Здравейте! Благодаря на Мая, Diorella и Иван за подкрепата! Мая, мисля че тези, които имат интерес да се развиват, черпейки опит и от другите, ще намерят тези мои постове, защото човек, когато търси - намира. Ако ти се занимаваш с писане на статии - моля - имаш пълното право да цитираш моите преживявания. Ще разкажа още неща, макар че съм още начинаеща. Но сега искам да споделя с вас продължението на видеото, от италианският сайт за EFT-
http://www.eft-azione.it/- как с ТЕС да започваме позитивно деня си. Така ще внеса по-положителна нотка в моите постове, защото можете да си останете с впечатление, че съм негативна личност.
т.на дланта: Днес ме очаква чудесен ден и аз позволявам да влязат в мен всичките чудесни опитности, цялата радост и цялата любов, защото това е най-хубавият ден в моя живот. Аз се обичам и се приемам изцяло и дълбоко в този прекрасен ден, изпълнен с любов!
т.на главата: Това е един прекрасен ден, изпълнен с любов, през който всяко нещо ще върви добре!
т. на веждата Аз съм изпълнен с любов и съм благодарен за промените, които правя вътре в мен, благодарен съм, че си позволявам да ги направя, благодарен съм и за чудесния човек, който откривам, че съм!
т.външен ъгъл на окото:Пускам да си вървят всички неща, които не ми харесват и концентрирам вниманието си само върху това, което ми харесва и е важно за мен!
под окото:Моят живот е изпълнен с радост, благодарност и любов и аз усещам да текат вътре в мен тези емоции и усещам как те рефлектират върху света!
под носа: Светът е мое огледало и чувствам любов, радост и благодарност. Също и светът ми праща радостни и изпълнени с благодарност любов случаи!
под устата: Днес имам прекрасен ден и аз чувства, че правя важни промени и чувствам, че моят живот отново върви напред!
под мишницата: Аз чувствам, че щастието е вътре в мен и усещам,че обхваща всичките мои клетки и имам ново поведение по отношение на живота, а това е поведение, изпълнено с радост!
под гърдата: Аз заслужавам любов, заслужавам да бъда щастлива, заслужавам да имам един хубав ден и приемам всичко, което заслужавам!
потривайки върховете на пръстите: Това е един много хубав ден, ще му се насладя от край до край! Благодаря за всичките промени! Очаква ме само най-доброто!
На всички прекрасен ден!