Квантова Синхронизация (КС)

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
Публикувай отговор
Sylvia
Активен
Мнения: 100
Регистриран на: 19 Ное 2012 09:57

Мнение от Sylvia »

Днес втори колега отказа да оперира моята котка , което може би е знак , че трябва да продължа с енергийни и каквито намеря други техники :D

Bastet
Напреднал
Мнения: 338
Регистриран на: 19 Юни 2008 01:17

Мнение от Bastet »

Ами давай с РК, аз я прилагах като беше запушен моя котак и сега е добре. Абсолютно елементарно е , дала съм ти малки инструкции в темата за 'психосоматично декодиране'', но мисля, че е по-добре да пишем в самата тема РК. Давай с нея, наистина е много лесно!

Lycki
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Юни 2013 19:38

Мнение от Lycki »

Здравейте! И аз съм една от тези на които техниката е направила силно впечатление...В момента я усвоявам, но я прилагам само върху себе си и не мога да се похваля с някакви резултати. Мисля че успявам да накарам съзнанието ми да зависне върху двете точки, но до сега не съм почувствала някакво еуфорично чувство. Продължавам да опитвам, още повече, че имам здравословен проблем, който трябва по някакъв начин да разреша...По-точно не аз, а дъщеря ми.
Получава болки в стомаха веднага, щом хапне нещо. Нервна е, сприхава и не е чудно че има проблем със стомаха. Проблема е, че категорично не вярва в никакви техники, закони на Вселената, необходимост от промяна на мирогледа и всичко за което можете да се сетите от този род...което значи, че ако започна да и говоря, няма кой да ме чуе...Не иска и на преглед да отиде.
Според вас има ли шанс да и се помогне с някакъв метод при тези условия и то дистанционно, тъй като аз се намирам в Италия? Опитах с Лечебния код, резултата е нулев.
Приемам всякакви съвети!

daromi

Мнение от daromi »

Lycki написа: Проблема е, че категорично не вярва в никакви техники, закони на Вселената, необходимост от промяна на мирогледа и всичко за което можете да се сетите от този род...
Привет!
Предполагам, че малко хора харесват насилието. На най-близките най-лесно се влияе като променяш себе си. В много голяма степен това важи за връзката родител-дете, особено в тази точно посока. Има причина дъщерята да се държи така. Не я притискай с изисквания и/или забрани. Обичай я, бъди спрямо нея разбираща и търпелива /особено в мислите си/ и й показвай любовта си към нея. Не очаквай светкавични резултати. За да се стигне до това състояние, доста време е отнело, предполагам.
Използвай техниките за себе си. След известно време, кой знае, може би ще можеш да й споделиш за успешните за теб техники и тя ще бъде готова да опита някоя от тях.

Lycki
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Юни 2013 19:38

Мнение от Lycki »

Здравей daromi!
Изглежда е общоприето вярването,че щом стане въпрос за родител-дете, непременно в тази връзка съществува доза насилие...Не, няма. Отношението ми с нея винаги е било по скоро на приятелки, отколкото на майка и дъщеря. Винаги сме откровени една към друга и винаги открити с правото на собствено мнение и пълна свобода на действията... Тя стана свидетел на излекуването ми от алергията ми към животните с Метода Силва, както и на дългогодишна екзема на дланите на ръцете ми с Лечебния код! Според нея това са случайности!

Bastet
Напреднал
Мнения: 338
Регистриран на: 19 Юни 2008 01:17

Мнение от Bastet »

Здравей Лъки, пробвай с Рикънекшън, най-добре влез в темата за нея, елементрано е и действа от разстояние без позволението и дори знанието на човека, който ще бъде лекуван.

daromi

Мнение от daromi »

Lycki написа:Изглежда е общоприето вярването,че щом стане въпрос за родител-дете, непременно в тази връзка съществува доза насилие...
Говоря за настоятелното желание другият да приеме нашия възглед. Често за децата е огромен конфликт стремежът да уважи родителя и следването на личния усет. Като казвам "деца", възрастта няма значение.
Всяка личност има право на своя личен опит, на своите грешки, на житейските си уроци.
Един родител винаги иска да защити детето си и понякога е трудно да приеме пътя, по който се осъществява неговото личностно израстване.

Горният ми пост не е суха теория. Аз така успях, но в обратна посока.

Lycki
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Юни 2013 19:38

Мнение от Lycki »

Bastet написа:Здравей Лъки, пробвай с Рикънекшън, най-добре влез в темата за нея, елементрано е и действа от разстояние без позволението и дори знанието на човека, който ще бъде лекуван.
Благодаря Bastet! Тук за първи път чувам за Рикънекшън, непременно ще погледна темата.

Lycki
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Юни 2013 19:38

Мнение от Lycki »

Благодаря ти, daromi! Това ме подсеща, че вероятно трябва да поработя
и с Хоопонопоно...

mary089
Активен
Мнения: 151
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

Мнение от mary089 »

Bastet написа:А ти оправи ли се? Ако не, просто си кажи,че не е нужно да поемаш нейните симптоми и ще се оправиш. Причината е че приемаш много присърце нейното състояние, а трябва да се дистанцираш!
Да, знам че приемам много присърце всичко свързано с дащеря ми. За щастие или "нещастие" двете имаме много силна връзка, разбираме се само с поглед и т.н. Притеснявам се,че повечето й здравословни проблеми са свързани с моите страхове. Затова напоследък започнах да "късам" връзката си с нея. А страховете си естествено ги ТЕС-ам всичките подред:-))) Мисля че тази техника viewtopic.php?t=1015
която Мая е споделила в друга тема е изключително полезна, когато зациклиш в отношенията си с друг човек -било то прекалена любов и привързаност или обратно :-))

Lycki
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Юни 2013 19:38

Мнение от Lycki »

Чета, чета, чета...и все още не съм стигнала до края на темата. Е, не само чета де, опитвам се и да прилагам метода. Все се питам къде е това Благочувство, което другите казват, че усещат пък при мен то не се появява, и какво е това "Ммм...усещане" за което Диана споменава - при мен, никакво го няма. Истина е обаче, че 5 мин. след прилагане на метода, резките и болезнени пробождания в едната ми гърда спряха. Четири годишна екзема на дланта, овладяна до 90% с Лечебния код, се изчисти напълно с едно прилагане на КС - кожата възстанови нормалния си вид само за 3 дни. Моя приятелка има множество физически проблеми, скоро я оперираха от кисти на задстомашната жлеза, има и диабет. Сподели че най-неприятния здравословен проблем е диабета. Предупредих я, че ще и направя няколко КС, но да не очаква нищо. Тази сутрин получих това съобщение в скайпа:

: незнам какво си направила и какво правиш
: но вчера ми правиха профил на диабета
: и направо резултатите са \o/
: почти нормални
: а съм под такова напрежение с тоя ремонт,че....
: мислех си,че е много висока захарта
: гледах и не вярвах
: обаче докторката естествено си приписва заслугите на нея
: аз дори бях забравила,че ми правиш нещо
: после като гледах изследванията и се чудех,се сетих
: ти си гений :*

Искам да ви кажа, че всички методи са ми любими! От Хоопонононо до ТЕС. До колко аз им позволявам да се проявят е отделен въпрос.
Благодаря на Иван, Диана и всички останали за споделените постове!

Sylvia
Активен
Мнения: 100
Регистриран на: 19 Ное 2012 09:57

Мнение от Sylvia »

Звучи супер ! И аз не усещам благочувството , стигам до едно такова състояние на безмислие и спокойствие и толкова , не се съсредоточавам в " триъгълника " , понеже " третия ъгъл "( благочувството ) изобщо го няма и не усещам проявлението му в мен . Досега обаче не съм постигала някакви резултати ( напоследък не залагам и намерения де , искам първо да стигна до еуфочувството ) .

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Днес за първи път имах възможност да опра до КС за зареждане на акумулатор. Вчера съм забравила фаровете на колата включени. Днес накачурих всички деца в колата точно навреме за едно занятие. Но тя не пали. Обадих се на мъжа ми да ни спасява - това щеше да му отнеме десетина минути. За една-две минути правих КС. Мислех да продължа, но мъжът ми звънна и по време на разговора реших да пробвам и стана, колата запали. Готино :)

Вела
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 25 Юли 2017 09:26

Re: Квантова Синхронизация (КС)

Мнение от Вела »

Привети! :wink:
Някой чел ли е e-книгата The Unseen Therapist™ на Гари Крейг? (безплатна е)
Описаната техника там е като В мир със себе си (наречена в книгата Personal Peace Procedure), но случките не се изчистват с ТЕС, а си е направо КС.

Даже в Често Задавани Въпроси в сайта на Гари Крейг има въпрос дали ТЕС вече отпада като техника и той отговаря:
"С времето ... да, ще излезе от употреба! Дори в момента това вече се случва, защото The Unseen Therapist е много по-мощна в сравнение с лечебните техники, измислени от човека (включително ТЕС). Обаче за постигане на най-добър резултат с The Unseen Therapist, е нужен нов вид мислене... по-крайна психология... за да се възползваме напълно от силата ѝ, разбира се, изисква време и практика. Много хора ще продължат да предпочитат ТЕС (затова все още я преподавам), но сериозните професионални лечители и по-мотивираните ученици вероятно ще предпочетат да се възползват от тези нови умения."

(Преводът е непрофесионален :wink: Оригиналният текст е в раздела Answers to Common Questions в сайта www.emofree.com)

Ако някой има наблюдения и размисли, ще ми е интересно да сподели.

P.S. При интерес мога да опитам да преведа същността на техниката The Unseen Therapist, ако някой не се справя с английския

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Квантова Синхронизация (КС)

Мнение от ivangp »

Здравей, Вела!
Аз съм запознат с "техниката" в тази книга. Тя не е точно КС. Разликата е че при КС човек не вика на помощ някого или нещо, а сам насочва намерението си да се излекува и след това се потапя в квантовото поле където всичко е възможно.

При Невидимия Терапевт се вика на помощ Бог, Висшият аз, Вселената, Космоса, Всевишния и т.н. както искаш да го наричаш - някаква сила която е извън теб и е по силна, можеща, знаеща от теб, която да излекува проблема ти. В случая Гари Крейг е добавил Процедурата В Мир Със Себе Си при която се работи със случки и се моли Бог, да дойде и да излекува всички емоционални рани от дадена случка. Тази концепция не е нова и дори неговият подход не е нов. Има го в няколко други техники създадени преди него.

Позитивите на тази "техника" са простота и бързина.
Негативите са - липса на вяра. Т.е. ако човек не повярва в нея, тя няма да проработи.

При ТЕС се виждат резултати по-бързо и с по-голяма вероятност, отколкото при която и да е друга техника.
Това не значи че не можеш да пробваш и други техники.
За някои хора те ще работят много по-добре от ТЕС. За други обаче няма да е така.
Няма най-добра техника. Всеки човек е един собствен космос и за всеки различни неща ще работят различно.

Най-вжното е да се разбере, че има алтернативи на традиционната медицина, които работят много по-ефективно от хапчета и операции.

И също така искам да обърна внимание на тези, които търсят чудодейни и мигновени изцеления, че в примерите, които Гари Крейг дава в книгата си, за лечение с тази техника, изцеленията се случват след месеци или години работа с нея. И изискват личното участие на пациента, а не само намеса на терапевт. Т.е. тази техника не е по-бързо действаща от ТЕС или други техники, Иска се време, постоянство и поемане на лична отговорност за съсоянието в което сте, както и за собственото здраве и лечение.

Ако искащ да се дискутира тази техника, най-добре е да създадеш отделна тема за нея.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор