Засилено изпотяване; оредяване на косата

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
time_is_on_my_side
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Мар 2010 00:31

Засилено изпотяване; оредяване на косата

Мнение от time_is_on_my_side »

Здравейте! Преди 2-3 дена случайно разбрах за ТЕС, никога преди това не бях чувал за подобни техники.Силно ме заинтригува, заради добрите отзиви, прегледах доста неща в интернет, накрая взех и прочетох и книгата вчера.Както всеки човек и аз имам проблеми, и затова реших да пробвам ТЕС. Имам няколко въпроса, ако може съвети от по-опитните, тъй-като съм нов в тази област.
1.Дали ТЕС и Основната рецепта има шанс да помогне за тези проблеми: засилено изпотяване, най-вече на дланите и ходилата; косата ми оредява, а до скоро беше толкова гъста.Нещата се появиха: може би изпотяването от лятото някаде на 2009, оредяването на косата от 6-7 месеца, определено мисля много за тези проблеми, неспокоен съм, никак добре не ми влияят, не са прекалено напреднали, но може би ще продължат да се задълбочават. За изпотяването ходих на кожен, ендрокринолог, сега ще ходя на невролог(вегетолог), тоест не знам на какво се дължи, може да се окаже нещо от нервната система.За косопада(оредяването) за сега съм на самолечение, не съм ходил при лекари.Описвам по-подробно, може да е полезно, за да добиете представа. По принцип съм емоционален, нервен човек. Като ми предстои нещо мисля много за него, често ако не ми се спи и легна, немога да заспя веднага, въртя се, все мисля за нещо, някои неща трудно ги приемам и мисля доста за тях, примерно раздялата преди 1 година с едно момиче( имам съмнения специално за този случай, че може да е довел до стрес, и оттам и някои проблеми въпреки, че отдавна съм забравил за случката, но може да е отпушила нещо, незнам не съм специалист, само си го мисля). Е не съм постоянно "под пара", горе-долу такъв ми е темперамента, имам си и доста спокойни моменти. И така нявадам се добихте някаква представа за мен, отново се извинявам за доста подробното описание, мисля че не е маловажно.
2.Нещо по-странично: Може ли ТЕС да помогне за: повишаване на либидото; малко си падам фитнес маняк, искам да достигна желани от мен килограми, но трудно качвам мускулна маса, въпреки че спазвам доста фитнес методики и хранене, не съм прекалено слаб, нормално телосложение имам, но не мога да постигна исканото от мен и това до някаква степен също не ми дава пълно спокойствие и ми е като фикс-идея, да изградя добро тяло, та може ли ТЕС да помогне по някакъв начин и затова, четох в книгата, че има шанс да помогне за най-различни неща :) ?
3.Последен въпрос, много важен, как да формулирам декларациите за горепосочените проблеми? Тъй като това е от съществено и огромно значение за успех с ТЕС, моля за съвети и помощ.
За изпотяването: например добре ли е : Въпреки, че силно се притеснявам и се чувствам понякога некомфортно, заради изпотяването на дланите ми(конкретизирам мястото), аз напълно и безрезервно се приемам. И така за отделните части, в който имам проблема.
За оредяването на косата: Въпреки, че силно се тревожа, че косата ми оредява, аз напълно и безрезервно се приемам. Това са ми някакви идеи за сега, споделям ги.
И някакви съвети за другите 2 неща(либидото и покачването на маса), но те са второстепенни засега.Въпреки, че прочетох, че може едновременно да се работи с ТЕС по няколко проблема.

Благодаря на отзовалите се предварително ! Ако нещо има нещо, с което ще улесня помоща и не съм споменал, питайте.
violetavioleta
Участник
Мнения: 42
Регистриран на: 29 Сеп 2009 19:04
Местоположение: Димитровград

Мнение от violetavioleta »

Позволявам си да отговоря, защото въпросът ти е към всички. ТЕС може много. Трябва само работа, работа и ...... работа. Започни с един проблем. Интуицията ще те води. ТЕС-ай всичко, което ти се появи като идея за проблем или негативна емоция. Просто работи и не се отчайвай като не стане от раз. Може би трябва да работиш върху негативните ти мисли за косопада. И хората без коса са щастливи, харесвани и обичани, когато го пожелаят. :) А и какво е това - голям мъж , а с коса? / хареса ми тази реплика от един такъв наш приятел със страхотен хъс / Иван ще каже повече. Успех!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Започни с един проблем и с едно чувство свързано с този проблем. След като го елиминираш със следващото и т.н. Докато изчезне проблема. После следващия проблем по същия алгоритъм И т.н.
Почни от някъде, слушай вътрешния си глас и ТЕСай, ТЕСай, ТЕСай и пак ТЕСай.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
time_is_on_my_side
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Мар 2010 00:31

Мнение от time_is_on_my_side »

Добре, мерси. Да кажем почвам с оредяването на косата.
ТЕСам всички неприятни чувства, които това поражда у мен :
Въпреки, че ме е страх как ще изглеждам в бъдеще, заради опадането на косата ми, аз напълно и безрезервно се приемам.
Въпреки, че се натъжавам, защото сега косата ми оредява, а преди беше гъста....
Въпреки, че изпитвам известен срам пред околните, заради оредяването на косата ми...
И така ТЕС върху всички чувства, които се сетя, че проблема поражда у мен, по няколко пъти за всяко чувство, докато се свали под 0 ?
И след като изчезнат страха, срама и т.н. може да се постигне и излекуването на оредяването на косата.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Да!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
time_is_on_my_side
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Мар 2010 00:31

Мнение от time_is_on_my_side »

Здравейте! Ходих на невролог, казаха ми че имам неврно-вегетативна дистония (нервно-вегетативно разстройство).. Въпроса ми е дали да почна да ТЕСвам симптомите (изпотяването, нервност, агресивност, отпадналост, апатия) или да продължа чувствата свързани с изпотяването, защото то е най-неприятно и най-проявено ? Изписаха ми и хапчета. А за оредяването на косата не се знае от какво е , дали е свързано с дистонията, казаха, че е малко вероятно, но не се знае...
ТЕСвах за косата тези дни, по няколко пъти на ден, страх, безпокойство, срам и т.н., като че ли съм се поуспокоил, не мисля нон-стоп за проблема, но пък невиждам как може да ми се излекува и да се сгъсти отново... или аз не разбирам незнам.Тесвах и чувствата свързани с изпотяването на дланите, но там не виждам разлика, пак си се тревожа и ми е неудобно много от него.
Тъй тепърва навлизам в ТЕС има много неяснота във всичко, немога още да повярвам напълно(тесах и това), а страшно много се надявам наистина нещата да се получат и техниката да работи (знам, че за вас работи, просто се представете на моето място :) ) Може би ще посета и някой семинар, защото искам да изуча по-добре всичко, като чета при колко хора работи, просто звучи като някакво чудо, искам да се убедя в това и аз. Поздрави :)
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Не разбирам защо питаш след като не изпълняваш това, което ти се отговаря.
Ти махна ли напълно поне едно чувство свързано с оредяването на косата ти.
По-горе бе казано да ги елиминираш едно по едно.

Второто което не разбирам е защо ходиш на лекар, ако не възнамеряваш да провеждаш предписаното от него "лечение".
Ако лекарят ти каже - болен си от това или болен си от онова , как това ти помага? Като знаеш диагнозата на болестта си научаваш ли как да я махнеш?

Ясно е че си объркан, но когато някой е объркан единственият начин да спре объркването е да хване един път и да върви по него известно време докато разбере дали той води в правилната посока. А не да продължава да се лута.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор