Дъра-Бъра :-)

Информация за здравословен начин на живот.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

С каквото мога помагам и ще помагам!А и нали тук е центъра на Бг,от всички градове да се пътува по равно разстояние,малко габровски сметки ще каже някой,но балкана си е балкан.Чист въздух и спокойствие!Ще се радвам да се съберем наистина,определено ще е дна приятна и вълнуваща среща!А защо не и да стане един път годишно като традиция? :wink:
Очаквам мнения и коментари!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

vqra написа:
гената написа:Един филм/една история която силно ме развълнува-споделям я с вас!

http://setitv.com/index.php?option=com_ ... &Itemid=13
Ето така стават маяците! :D :D :D

А иначе, ще ходим в Габрово, то се е видяло! Предлагам среща на форумците там, а за организатор - Гената! ;)
Всъщност аз вече като домакин мога най официално да Ви поканя за уикенда 28-29май на Люляците!
Вечерта предлагам да поканя и дисководещ и да го направим както трябва,нещо против?:)
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Нещо за разсейване:

http://vbox7.com/play:53126b37

Не препоръчвам да опитвате да правите същото като тях!:) :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Е тази седмица,ще са две клипчета:
http://vbox7.com/play:cecdcdce

:):):) :wink:
Хайде,да ви е спорна и здрава! :roll:
vqra
Майстор

Мнение от vqra »

Иване, я разсей съмненията, защото мъжът ми смята, че ти си един от хората зад вратата в този клип, пък аз му обяснявам, че не е възможно.
Наистина много прилича на теб

ПРЕБИХА "Свидетели на Йехова" в Бургас
Per aspera ad astra!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3763131

И жените били по лоши шофьори от мъжете,а?
Наскоро чух по радиото,че било точно обратното! :roll:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Не съм аз. От една седмица съм в чужбина.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3763591

Май се оказва,че подобни новини само плашат и объркват хората още повече или греша?
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Забележете че се говори за учени, т.е. "знаещи" хора, и експерти,а т.е. пак "знаещи" хора. А такова животно, както всички "знаем", нема.
Учен е човек който е учил и научил това дето го е учил, а не човек, който знае всичко по даден въпрос.
Моето мнение е,че ракът на дебелото черво се причинява не от седене в офис, а от пребиваване в офис. Т.е. от стреса натрупан в офиса и неизчистен с движение, физически упражнения или ТЕС например. А не от седенето на стол в офис или извън офис.

Изобщо защо ги четеш тези неща Гена и кога намираш време да ги четеш. Има къде къде по-ползотворни занимания. Като ПЕАТ например. Още ли не си го прилагал? И ако не, какво чакаш? Може би рак на дебелото черво. :idea: :lol:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

По принцип време се намира за всичко,а аз определено чета доста и няма как да не забележа тези неща когато влизайки в пощата си.Обяснението ти определено е много полезно за тези които прочетат информацията,а относно ПЕАТ,какво да ти кажа?Неща които сам човек не си ги поиска,на сила не стават.
След като майка и баба ми не искат да дойдат на Доманчич метода,ти сам в книгата пишеш,че много хора обичат да живеят с болестта си,липсва осъзнаването.....лично аз вървя напред и се променям,а промяната ми харесва и ме кара да гледам на живота по един друг и по приятен начин!
Заобиколен съм от хора които си мислят,че другите са виновни за тяхното нещастие и здравословните им проблеми,знаят с какво се занимавам,но до тук!Много се напатиха и недоверието е напълно основателно,а и мързела да се потруди човек за себе си също е проблем!
Нищо ново не ти казвам,но това е положението!
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Гена, не мога само да разбера къде и в какво е проблема честно казано. В статията или в това, че за теб близките ти не искат да се лекуват и не вярват.
Или че ти искаш те да искат :lol: или че ти виждаш че те не искат и ти се иска да го приемеш , а не става примерно.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ники,много съм ти благодарен за поста ти и въпросите,особенно в последното ти изречение където видях и осъзнах нещо,проблем който определено го тесах вече! :wink:
Днес добре започна денят ми!С една нова промяна и осъзнаване! :roll:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ей,човек голяма работа ми се отваря сега с ТЕС,а тъкмо имах едно известно зацикляне! :idea:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

ivangp написа:Забележете че се говори за учени, т.е. "знаещи" хора, и експерти,а т.е. пак "знаещи" хора. А такова животно, както всички "знаем", нема.
Учен е човек който е учил и научил това дето го е учил, а не човек, който знае всичко по даден въпрос.
Моето мнение е,че ракът на дебелото черво се причинява не от седене в офис, а от пребиваване в офис. Т.е. от стреса натрупан в офиса и неизчистен с движение, физически упражнения или ТЕС например. А не от седенето на стол в офис или извън офис.

Изобщо защо ги четеш тези неща Гена и кога намираш време да ги четеш. Има къде къде по-ползотворни занимания. Като ПЕАТ например. Още ли не си го прилагал? И ако не, какво чакаш? Може би рак на дебелото черво. :idea: :lol:
Мисля,че колкото повече успехи и практика имам върху себе си,ще е по лесно после с другите,а и така ще бъда още доста по убедителен.
Днес отворих една нова страница от моето осъзнаване и промяна и то благодарение на niki! :wink:
Публикувай отговор