Малък бюст

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
milena_ilieva
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 10 Авг 2013 09:37

Малък бюст

Мнение от milena_ilieva »

Здравейте,
Аз имам малък бюст ( ама много малък). И това ми е голям проблем. Прехвърлям 30-те така че, няма те първа да тръгна да се развивам. Изпитвам срам на плажа, когато трябва да съм по бански, когато трябва да се съблека пред мъж, лятото когато всички са с хубави потничета, а аз трябва да се забулвам понеже няма какво да покажа. В рода ни няма плоски жени, само аз. Когато бях 6-ти, 7-ми клас, и започнах да се развивам, да ми разтат гърди, мене започна да ме е срам, как така ще се издуя отпред. И помня че, по това време правих диети, тъй като бях решила че съм дебела. Мисля, че аз сама съм си причината те да не порастнат, заради диетите които правих точно когато се развивах. Сега с какво и откъде да започна да тесам. Дали с предизвикателството или...да тесам тези ситуации в които се сещам че ме е било срам, че се развивам ( със ТЕСТ де, тъй като бях на последния семинар на Иван в София.)
svedd
Активен
Мнения: 104
Регистриран на: 17 Яну 2012 20:44

Re: Малък бюст

Мнение от svedd »

Аз имам абсолютно същия проблем, но ако трябва да бъда честна, си мисля, че вече не ми е чак такъв проблем. Аз също като малка имах този срам и най-сигурно си заявих тогава в присъствието на майка ми, че на мен гърди няма да ми порастат, защото не искам и хоп, то така и станааа :lol: Ми Тесах този срам тогава и сега, желанието ми тогава... но то какъв ефект да има, аз пък съм на 37 хаха колкото-толкова. Такова ми е било желанието, въпреки, че след това се е променило.....
ivangp
Site Admin
Мнения: 4564
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Малък бюст

Мнение от ivangp »

ТЕСТвай случките в които си си казал, че не искаш да имаш бюст.
Ако в семейството ти няма други плоскогърди, т.е. не е генетично, най-вероятната причина да не развиеш гърди, са тези случки.
Ако е генетично, то има случки, в които ти е било казано или внушено по някакъв начин от майка ти, баба ти или други хора, че понеже еди кой си няма гърди и ти на него си се метнала, и ти няма да имаш и т.н. в краен случай всичко се свежда до случки, в които дадено убеждение е било формирано. ТЕСТвай тези случки.
Същото се отнася и до убеждението, че на 30 години е невъзможно да ти пораснат гърди, защото развитието ти е спряло и т.н.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор