Напоследък работих с няколко човека със следния подход, който дадва изненадващо добри реултати.
Настройка -3 пъти на РД:
Въпреки че изпитвам ...еди какво си.....аз напълно и безрезервно приемам себе си.
3 кръга с НФ - изпитвам ..... еди какво си.....и какво от това? Майната му!
След което 3 кръга с НФ: чудя се какво ли бих изпитвал, ако не изпитвах...еди какво си.....
Пробвайте и пишете как ви се отразява!
Техника за оправяне на всичко - Майната му!
Техника за оправяне на всичко - Майната му!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Настройка на РД
Въпреки,че изпитвам мъка ,обида и гняв,че ми е забранено да ходя в майчинията ми(там където съм изкарала 47гд от живота си)аз напълно и безрезервано приемам себе си.
Н.Ф. Изпитвам мъка,обида и гняв и какво от това.МАЙНАТА МУ.
Н.Ф.Чудя се какво ви бих изпитвала ,ако не изпитвах мъка,обида и гняв.
Ами просто изпитах невероятно спокойствие,което рядно постигах,въпреки ,че по въпроса правя ТЕС повече от година и не много убедително ВЗД.
Да уточня--с ТЕС имам много добри резултати по въпроса,но сега като чели ми падна камък от гърдите
ИВАНЕ БЛАГОДАРЯ ТИИИИИИИИИИ,ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ
Въпреки,че изпитвам мъка ,обида и гняв,че ми е забранено да ходя в майчинията ми(там където съм изкарала 47гд от живота си)аз напълно и безрезервано приемам себе си.
Н.Ф. Изпитвам мъка,обида и гняв и какво от това.МАЙНАТА МУ.
Н.Ф.Чудя се какво ви бих изпитвала ,ако не изпитвах мъка,обида и гняв.
Ами просто изпитах невероятно спокойствие,което рядно постигах,въпреки ,че по въпроса правя ТЕС повече от година и не много убедително ВЗД.
Да уточня--с ТЕС имам много добри резултати по въпроса,но сега като чели ми падна камък от гърдите
ИВАНЕ БЛАГОДАРЯ ТИИИИИИИИИИ,ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ
-
- Напреднал
Re: Техника за оправяне на всичко - Майната му!
Изпробвах тази техника и мога да се похваля с бърз резултат, който не знам дали ще бъде траен.
НФ: "Не виждам добре и какво от това? Майната му" - 3 кръга
Резултат - виждам добре, дори разпознах шофьора в автобус.
Да уточня, че съм с очила, но напоследък виждам мн. лошо с тях.
Така, че тази техника изглежда работи.
Пробвах я и за други неща. Ще споделям по-натам.
Хубаво е, че дори и да нямаш възможност да потупваш точките, като си кажеш наум "чувствам свиване в слънчевия сплит, но много важно, майната му" и свиването изчезва. Сякаш обезсилването на значението, което придаваш, обезсилва и симптома.
НФ: "Не виждам добре и какво от това? Майната му" - 3 кръга
Резултат - виждам добре, дори разпознах шофьора в автобус.
Да уточня, че съм с очила, но напоследък виждам мн. лошо с тях.
Така, че тази техника изглежда работи.
Пробвах я и за други неща. Ще споделям по-натам.
Хубаво е, че дори и да нямаш възможност да потупваш точките, като си кажеш наум "чувствам свиване в слънчевия сплит, но много важно, майната му" и свиването изчезва. Сякаш обезсилването на значението, което придаваш, обезсилва и симптома.
Per aspera ad astra!