави новини! Честито и лека бременност!
Ха сега, да видим как ще ви настигна?!? Освен да забременявам с близнаци, те нали тръгват по рано?!?
Lady Frost, значи ще почвам мантрите!!! И секса де!!! Видях ги аз - следя те изкъсо на още едно място! хих
Ех, че хубаво ми стана, момичета! Много обичам бебешките работи!!!
Ха сега, да видим как ще ви настигна?!? Освен да забременявам с близнаци, те нали тръгват по рано?!?
Lady Frost, значи ще почвам мантрите!!! И секса де!!! Видях ги аз - следя те изкъсо на още едно място! хих
Ех, че хубаво ми стана, момичета! Много обичам бебешките работи!!!
Запазих много от детското в себе си! Аз вярвам в чудеса!
След "идването" на децата ми, ТЕС е другото голямо чудо, което ми се случи!
След "идването" на децата ми, ТЕС е другото голямо чудо, което ми се случи!
А, не, доктор ще ми види физиономията не по-рано от 10 седмица (сега съм в 5та). Разни познати имат усещания и видения за мен. Аз пък сънувах момче и момиче. Ще видим какво ще излезне накрая.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."
Да, ще се напълни и ще са здрави, ама искам и аз да съм здрава. За момента мисълта да родя близнаци у дома неасистирано малко ме стресира, ама мисълта да раждам в болница още повече ме стресира, да не говорим, че ако са близнаци шансовете ми да ги родя вагинално в болница са почти нулеви (май трябва да доизтесам тия болнични страхове, току виж ми просветнало ). Такива ти ми работи ми се въртят в главата, не че ме плаши да ги гледам.
Мммм... Обхванало ме е някакво странно истерично желание да ходя да ме видят на ехограф. Странна работа. Не усещам нещо да не е наред, та за това да искам да ходя. Май ме гложди любопитството, дали не са близнаци. Днес мисля да го тесам това желание, защото ме тормози. Най-малкото на този точно етап няма абсолютно никакъв смисъл да ходя да ме гледат, почти нищо няма да се види. Малко глупаво се чусвствам.