ТЕС Предизвикателство при пиене на обезводняващи хапчета
ТЕС Предизвикателство при пиене на обезводняващи хапчета
Здравей те.Искам да попитам за моята майка, която е на 71 години,има високо кръвно ,пие поне четири вида хапчета за кръвно и от известно време започна много да забравя. Искам да и помогна с ТЕС, но незнам как да започна. Може ли с Предизвикателството за това че забравя, т.к. пие обезводняващи лекарства за кръвно?
Някой не си е чел домашнотооо ... !
Разказано от Мая
Интересно ми е, защо след като имаме ТЕС и той помага за всичко, някой продължава, да търси препарати "за по-бърз и добър ефект" Въпросът ми е към всеки, който може да ми отговори вярно!
Разказано от Мая
ако има първоначална реакция на влошаване, следва реакция на подобрение, както за всеки друг проблемен симптом и всяка друга точка, с които се работи.(Обостряне на страх или болка на нещо...)....върхът на главата. Каза да потупваме с вътрешната част на пръстите, когато дланта е изправена. Или да потупваме с всички върхове на пръстите едновременно. Така потупваме много точки и е ОК. Да, но конкретната точка на върха на главата е пресечната точка на централната линия на главата от носа назад и на линията, която свързва върховете на ушите.
И с потупването на върха на главата малко се изложи. Каза, че не е добре да потупваме там при високо кръвно. За което има следното доказателство. По принцип той е с ниско кръвно. Веднъж си го е измерил, било е ниско и след това е потупвал само тази точка. Кръвното му се е вдигнало. Следователно потупването на тази точка вдига кръвното и не е добре за хора с високо кръвно. Онемях. Ето тук си личи как този човек не е извор и не вниква много надълбоко.
На всичкото отгоре после каза, че е пробвал да се потупва другаде или само да потупва с крак по земята. И кръвното му пак се е вдигало. Но не се отрече от това, че върхът на главата не е подходяща точка за хора с високо кръвно и не даде други доводи за това.
Една курсистка му каза, че е била свидетел как с потупване на тази точка хора с високо кръвно го свалят. И че всъщност кръвното се нормализира, а не отива винаги само нагоре или само надолу. Там вдигна вежди, усмихна се, помаха с пръст и каза, че може да помисли върху това.
Интересно ми е, защо след като имаме ТЕС и той помага за всичко, някой продължава, да търси препарати "за по-бърз и добър ефект" Въпросът ми е към всеки, който може да ми отговори вярно!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Да, Алис, съгласна съм с теб. Но точно за този симптом мисля, че реакция на влошаване е опасна, тъй като може да доведе до инсулт.Alisa написа:Някой не си е чел домашнотооо ... !
ако има първоначална реакция на влошаване, следва реакция на подобрение, както за всеки друг проблемен симптом и всяка друга точка, с които се работи.(Обостряне на страх или болка на нещо...).
Точно така, имаме ТЕС и тя ни помага за всичко, но все пак не можем да си поддържаме живота само с ТЕС, без храна и вода.
Пектинулинът не е препарат, а хранителна добавка. Една таблетка съдържа 445 мг разтворими растителни фибри от ябълки и циркония и се равнява на нормално 3 кг-во количество от ябълки, което аз лично не мога да изям за един ден.
Според мен добавката в случая ще подпомогне ТЕС. А това едва ли е лошо.
Per aspera ad astra!
vqra, за Нероден Ивачо ли спориш?!
А идеята бе , да предпазя човека с това допълнително пояснение,:idea: заради казаното в цитирания от мен, разказ на Мая.
Коя точка точно ще путупкваш, и дали ако евентуално настъпи влошаване, трябва да се продължи с ТЕС, и ако е второто, може би е от значение от колко тръгваме и до колко стигаме, и дали това ниво е опасно по принцип или в частност при конкретния човек с оглед на общото му здравословно състояние и обичайното, за него ниво на кръвното налягане и ....е-хеее
Друго:
И:
не виждам, many да е споменал/а, че високото кръвно е следствие на лош холестерол, понеже кръвно може да се вдига поради най-различни здравословни проблеми, то е следствие, симптом, а не болест само по себе си:!: Апропо има и "добър" холестерол. Червеното вино и кафето, консумирани заедно с храни с "лош" холестерол, го неутрализират и почистват стените на кръвоносните съдове, от холестеролните отлагания.
Бабини рецепти, за сваляне на високо кръвно:
1. Краката в гореща вода, за да слезе кръвта там-спешни ситуации
2. Чаена чаша с кисело мляко, в която се разбърква чаена лъжичка канела и се излапва с удоволствие. -за спешни случаи!
3. Похапване на чесън, също сваля
4. Здравец-регулира кръвното, независимо какво е.
5.Нови/стари методи-четете книжки за "чакри на ръцете"-гимнастика само с ръцете-заемане на специфична поза с пръстите на ръцете, което в рамките на 10 до 15 мин спасява от инсулт, инфаркт. При редовно практикуване, по 45 мин на ден, води до стабилни резултати. И при тази техника се работи с енергията на тялото.
До скоро!
А идеята бе , да предпазя човека с това допълнително пояснение,:idea: заради казаното в цитирания от мен, разказ на Мая.
Коя точка точно ще путупкваш, и дали ако евентуално настъпи влошаване, трябва да се продължи с ТЕС, и ако е второто, може би е от значение от колко тръгваме и до колко стигаме, и дали това ниво е опасно по принцип или в частност при конкретния човек с оглед на общото му здравословно състояние и обичайното, за него ниво на кръвното налягане и ....е-хеее
Друго:
. Не си спомням, пък и не прочитам да съм казала подобно нещо...но все пак не можем да си поддържаме живота само с ТЕС, без храна и вода...
И:
Код за потвърждение: Избери целия код
Моят съвет е допълнително да детоксикира организма си с пектинулин. Това е хранителна добавка, действа перфектно, [b]почиства съдовете от лошия холестерол[/b]
Бабини рецепти, за сваляне на високо кръвно:
1. Краката в гореща вода, за да слезе кръвта там-спешни ситуации
2. Чаена чаша с кисело мляко, в която се разбърква чаена лъжичка канела и се излапва с удоволствие. -за спешни случаи!
3. Похапване на чесън, също сваля
4. Здравец-регулира кръвното, независимо какво е.
5.Нови/стари методи-четете книжки за "чакри на ръцете"-гимнастика само с ръцете-заемане на специфична поза с пръстите на ръцете, което в рамките на 10 до 15 мин спасява от инсулт, инфаркт. При редовно практикуване, по 45 мин на ден, води до стабилни резултати. И при тази техника се работи с енергията на тялото.
До скоро!
Алис, така е, наистина, за нероден Иванчо говорех, но аз имам ниско кръвно и само с точката на върха на главата го нормализирам. Пък и Иван казва, че е добре при високо кръвно тази точка да не се ползва. Поне аз това съм разбрала. Иване, кажи за тази точка /бай хуей )), какво що?
Ами не си казала така, но аз това разбрах. Каза, че ти е интересно защо след като имаме ТЕС и той помага за всичко, някой продължава да търси хранителни добавки, и си помислих, че ако ТЕС помага за всичко, явно може да поддържаме биохимията на организма си и без да ядем? Ма то сигурно това е възможно, като се сетя за онзи йога, който се хранеше като гледа слънцето.
Онова за бабините рецепти, което си написала е мн. готино. И аз съм чувала, че помагат. За краката в топла вода, не знаех. Ама защо да ползваме бабини рецепти, като имаме ТЕС?
Ами не е споменала, просто на мен интуитивно ми хрумна, че може да има този проблем, тъй като тя пише, че майка и има проблеми с паметта:
"При засягане на мозъчните артерии се развива мозъчна атеросклероза, която дава много и разнообразни признаци - смутена памет (особено за близки събития, докато спомените за далечното минало са добре съхранени)." А атеросклерозата е свързана с лош хорестерол, поне доколкото знам
Ами не си казала така, но аз това разбрах. Каза, че ти е интересно защо след като имаме ТЕС и той помага за всичко, някой продължава да търси хранителни добавки, и си помислих, че ако ТЕС помага за всичко, явно може да поддържаме биохимията на организма си и без да ядем? Ма то сигурно това е възможно, като се сетя за онзи йога, който се хранеше като гледа слънцето.
Онова за бабините рецепти, което си написала е мн. готино. И аз съм чувала, че помагат. За краката в топла вода, не знаех. Ама защо да ползваме бабини рецепти, като имаме ТЕС?
Ами не е споменала, просто на мен интуитивно ми хрумна, че може да има този проблем, тъй като тя пише, че майка и има проблеми с паметта:
"При засягане на мозъчните артерии се развива мозъчна атеросклероза, която дава много и разнообразни признаци - смутена памет (особено за близки събития, докато спомените за далечното минало са добре съхранени)." А атеросклерозата е свързана с лош хорестерол, поне доколкото знам
Per aspera ad astra!
Вяра, кога най после ще разбереш, че не знаеш и никога няма да знаеш, поне докато си в материална форма.
Спри да изказваш твърдения, които са написани като някаква непоклатима истина.
От рода на- това е еди ка си, онова съдържа еди какво си и действа еди как си.
Не знаеш дали е така. Чела си и си решила да повярваш, но това не значи че е така , нито значи че знаеш,
Всичко е относително.
Аз също не знам.
Затова навсякъде казвам - според мен, еди какво си.
От моят личен опит точката на върха на главата регулира кръвното налягане. И без нея пак ще е ефективен ТЕСа, така че може спокойно да бъде изпускана.
На няколко места съм чел, разни хора да пишат, че им се е повишило кръвното при използването й. Но дали са продължили да я потупват при повишаване му за да видят ще падне ли? В повечето случаи не са. Т.е. не е ясно какво би станало, ако не се бяха уплашили и бяха продължили.
За всеки случай съветвам да се изпуска при хора с високо кръвно.
Това не означава, че е задължително да се изпуска.
Не знаеш дали е така. Чела си и си решила да повярваш, но това не значи че е така , нито значи че знаеш,
Всичко е относително.
Аз също не знам.
От моят личен опит точката на върха на главата регулира кръвното налягане. И без нея пак ще е ефективен ТЕСа, така че може спокойно да бъде изпускана.
На няколко места съм чел, разни хора да пишат, че им се е повишило кръвното при използването й. Но дали са продължили да я потупват при повишаване му за да видят ще падне ли? В повечето случаи не са. Т.е. не е ясно какво би станало, ако не се бяха уплашили и бяха продължили.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Вяра, кога най после ще разбереш, че не знаеш и никога няма да знаеш, поне докато си в материална форма.
Не знаеш дали е така. Чела си и си решила да повярваш, но това не значи че е така , нито значи че знаеш.
Всичко е относително.
Аз също не знам.
Не знаеш дали е така. Чела си и си решила да повярваш, но това не значи че е така , нито значи че знаеш.
Всичко е относително.
Аз също не знам.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
vqra....
Не искам да добавям повече камъни в торбата ти, но...тури още едно А след името ми и вземи се нахрани, че явно, само с ТЕС не става.
Въпросът ми си остава, повтарям го:
Я го ТЕСни! Защото:Ами не си казала така, но аз това разбрах.
Забелязваш ли разликата между помага и прави...заащо след като имаме ТЕС и той помага за всичко...
Не искам да добавям повече камъни в торбата ти, но...тури още едно А след името ми и вземи се нахрани, че явно, само с ТЕС не става.
Въпросът ми си остава, повтарям го:
Alis, Алиса, мн. те обичам за този пост. Ама много.Alisa написа:vqra....Я го ТЕСни! Защото:Ами не си казала така, но аз това разбрах.Забелязваш ли разликата между помага и прави...заащо след като имаме ТЕС и той помага за всичко...
Въпросът ми си остава, повтарям го:Интересно ми е, защо след като имаме ТЕС и той помага за всичко, някой продължава, да търси препарати "за по-бърз и добър ефект" Въпросът ми е към всеки, който може да ми отговори вярно!
Много ме развесели, защото от реакцията ми към него съдя, че вече съм изчистила напълно самосъжалението си и нуждата ми от одобрение. Благодаря ти още веднъж. Толкова ме развесели и ми е такова едно хубаво на душицата.
Хубав ден и целувки!
А аз отивам да ям
Per aspera ad astra!