Душевен Катарзис
-
Thesoanita
- Участник
И аз отговарям на въпросите за втори път. Първият път беше труден, изживявах стари травми, припомнях си отдавна изживени неприятни ситуации и хора. Най-интересното ми се случи с въпрос 27. Естествено отговорих, че нямам някаква конкретна цел, просто мираж или мечта, която е в сферата на фантазиите. Само 2 дена след попълването на теста ми дойде идея, която ме държи ентусиазирана вече доста дни. И знам, че съм напипала нещо, което всъщност моята душа жадува, защото мислейки за целта си, ме изпълва голям ентусиазъм и желание да работя за реализирането й. Сигурна съм, че теста ми е помогнал да отключа някой таен килер на подсъзнанието ми, в който е дремело това нещо, което чувствам като призвание. Става въпрос, за пост, който искам да поема. Като се сбъдне вие ще сте първите, които ще разберете. Ще продължавам с теста, много ми харесва преживяването, попълвайки въпросите. Пречистващо и обогатяващо е, а също така и мотивиращо и ентусиазиращо. Благодаря за прекрасния тест!
Направих катарзиса докрай. Освен това описано вече първоначално чувство почти нищо не се промени. На някои въпроси намерих отговорите, но останах с усещането, че това не са моите въпроси.Lady Frost написа:Пропуснах да ви споделя.
В сряда вечерта още седнах и започнах да отговарям на въпросите. Малко съм разочарована от себе си, че на някои отговорих с "Не знам.", но съм сигурна, че ще го преборя.От тогава доста усилено мисля над някои неща и съм доволна как се променят усещанията и действията ми.
Вечерта, след като отговорих на въпросите, се почувствах много изморена, все едно съм вършила някаква физическа работа цял ден. И някак си все едно изпразнена от съдържание. Беше ми приятно това усещане.