Периодически и неопределени болки в гръдния кош

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Спиридон Петров
Участник
Мнения: 6
Регистриран на: 12 Дек 2019 18:19

Периодически и неопределени болки в гръдния кош

Мнение от Спиридон Петров »

Наскоро прекарах вирусна инфекция, но имам болка в гърдите, която не е преминала. Това може да е нещо безобидно, но е възможно и да е симптом на една от най-тежките болести. Ренгеновата снимка може да потвърди или да отрече всички подозрения и затова се страхувам да я направя.
Мисля да започна с две декларации, които да бъдат: „Въпреки, че ми предстои снимка на ренген и това ме кара да треперя от страх, аз напълно и безрезервно приемем себе си“.
Втората съответно ще бъде: „Въпреки, че от време навреме изпитвам неопределени болки в гръдния кош, аз напълно и безрезервно приемем себе си“.
Напомнящите фрази ще бъдат в съответствие с декларациите. В момента не мога да измисля друго, но ще ви бъда благодарен ако ми дадете съвети в съответната насока.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Периодически и неопределени болки в гръдния кош

Мнение от ivangp »

Спиридидоне, прочел ли си книгата ми?
Прочел ли си темата в този форум озаглавена ПРЕДИ ДА ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Спиридон Петров
Участник
Мнения: 6
Регистриран на: 12 Дек 2019 18:19

Re: Периодически и неопределени болки в гръдния кош

Мнение от Спиридон Петров »

Ренгеновата снимка все пак я направих още в петък (27 декември), независимо, че и тогава по същия начин треперех от страх, докато чаках резултата. За мой късмет белите ми дробове се оказаха напълно здрави. Сега съм изправен пред една значително по-лека задача, свързана с по-редки и нетипични симптоми, съпровождащи вирусните инфекции. И тук, както и във всички останали сфери на живота има по-лесни и по-трудни неща, но сега съм изправен пред един доста по-лек проблем с който със сигурност ще се справя.
Публикувай отговор