ТЕС за друг човек - ПРОКСИ

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4512
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 22 яну 2012 20:54

Въпреки че майка ми и баща ми са изплашени до смърт за мен и затова ме подлагат отново на химиотерапия, аз напълно и безрезервно ги приемам такива каквито са и ги разбирам. Те правят най-доброто на което са способни в дадения момент с информацията, ресурсите и възможностите с които разполагат. Избирам да пропусна тази нова химия, която ще вкарват в тялото ми да премине през мен без никакви негативни последствия. Тялото ми е чист проводник на тази химия и нищо от нея не не се задържа в мен и не ми влияе отрицателно. Аз притежавам неподозирани сили и възможности.

НФ - Тази нова химия, която вкарват в тялото ми да преминава през мен без никакви негативни последствия. Тялото ми е чист проводник на тази химия и нищо от нея не не се задържа в мен и не ми влияе отрицателно. Аз притежавам неподозирани сили и възможности.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

polina65
Участник
Мнения: 14
Регистриран: 01 фев 2011 07:59

Мнениеот polina65 » 23 яну 2012 09:17

Мая,благодаря за съвета.Дълго се лутах в мислите си за точната декларация,но нищо не ми казваше-ДА ТОВА Е!Затова потърсих помощ!Все още търся отговори вън от себе си...
Иване, безкрайно БЛАГОДАРЯ!Звучи абсолютно вярно.Точно това искам да се случи!!!Всичко просто да мине през него без да му навреди!БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!

Потребителски аватар
naddiq
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 27 апр 2011 19:30
Местоположение: stara zagora

Мнениеот naddiq » 24 яну 2012 16:14

РАЗКОШНО Е!

desko
Напреднал
Мнения: 383
Регистриран: 24 май 2009 16:29
Местоположение: Пловдив

Мнениеот desko » 23 фев 2012 22:42

За първи път Прокси подейства и чрез моя милост, благодарение на коледния подарък на Иван. Вчера Калоян много кашляше докато спеше. Вече бях безпомощна. Започнах да правя настройката и НФ. Горе долу половин час минавах по точките, нямаше никакъв ефект, Калоян кашляше точно през 2 минути. Накрая малкия се събуди, не можа да спи много от кашлицата. Но забелязах, че след като се събуди, кашляше маааалко по-нарядко, около 6 минутки. И това в продължение на 1 час. Веднага след това кашлицата рязко намаля. До вечерта почти не го чувах да кашля, а днес е доста по-добре.
Страшно много съм доволна, че успях да помогна на детенцето си чрез ТЕС, а не само на мен да помага :)

daris uzunova
Участник
Мнения: 16
Регистриран: 08 апр 2011 11:01

Мнениеот daris uzunova » 24 фев 2012 08:41

Здравейте, баща ми има образувания над белия дроб, за които все още не знаем дали са доброкачествени или злокачествени. Бих искала да ми помогнете да формулирам декларацията и НФ за прокси, защото той е в Америка и ще се върне след 5 седмици. Имам намерение да правя прокси за него, а нямям много голям опит в това.
Все още съм стресирана от новината, която научих вчера. Ще се възползвам от подаръка на Иван за нова година, но как да процедирам... Първо ТЕС за сабе си и след това прокси за татко ли? Колко пъти да го правя, по колко време? Дайте полезни съвети, ще съм много благодарна. Щастлива съм, че Ви има. Бъдете живи и здрави!

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4512
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 24 фев 2012 09:04

Просто прави Подаръка засега!

По ГНМ - проблем с белите дробове е свързан със страх от смъртта - собствена или на близък.
Чети ГНМ. Образовай баща си. Поразпитай го имал ли е случки, в които е изпитал такъв страх. Изчисти тези случки с ТКФ и страха му с ТЕС.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

daris uzunova
Участник
Мнения: 16
Регистриран: 08 апр 2011 11:01

Мнениеот daris uzunova » 24 фев 2012 10:37

Благодаря ти, бях забравила за НГМ. Мисля, че баща ми има такъв момент, ще го разпитам. Вече започнах с Подаръка и се почуствах много добре, нивата на чувствата ми паднаха значително, продължавам, обнадеждена съм и мотивирана, иска да се потрудя сериозно. В момента съм на работа и правя ТЕС с Подаръка като обхождам точките мисловно, резултата ме изненада, постъпвам така за първи път, но и друг път ми е идвало на ум да експериментирам. Благодаря ти почвам да чета и да действам, ще пиша отново.

Потребителски аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран: 22 яну 2011 16:28

Мнениеот гената » 24 юли 2012 10:39

На една моя приятелка и бе доста притеснено за това,че дъщеря и иска да учи медицина и ако я приемат,това означава да се разделят и да не са заедно така както са били до сега.Предложих и да ползва ТЕС за тези притеснения.Преди време ми се обади,че пътували в автобуса за изпит и попитала дъщеря си,дали иска да и направи прокси за да е по-спокойна.Тя се съгласила и резултата бил на лице.Използвала е проксито за да помогне на дъщеря си и е приета и в Сф и във Варна,като ми каза,че се е справила много добре на изпитите.Току що ми се похвали,че малко по-бавно излизали резултатите във Варна,си има вече студентка и ще ходят да я запише там,защото не искала в Сф.Така,че явно който работи той успява и постига нещо,а този който се пита дали може или не може,само си вреди сам на себе си и трупа излишно напрежение и притеснение.Не напразно си има и една приказка,от опит глава не боли. :wink:
И тук да вмъкна едно уточнение което Иван няма да има нищо против аз да го напиша,но той ми го каза в неделя.Гари Крейг в новият си сайт казва за искането на разрешение при прокси следното:Ако се ядосате на някой,вие започвате да си мислите какви ли не неща и искате да му направите нещо,а за това не искате разрешение.А когато искате да помогнете на някой за негово добро по различно ли е от това да се гневите и ядосвате на него? :D
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Потребителски аватар
Емоция
Активен
Мнения: 116
Регистриран: 14 окт 2009 13:36

Мнениеот Емоция » 08 авг 2012 12:33

гената написа:Гари Крейг в новият си сайт казва за искането на разрешение при прокси следното:Ако се ядосате на някой,вие започвате да си мислите какви ли не неща и искате да му направите нещо,а за това не искате разрешение.А когато искате да помогнете на някой за негово добро по различно ли е от това да се гневите и ядосвате на него? :D


Това е извънредно интересно. Изобщо не би ми хрумнало! Макар и да е обсъждано в друг вариант между Иван и mary089. Тук усещам желанието ми за контрол.
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки

vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран: 18 яну 2010 15:20

Мнениеот vqra » 21 яну 2013 13:21

ivangp написа:....
Другата причина да се препоръчва да чистиш първо себе си преди да правиш прокси е, че повечето хора под претекст, че искат да помагат на някого всъщност искат да помогнат на себе си. Т.е. те искат да променят другия за да им олекне на тях, да не се тревожат, да не се натоварват психически, да не се стресират заради състоянието/поведението на другия и т.н.


Не разбирам какво му е лошото на това да не се тревожиш и да не се стресираш, заради друг, пък макар и да ти е близък човек. С един куршум-два заека. И за него го правиш - защото той е съгласен, и за себе си - като му помагаш на него и в същото време и на тебе ти олеква!?
Per aspera ad astra!

vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран: 18 яну 2010 15:20

Мнениеот vqra » 21 яну 2013 13:30

matro написа:Толкова много хоопонопоно има в тези изречения ,че не е реално :).


Да :)
Per aspera ad astra!

a_1307
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 16 ное 2017 11:36

Re: ТЕС за друг човек - ПРОКСИ

Мнениеот a_1307 » 16 ное 2017 11:44

Здравейте, искам да попитам при прокси, си представяме, че сме в тялото на другият човек, но след това трябва ли през цялата сесия да си го представяме и да ТЕСаме със затворени очи или може да ТЕСаме вече както по принцип и да пием вода и в края на сесията да кажем " Аз съм...(3)" ? Доста сложно ми е да тесам и да си мисля, че съм друг и да си представям тялото му и неговите точки?

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4512
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Re: ТЕС за друг човек - ПРОКСИ

Мнениеот ivangp » 16 ное 2017 15:23

Не задължително постоянно да си представяш тялото на другия.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

a_1307
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 16 ное 2017 11:36

Re: ТЕС за друг човек - ПРОКСИ

Мнениеот a_1307 » 20 ное 2017 11:32

ivangp написа:Не задължително постоянно да си представяш тялото на другия.


Благодаря :)


Върни се в “ДРУГИ ТЕХНИКИ И ПОДХОДИ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта