НОВИТЕ ХОРА?!

Мисли и цитати за размисъл, нови идеи и интерпретации на живота, света около нас, какво е възможно и невъзможно, какво трябва и какво не трябва, защо сме тук, откъде сме тръгнали и накъде вървим, и как да направим пътуването по-приятно.
Alisa
Майстор
Мнения: 2097
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

НОВИТЕ ХОРА?!

Мнение от Alisa »

"Нови хора", "нова раса", "шеста раса" или същите хора с повече разгърнати, от заложените изначално, възможности!? ДНК и връзката му с всичко това...
ДЕЦА РОДЕНИ С ДНК ОТ БЪДЕЩЕТО
от ДА ЖИВЕЕМ В ХАРМОНИЯ И ЗДРАВЕ на 23 декември 2012 г. в 15:54 ·

Предлагаме ви следното интервю за информация с Друнвало Мелхизедек.
ДЕЦА РОДЕНИ С ДНК ОТ БЪДЕЩЕТО

Това е една невероятна история за деца, родени с ДНК от бъдещето. Много от съвременните родители вече са достатъчно пробудени, за да разпознаят и да са свидетели на съществуващите чудеса проявявани от децата им и след това да ги споделят в по-широко информационно поле за да подпомогнат някак си преодоляването на потисничеството и/или направо депресиите, които окръжаващата действителност оказва и предизвиква у тези – вече наистина много на брой – прекрасни същества – само защото липсва разбиране на фактите.

ДЕЦАТА НА НОВАТА МЕЧТА (НА НОВИЯ СЪН?)

Интервю на Даян Купър с Друнвало Мелкхизедегкх

ДАЯН: И така, Друнвало…. Кои са тези „Деца на Новата Мечта”, от които си така развълнуван?
ДРУНВАЛО: Ами, има 3 различни вида деца, които се появяват в света ни днес, и които аз съм в състояние да различа. Първите, за които знам, са така наречените „Супер-Психо деца от Китай”. Вторите наричаме „Индиговите деца”, а третите са наречени „Децата на СПИН”.
… Е, третата група е тази, която лично мен ме интересува най-много – „Децата на СПИН”.
Преди 10 или 11 години в САЩ имаше едно бебе /вероятно синеокият черен Ангел от снимката след текста на български- ЕРБ/, което се роди със СПИН. Направени са му безспорни тестове при раждането и на 6-месечна възраст като и двата теста потвърждават наличие на вируса на СПИН. Тестваха детето и година по-късно и то още си беше ХИВ позитивно. След това не го тестваха докато то не навърши 6 години – и изумителното в това изследване бяха резултатите, които показаха, че детето въобще не е болно от СПИН! Всъщност изследванията показваха, че няма дори и следа – каквато и да било! - от съществувала СПИН или ХИВ инфекция. Оттам го заведоха в UCLA /ЮКЛА – Юнивърсити оф Калифорния, Лос Анджелис – Калифорнийския Университет – известен като една от най-престижните и добре финансирани учебни и научни институции в света, също с футболния си отбор, но най-вече с Центъра за Авангардна Медицина на името на Роналд Рейгън. За ползващите английски – ето линк: http://www.uclahealth.org/homepage_med.cfm - бележка на преводача ЕРБ/ за да разберат какво става и тестовете, направени там, показаха, че детето не е с нормална човешка ДНК. В човешката ДНК ние разпознаваме 4 Нуклеинови киселини, които се комбинират в групи от по 3 създавайки така 64 различни комбинаторни единици, които се наричат кодони. Човешката ДНК навсякъде по света винаги показва, че 20 от тези кодони са включени/активни, а останалите са изключени/неактивни – с изключение на 3 от тези последните, които са СТОП и СТАРТ кодони /т.е. са в непостоянно, неизяснено и нестатично състояние, т.е. в различно време и ситуации се наблюдават ту във включено, ту в изключено състояние – бел. на преводача ЕРБ/, съвсем като при компютрите. Науката винаги досега е предполагала, че тези кодони /останалите – бел. преводача/, които са постоянно изключени, са нерелевантни вече програми от нашето минало.
Аз пък съм ги смятал за аналог на приложенията в компютрите. Както и да е…. това момченце имаше 24 включени/активни кодона! – с 4 повече от всяко до момента изследвано човешко същество. След това започнаха да тестват това дете с цел да проверят колко силна е имунната му система. Те взеха една смъртоносна за клетките доза СПИН-вируси, които нанесоха на дъното на тестова стъклена чинийка /чинийка на Петри/ и ги смесиха с клетки от детето – и неговите клетки останаха съвършено незасегнати.
Те продължиха да увеличават смъртоносността /вредността и количеството – бележка на преводача – ЕРБ/на болестотворната субстанция, достигайки в края на краищата до 3000 пъти над необходимото за да се инфектира човешко същество – но неговите клетки си оставаха все така здрави и незаразени. След това започнаха да тестват кръвта му с други вредности – като рак например – и установиха, че детето е имунизирано срещу всичко! А след това намериха още едно дете, при което тези кодони са включени, а после още едно, и още едно – и после 10 000, а после 100 000, после милион от тях и сега, в този момент, на база наблюденията си върху световните данни за тестовете на ДНК оттогава досега, специалистите и учените от Калифорнийския Университет са изчислили, че към момента 1% от населението на планетата ни вече живее с точно такава нова конфигурация на своето ДНК. Излиза, че това са около 60 милиона души, които вече не са човеци според старите критерии.
ДАЯН: Дали този нов тип активация на кодоните се установява само в новородени или скоро родени хора?
ДРУНВАЛО: Ами, повечето са деца, но сега те вече започват да откриват също и възрастни с такова ДНК – нещо като теорията за ефекта на стотната маймуна /”ефекта на стотната маймуна”най-достъпно и най-емоционално е описан от Паулу Куелю като куриоз, при който една маймуна на един остров почва да мие кореноплодите, с които се храни и после това се пренася като поведенчески модел върху всички маймуни на острова, както и върху тези от съседните острови без да е налице възможност за физически контакт, който да обяснява случилото се с показване или имитация – бел. на преводача – ЕРБ/. Сега вече най-различни хора са „засегнати” от това и то се развива наистина бързо. Вижте, това започна само преди около 5 години, когато почти никой не е имал това, а сега се разпространява – точно като болест /епидемия – бел. на преводача – ЕРБ/. Изглежда като пробив и това е само началото.
Една друга част от това е свързана и се докосва до изложеното в една нова книга, наречена „Разбиване на Библейския код” – става дума за обработване на текста на Стария завет /Библията/ на иврит през една специална компютърна програма за дешифриране. Ако погледнете на 164 страница в тази книга ще видите какво се случило, когато изследователите изписали в програмата думата СПИН за да видят какво ще излезе. А именно – когато направили това, програмата „отговорила” с разшифровка, съдържаща думи като „ХИВ” /HIV – Human Imunnodeficiency Virus – Вирус на Човешката Имунна Недостатъчност – бел. на преводача – ЕРБ /, „във кръвта”, „имунна система”, „смърт” – т.е. всички неща, които бихте помислили като асоциации при споменаване на думата СПИН, но най-долу, в ъгъла се мъдрело едно изречение, което те въобще не разбирали защо е там, и то гласяло „Край на болестите”!
А аз вярвам, че точно с това, което се случва сега, си имаме работа тук. Науката заяви, че всъщност вече са се появили толкова много хора с такава нова, извънземна ДНК, че всъщност учените сега вярват, че една нова раса се поражда на земята – и очевидно това са хора, които просто не могат да се разболяват. А сега нека ви кажа и това, което е наистина невероятно – те /учените – бел. преводача/ вярват, че това е един определен, специфичен емоционален и ментален отговор на тялото – нещо като вълна, преминаваща през тялото и предизвикваща ДНК-структурата да мутира по определен начин. Аз поработих с Грег Брейдън по въпроса, а той е един от първите, които заговориха за това явление – и ние вярваме, че има три аспекта/части в проявлението на този феномен:
Първата част е „Съзнание, което вижда Единството”. Това е Съзнанието, което вижда Цветето на живота. То вижда Всичко, което е взаимообвързано и свързано по всякакви начини. То не е способно да вижда каквото и да е като изолирано, единично, отделено.
А втората част е „Да си центриран, фокусиран в сърцето – да обичаш”. И третото е „Да напуснеш полярността - да престанеш да осъждаш света”.
Доколкото ние непрекъснато съдим света, квалифицирайки го като добър или лош, то ние постоянно сме в полярността и поддържаме статус на пропадане /честотно – бел. преводача/.
Аз лично вярвам, че тези хора /с новото ДНК/ по някакъв начин успяват да преодоляват о/т/съждането и поддържат състояние, в което виждат всичко като Едно и изпитват любов. Каквото и те да извършват във вътрешния си мир – те „произвеждат”, излъчват вълнова форма, която показана на екрана на компютъра изглежда почти идентична на ДНК молекулата.
Така, че изследователите смятат, че чрез самото изразяване на живота си, чрез преживяванията си тези хора достигат и идентифицират своята ДНК и така – предизвиквайки резонанс в нея – променят тези 4 кодона, а това им създава имунитет против всички болести.
Това, което те не знаят – и тук е сега полето на големите проучвания – е, че – добре – те имат такъв имунитет – но дали няма и още нещо свързано с това? Те биха могли да са безсмъртни – кой знае! Може би има и други характеристики на мутацията, за които ние не можем дори и да мечтаем. Аз често се чудя дали например те не са постоянно свързани помежду си? Дали някаква форма на телепатия вече не се е появила и не се случва?
ДАЯН: Виждал си някои от тези хора? Те достъпни ли са среща и контакт?
ДРУНВАЛО: /просто виждам как тук Друнвало и се усмихва по оня начин, който е само негов – бел. преводача/. Ами-и-и, аз знам за това вече малко повече от две години, аз лично се мъча да следвам техния път и мисля, че съм успял да схвана и да практикувам добре това, което и те правят. Аз влязох в Меркабата си и поисках от моето подсъзнание да промени кодоните по същия начин и откакто направих това – преди повече от две години – аз всъщност не съумявам да се разболея. Не знам дали съм успял да ги променя или не. Предполагам, че единствения сигурен начин да узная това е да си направя ДНК тест. Обаче, това, което знам със сигурност е, че през това време съм бил изложен на всички зарази, които можете да си представите – например, когато някой се разболяваше, аз нарочно контактувах и се опитвах да прихвана заразата. Опитвах се да се разболея – но не усещах нещо да се случва – и ако все пак нещо имаше, то траеше не повече от един час и след това изчезваше. Интересно е , обаче, че много, много рядко такава ДНК мутация се наблюдава у „Супер-Психо децата” от Китай – почти нула. Обаче пък – мутацията е открита в Русия и САЩ.
Изглежда като да има гнездови популации на тази промяна и ако това, което ние смятаме, е вярно – то вероятно става дума за много специфичен /генетичен – бел. преводача/ отговор на това, към което са се насочили по-голямата част от хората на Новата Епоха /!?!?!?!/ - и съответно се появява и развива там, където са тези хора.
ДАЯН: Мислиш ли, че тези хора предизвикват такива промени в ДНК-то си несъзнателно?
ДРУНВАЛО: Мисля, че някой първо е прокарал пътя – някое дете го е направило някъде. След това е заредило алгоритъма на промяната в Решетката и сега той /алгоритъма – бел. преводача/ е част от подсъзнанието на Земята и е достъпен за всеки. След като това е станало – мисля, че по някакъв начин и други хора са се свързали с информацията за промяната на подсъзнателно ниво – чрез дълбока медитация или молитва – и са извършили промяната .
Една нова раса е родена и това е един от най-забележителните феномени, случили се някога на планетата ни. Невероятно е, че – както изглежда - никой не знае за това досега!
ДАЯН: Ами-и-и, ти си единственият, който аз съм чувала да говори за това.
ДРУНВАЛО: Е, аз проследявам този процес от две години и изчаквах, без да говоря за това, защото исках да се уверя, че това е истинско, реално. В книгата озаглавена „Децата Индиго” е представено мащабно изследване на такива деца. Има уебсайтове, които може да посетите, ако сте родител на такова дете, и където всичко започва с подробно интервю, където описвате какво точно се случва с детето ви. Както съм казвал и преди – тези деца знаят точно какво чувствате и точно какво мислите. Не можете да скриете нищо от тях. Това наистина е изумително! Изглежда ми същото като някакъв извънземен феномен, само дето те не идват при нас на Земята с космически кораб – те идват под формата на Дух, който пристига лично и се включва в еволюционния цикъл на Земята и се присъединява към нас.

Забележка от преводача Емил Ботев:

* Това е авторски превод на интервю, за който не са ми предоставяни и не претендирам за никакви права. Все пак - моля не публикувайте и не препечатвайте, особено ако са намесени пари и/или ако в текста на български са нанасяни корекции без мое знание. Можете да използвате свободно целия текст или части от него при спазване на коректния маниер за позоваване на източника и превода, както и да го препращате на всички ваши близки, приятели и познати, които биха се заинтересували от това. Благодаря ви предварително за правилното разбиране и коректността. Благодарност към Райна С., чрез която достигна до мен този текст – в точното време и в точното място. Емил Р. Ботев – Ноември 2012
** Основния ми стремеж при превода беше да предам възможно най-точно смисъла на казаното от Друнвало. Заради характера на материята, обект на разговора, това понякога се оказваше доста трудно. Само поради това, че имах възможността лично да се запозная с Друнвало и да разговарям с него по подобни въпроси, си позволявам при превода да доуточнявам, допълвам, да давам повече от едно синонимно значение на думите и да отправям задочно въпроси към текста където и когато и на мен самия ми е трудно да избера едно от възможните значения на казаното. Всички такива случаи, обаче, са надлежно откроени в скоби, курсив и различен цвят, и с изрично упоменаване „бел. преводача”, с което се надявам превода да е получил повече яснота без това да нарушава ритъма на четенето и да затруднява четящия. /От преводача./
*** Променената спрямо обичайно познатата транскрипция на името е моя - ЕРБ[/b]
Последно промяна от Alisa на 28 Дек 2012 23:27, променено общо 1 път.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Alisa
Майстор
Мнения: 2097
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Ето един синтезиран текст, за гените. Цитатът е от книгата на Брус Липтън от книгата му "Биология на убежденията".
Втора глава
Дължи се на околната среда, глупако

Никога няма да забравя една мъдрост, която научих в университета през 1967 г. в първия ден, в който разбрах, как се клонират стволови клетки. Отне ми години да осъзная какво влияние има тази на пръв поглед простичка мисъл върху работата и живота ми. Моят професор, наставник и блестящ учен Ърв Конигсбърг е един от първите клетъчни биолози, които овладяват изкуството да клонират стволови клетки. Той ми каза, че когато клетките, върху които работим, линеят, причината трябва да се търси първо в средата, в която са поставени, а не в тях самите.
Моят професор не беше толкова глупав като ръководителя на кампанията на Бил Клинтън Джеймс Карвил, който определи „Виновна е икономиката, глупако" за мантра за президентските избори през 1992 г. Само че клетъчните биолози щяха да постъпят доста добре, ако бяха сложили надписа „Дължи се на околната среда, глупако" на бюрата си, точно както над предизборния щаб на Клинтън висеше: „Дължи се на икономиката, глупако." Въпреки че по онова време не беше ясно, в крайна сметка разбрах, че този съвет е ключов момент към вникването в естеството на живота. Непрестанно получавах доказателства за мъдростта в думите на Ърв. Когато успявах да осигуря на клетките подходяща среда, те се развиваха нормално; когато средата не беше достатъчно добра, това забавяше развитието им. Щом нагласях средата както трябва, „болните" клетки възвръщаха доброто си здраве.
И въпреки това повечето от клетъчните биолози не знаеха нищо за това прозрение относно техниките за отглеждане на клетъчни култури. След разкритието на Уотсън и Крик за генетичния код в ДНК учените съвсем спряха да обръщат внимание на влиянието, което оказва средата. Дори самият Чарлз Дарвин към края на своя живот допуска, че еволюционната му теория подценява ролята на околната среда. През 1876 г. в писмо до Мориц Вагнер той пише: „Според мен най-голямата ми грешка е, че освен на естествения подбор не отдадох достатъчно значение на непосредственото влияние на средата, например храна, климата и др... Когато пишех „Произхода" и няколко години след това нямах много добри доказателства за непосредственото влияние на средата; днес има огромно количество такива" (Darwin 1888).
Учените, последователи на Дарвин, продължават да повтарят същата грешка. Проблемът в подценяването на средата е в това, че то води до надценяване на „природата" под формата на генетичен детерминизъм - разбирането, че гените „контролират" биологията. Това схващане не само води до хвърляне пари на вятъра, което ще разисквам в следващите глави, но и - още по-важно - променя отношението ни към собствения ни живот. Когато сте подвластни на убеждението, че гените контролират живота ви, и знаете, че нямате думата в избора на гените си, вие имате отлично извинение да се смятате за жертва на наследствеността. „Не ме обвинявайте за трудовите ми навици - не е в мен вината, че постоянно удължавам крайния срок... Това ми е генетично заложено!"
От самото настъпване на Ерата на Генетиката, ние сме програмирани да вярваме, че сме подвластни на силата на своите гени. Светът е пълен с хора, които живеят в постоянен страх, че един ден съвсем неочаквано техните гени ще се задействат. Помислете за масата от хора, които смятат, че са бомби с часовников механизъм; те очакват ракът да нахлуе в живота им, както се е случило с майката, брата, сестрата, лелята или чичо им. Милиони други отдават разклатеното си здраве не на комбинация от психически, физически, емоционални и духовни причини, а просто на незадоволителната работа на биохимичните механизми в тялото им. Непокорни ли са децата ви? Все по-често първата реакция е такива деца да се лекуват с лекарства, за да се коригира „химичният им баланс", вместо да се потърси отговор на това, какво всъщност се случва с телата, умовете и душите им.
Разбира се, няма две мнения по въпроса: някои болести като болестта на Хънтингтън, бета-таласемията и кистофиброзата, се дължат изцяло на дефектни гени, но генетичните заболявания засягат по-малко от два процента от населението на Земята; огромната част от хората се раждат с гени, които би трябвало да им дадат възможност да живеят щастливо и да бъдат здрави. Болестите, които са бич за съвременния човек - диабетът, сърдечните заболявания и ракът, - правят късо съединение във връзката между човека и неговото здраве и щастие. Тези заболявания обаче се появяват не вследствие на един-единствен ген, а на сложни взаимодействия между множество гени и външни фактори.
Ами всички онези заглавия, тръбящи за откриването на ген, отговорен за всичко - от депресията до шизофренията? Ако прочетете внимателно тези статии, ще видите, че зад спиращото дъха заглавие стои една отрезвяваща истина. Учените са свързвали много гени с много болести и характерни белези, по рядко са установявали, че един ген, е отговорен за някоя отличителна черта или болест.
Объркването настъпва, когато медиите нееднократно изопачават значението на две думи: корелация и причина. Едно е даден ген да се свързва с някоя болест, но съвсем друго да се твърди, че той е причината за нея, което предполага целенасочено и контролирано действие. Ако ви покажа ключовете си и заявя, че един от тях „управлява" колата ми, отначало може би ще си помислите, че в думите ми има смисъл, защото знаете, че трябва ключ, за да се запали двигателя. Но ключът „управлява" ли в действителност колата? Ако беше така, нямаше да го оставяте сам в нея, защото, докато не внимавате, би могъл да я вземе назаем за няколко кръгчета. В интерес на истината, ключът има „косвена връзка" с контрола на колата; не той, а човекът, който го завърта, на практика контролира автомобила. Определени гени са свързани непряко с поведението и характеристиките на организма. Само че тези гени не са активни, докато нещо не ги активира.
Кое активира гените? Отговорът беше елегантно поднесен в една статия от 1990 г., озаглавена „Метафорите и ролята на гените и развитието" от X. Ф. Ниджхаут (Nijhout 1990). Ниджхаут излага доказателства, според които тезата, че гените контролират биологията, е повтаряна толкова дълго и често, че учените са забравили, че това е само хипотеза, а не неоспорим факт. В действителност тази идея е просто едно подозрение, което никога не е било доказвано, всъщност то е поставено под съмнение от най-новите научни изследвания. Генетичният контрол, твърди Ниджхаут, се е превърнал в метафора за обществото ни. Иска ни се да вярваме, че генните инженери са новите медицински вълшебници, които могат да лекуват болести и в същото време да създадат още Айнщайновци и Моцартовци. Само че метафората не отговаря на научната истина. Ниджхаут обобщава: „Когато е необходим даден генетичен продукт, проявлението на въпросния ген се активира от сигнал от заобикалящата го среда, а не от свойство на самия ген." С други думи, що се отнася до генетичния контрол, „дължи се на околната среда, глупако".
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Еднорог
Участник
Мнения: 55
Регистриран на: 21 Ное 2012 11:14

Мнение от Еднорог »

:D
Последно промяна от Еднорог на 28 Дек 2012 23:57, променено общо 1 път.
"Любовта е най-голямата алхимична сила в света." ОШО

Еднорог
Участник
Мнения: 55
Регистриран на: 21 Ное 2012 11:14

Мнение от Еднорог »

"... изследователите смятат, че чрез самото изразяване на живота си, чрез преживяванията си тези хора достигат и идентифицират своята ДНК и така – предизвиквайки резонанс в нея – променят тези 4 кодона, а това им създава имунитет против всички болести.
...това е един определен, специфичен емоционален и ментален отговор на тялото – нещо като вълна, преминаваща през тялото и предизвикваща ДНК-структурата да мутира по определен начин.
...Аз лично вярвам, че тези хора /с новото ДНК/ по някакъв начин успяват да преодоляват о/т/съждането и поддържат състояние, в което виждат всичко като Едно и изпитват любов. Каквото и те да извършват във вътрешния си мир – те „произвеждат”, излъчват вълнова форма, която показана на екрана на компютъра изглежда почти идентична на ДНК молекулата."
Мисля, че това, за което говори Друнвало, се случва и с нас. ТЕС определено активира някакъв независим процес, който се разгръща и носи големи промени в структурата ни.
Хм, аз дори усещам, че телата ни някак се регенерират в момента, поне така си говорим с приятели, че чувстваме...
"Любовта е най-голямата алхимична сила в света." ОШО

Alisa
Майстор
Мнения: 2097
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Точно заради този момент, освен и за постановката, че не ДНК прави, а го правят... сложих цитата от Брус Липтън, за "средата". С ТЕС и подобни, ние прочистваме и изграждаме нова информационна среда, с което подаваме нови команди към ДНКто си, а така и на другите, с които сме свързани. Това расте лавинообразно и се разширява все повече. Голям кеф, като си го помисля! :lol:
Много ми харесва и идеята, и вече я осъществих, да си поръчам активиране на онези 4 кода от ДНКто, които отговарят за сомооздравяването /или неразболяването/. :D Да видим какво ще стане! :lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

svedd
Активен
Мнения: 104
Регистриран на: 17 Яну 2012 20:44

Мнение от svedd »

Alisa написа:
Много ми харесва и идеята, и вече я осъществих, да си поръчам активиране на онези 4 кода от ДНКто, които отговарят за сомооздравяването /или неразболяването/. :D Да видим какво ще стане! :lol:
Как точно го направи това "поръчване"? :)

Alisa
Майстор
Мнения: 2097
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:lol: :lol: :lol: Както и Друнвало! Изрекох желанието/ намерението си на глас, обръщайки се към себе си в състояние на силен контакт със себе си.
ДРУНВАЛО: /просто виждам как тук Друнвало и се усмихва по оня начин, който е само негов – бел. преводача/. Ами-и-и, аз знам за това вече малко повече от две години, аз лично се мъча да следвам техния път и мисля, че съм успял да схвана и да практикувам добре това, което и те правят. Аз влязох в Меркабата си и поисках от моето подсъзнание да промени кодоните по същия начин и откакто направих това – преди повече от две години – аз всъщност не съумявам да се разболея. Не знам дали съм успял да ги променя или не. Предполагам, че единствения сигурен начин да узная това е да си направя ДНК тест. Обаче, това, което знам със сигурност е, че през това време съм бил изложен на всички зарази, които можете да си представите – например, когато някой се разболяваше, аз нарочно контактувах и се опитвах да прихвана заразата. Опитвах се да се разболея – но не усещах нещо да се случва – и ако все пак нещо имаше, то траеше не повече от един час и след това изчезваше.
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Публикувай отговор