Здравейте мили съфорумци. Искам да се похваля, че започвам бавно, но сигурно да преборвам мързела си. Направо не мога да се позная. Всичко започна преди около две седмици, когато писах пак във форума и след съветите на Иван и Алиса започнах с борбата си срещу мързела ми. Съставих си няколко декларации и ги правех по половин час на ден. Първата е: „ Въпреки, че изпитвам огромно нежелание и страшна съпротива да работя, аз…..”. Следващата е: „ Въпреки, че адски ме е яд на себе си и се укорявам, че ме мързи и все отлагам, аз…………”. И последната: „ Въпреки, че изпитвам нежелание да загубя времето си за размотаване и затова се мързелосвам, аз………..”.
И чудото започна да се случва. Първите признаци се появиха в досадната къщна работа. В началото я вършех както винаги, но сега като се замисля я нямаше досадата. Казвах си, че просто трябва да я свърша и това е. Следващия път си казах, че трябва да я свърша, но както трябва. И по едно време приятелката ми каза: „ Направо не мога да те позная. Преди не можех да те накарам да ми помогнеш, сега не мога да те спра”. И на мен ми светна лампичката. ТЕСането започна да дава резултати. Оттогава около 12.09.13 г. започнах да се наблюдавам и съм силно обнадежден. Освен, че не ме мързи да работя, вече искам да върша нещатата както трябва, а не само да отбия номера. И в работата си и вкъщи. И освен всичко друго се чувствам страхотно. Още веднъж благодаря на Иван и Алиса за съветите. Трябвам да тръгвам, че работа ме чака ха-ха
.