Проблем с ЦДС 6000 ppm

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
YcMuXHu_Ce
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 19 Яну 2021 18:34

Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от YcMuXHu_Ce »

Здравейте на всички!

От 1 месец почнах да се интересувам от ММС и ЦДС и реших да си поръчам ЦДС 6000 ppm от този сайт https://www.bilkolechenie.net/product.p ... YeRRe76k44

Почнах да го пия 4 мл в 700 мл вода всеки ден за около седмица .. след първият ден почна да ме боли трахеята... но не спрях да го пия...
а след 4-тият ден зъбите ми почнаха да стават МНОГО жълти.. и реших че трябва да го спра... същите проблеми се появиха и при майка ми след като и тя го пи няколко дни... ( и заедно спряхме да го пием вече )

Писах на човек във фейсбук за този ЦДС , мнение да каже... и каза че е пълен боклук , и да го хвърлям веднага.. Наистина ли е така ?

И ако купя нов, какъв ми препоръчвате / български / немски ? 3000 или 6000 ppm ?
И има ли някой подобен проблем със зъбите след пиене на ЦДС ?
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

Напиши в ютуб
,, цдс Огнян Симеонов "
И гледай
sardaesox
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 28 Яну 2021 13:48

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от sardaesox »

Може би доста хора не са запознати с "продукта" на въпросния субект Огнян Симеонов. Аз също го ползвах по протокол 1000 и след една седмица да речем, започнаха болки в стомаха и киселини. Тъй като съм химик реших да му пуснем някои анализи. Дотогава не съм допускал, че някой, свързан с ЦДС/ММС може да злоупотреби в името на печалбата със здравето на хората и особено на децата им! Резултати от анализа : pH 1 ( в някои проби и под единица : 0.48, но така или иначе и pH 1 съответства на силна киселина! Нужно е да уточня нещо - Огнян твърди, че при разреждане 1:200, което е разреждането на дневната доза по неговите протоколи (4 мл в 800 мл вода, дори по неговите е 4/500) pH ставало 7....Това е пълна безмислица, за тези които са запознати с математическото значение на pH. Там зависимостта е логаритмична и едно разреждане от 1:200 ще го доближи(както и се установи при измервания) до pH 3.15. Относно другите анализи - очевидно неговата смес се прави по метода на неутрализация с натриев хидроген сулфат, или натриев бисулфат, тъй като в количествения анализ бяха установени чудовищни концентрации на сулфати - 34.5 грама/литър! Апелирам всички, които четат това да информират своите близки, за да прекратят употребата на този опасен продукт! Пазете здравето си и особено това на вашите деца, тези невинни беззащитни същества, моля ви!
BloodStar
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Яну 2021 14:59

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от BloodStar »

Аз директно му писах, след дълго търсене на отговора какво пием ние всъщност и децата ни. Яд ме е че го консумирах аз и много мои близки на които го препоръчах. Много от тях отключиха гастрити и възпалителни артрити от токсикацията на въпросната гадост. И след като Калкер и Андреас казаха, че такова животно няма пуснах тово до Огнян с идеята да се замисли над това, че продава отрова:
Добър ден, просто искам да ви информирам за нещо. За мен е без значение какво произвеждате за мен е важно, че това не е ЦДС, а е нещо друго по-концентрирано, дали е ЦДХ, дали е 50% наситен разтвор с ММС или нещо вие си знаете, но не е ЦДС защото киселината остава вътре. ЦДС е наситена вода с газ без киселина с неутрално PH. Ако си бяхте направил труда да изгледате клиповете на създателя му или да прочетете книгата му щяхте да го знаете. Не ви пвари чест, че имено вие препоръчвате Комусав, с те в разрив с принципите им Но не може да се спекулира. На световно ниво това нещо което го наричате тук в България ЦДС 6000ппм го има само тук. Другото което ме подразни, клипа на Хълбал който пуснахте края. Вие въобще слушахте ли го? Не може да се разчита на това, че хората не знаят английски и въобще няма да разберат за какво иде реч, че въпросния клип няма да бъде изнамерен. Самия Хълбъл във въпросния клип обяснява, че ЦДСа е разработка на Калкер мога да посоча точната минутата, този който вие наричате Шарлатанин. Ма наистина е забавно. Ето ви Клипа : , на https://www.youtube.com/watch?v=jdauP-D ... U13M9WuPhk 4:21 минута Хъмбал, казва точно, че Хлорния Диоксид решението за първи път е разработено от Калкер в Испания. Мисля даже да преведа клипа със субтитри за да стане много по-достъпен за хората които искат да се информират, понеже мразя лъжите и манипулациите. През цялото време Хъмбъл обяснява, че трябва да е 3000ппм както е казал създателя му и че няма киселина в него. Във въпросния клип към края (което беше пуснато) Хъмбъл, приготвя 5000ппм и не е доволен, казва, че е прекалено силно и че трябва да е 3000ппм за да не е проблем. Така, че за мен въпроса е приключен. Стига ми това, че общността Комусав от която съм част и създателя на ЦДС Андреас Калкер с когото имам щастието да комуникирам лично, са информирани за случая и са наясно със ситуацията, за което се погрижиш лично и ще продължавам да го правя! Приемат го като съботаж към дейноста им. Лек и успешен ден!
Неговата реакция беше, явно защото не му Пука за здравето на Хората, да пише в сайта си, че 2012 година Едва ли не Джим Хъмбал му показал как да го прави, а самия Хъмбал в клипа казва че е разработка на Калкер, копирам го пак: на https://www.youtube.com/watch?v=jdauP-D ... U13M9WuPhk 4:21 минута Хъмбал, казва точно, че Хлорния Диоксид решението за първи път е разработено от Калкер в Испания.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

https://youtu.be/9qSQ3NA82lc

ЦДС ОГНЯН СИМЕОНОВ СИЛНО КИСЕЛИНЕН РАЗТВОР С 0,5PH-1PH И КОНЦЕНТРАЦИЯ НАД 7000 С БРУТАЛНО КОЛИЧЕСТВО СУЛФАТИ
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

От Вени Савова във Фейсбук вчера:
Аз имах "среща" с лицето Огнян Симеонов неочаквано преди дни. Поръчах си от сайта ампули Б 12 и ми направи впечатление, че не ми се калкулира веднага формуляр с крайна сума (цена +доставка). На следващата сутрин получих обаждане, в което да потвърдя поръчката и да си избера доставка с Еконт (до офис) за 5,50 или доставка до адрес за 6 лв. И понеже не ми се виси пред офис, избрах при тази малка разлика да ми доставят до адрес. След около час получавам ново обаждане от същия номер дали съм на адреса, за да ми направят доставката; съобщават крайната сума с въпросните 6 лв. И аз веднага загрях, че това най-вероятно е ОС, и пламнах. На срещата пред блока видях, че наистина е той, носеше ми плик на еконт. Аз попитах дали е куриер, отговорът беше, че не е, и че тази цена от 6 лв. била за доставка до адреса ми, а не през куриерската фирма. Ама, продължих аз, трябва да се разплатя, да получа документ и т.н. Пликът на еконт беше отворен и прибран, за да ми се покаже, че вътре е продуктът. Аз вътрешно бях решила, че това ми е абсолютно неприемливо, и при положение, че вече бях чела за нещата около 6000-ния ЦДС, категорично отказах. Не може да се вдигнеш с колата си и за 6лв. да ми донесеш в брандирано пликче продукта, с който търгуваш. Не! Не! И не! Споделям това, след като мислих дали изобщо си заслужава. но не може да си позволяваш такива неща, че и много по-големи (съдейки по белята с този ЦДС). Така петниш всичко, дори и добрите продукти, които предлагаш. И компрометираш цялата методика на Хъмбъл, Калкер и пр.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

Елементарно опровергаване на подвеждащите лъжи на Огнян Симеонов, че произвежда и се ръководи от технологиите за направа на ЦДС по Джим Хъмбъл и Андреас Калкер с цел огромна финансова изгода от Български Магистър Химик
https://m.youtube.com/watch?v=KTpEMDVQi ... are#dialog
YcMuXHu_Ce
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 19 Яну 2021 18:34

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от YcMuXHu_Ce »

Е добре.... този ЦДС 6000, който съм купил... На Огнян Симеонов ли е ?

да го хвърлям ли ? защото някои пишат че този е качествен ? Истина ли е ?
https://www.bilkolechenie.net/product.p ... YeRRe76k44
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

Не го хвърляй
Върни му го или го пази като веществено доказателство.
Бурята иде
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

Виж какво пише в сайта си този малоумник, произвеждаш просто биоцид за промишлена употреба със съответните му разрешителни смесвайки Натриев Хлорат и Натриев Хидроген сулфат с Мега киселинно Ph 0,43-1,1 и 34,5 грама сулфати на литър
......
Тоя е болен мозък и Тотален лъжец, защото ако спреш именно това видео на пауза ще прочетеш Джим,, това е грешка, Запомнете стандарта цдс 3000ppm"
Гледай внимателно колко пъти споменава като ок 3000 и като зле 5000 от 60-та до 65-та минута

.........https://youtu.be/jdauP-DCqac

ЦДС - CDS (ХЛОРЕН ДИОКСИД) 250мл. е за ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА и е комплект с подарък флакон от 50мл. + инструкция. CDS (Chlorine Dioxide Solution) = ClO2 и е с концентрация - 6000ppm по оригинална инструкция дадена от Джим Хъмбъл през 2012г. Гледайте видеото какво казва за PPM в 60-та минута. Стандартните бутилки на ЦДС са HDPE Този материал не позволява да се замърсява продукта в него. Ако се интересувате каква е разликата на ЦДС 6000 ppm и 3000 ppm прочетете текста в СИНЬО след интервютата и видеоматериалите. Много експерти и лекари твърдят че 6000ppm нямало как да се направи. Дори и на конференцията на КОМУСАВ беше зададен този въпрос за България и ЦДС-6000ppm. По форумите много БГ експерти казаха че няма ЦДС-6000ppm. Нека отново да си припомним какво ни каза Джим Хъмбъл през далечната 2012г. ТУК 60-та мин. Светослав Стаматов и Огнян Симеонов са първите разпространители на ЦДС-6000ppm. след лична среща с него и снимки разбира се. За 8 години ЦДС-6000ppm не е навредило на нито един човек или друго живо същество. Дори прокуратурата го доказа ТУК ЦДС винаги в медиите нарочно го бъркат с БЕЛИНА за да плашат хората. Ако искаме в магазина ЦДС не ни дават белина.
sardaesox
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 28 Яну 2021 13:48

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от sardaesox »

Един непредубеден мозък веднага ще различи оркровените лъжи и простотии, които този дрънка... Обаче какво да кажем за стотиците, дори хиляди отчаяни хора, за които ЦДС е лъч на надежда? Именно върху такава почва расте този отровен плевел Огнян Симеонов. Буквално той прецака Светослав Стаматов и то за да си отвори пазарната ниша. Да не си мислите, че случайно изведнъж попадна в полезрението на медиите? Посочете ми една причина това да стане "случайно".
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

Мислим еднакво ;)
И не просто мислим, а навързваме 2+2=4
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

А дали МедБио и Огнян Симеонов не отстраниха,, конкурент" Светослав Стаматов от пазара 🤔
От МедБио даже още по-нагъл.... 30мл за 12лв
Показатели след анализи на МедБио идентични на бозата на Огнян Симеонов
7500ppm
1ph
40 грама сулфати на литър
YcMuXHu_Ce
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 19 Яну 2021 18:34

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от YcMuXHu_Ce »

Добре... никой не ми отговори...
Този цдс 6000 , на огнян симеонов ли е или на Светослав Стаматов ?

Купих от този сайт, става ли за пиене този ЦДС 6000 ?

https://www.bilkolechenie.net/product.p ... YeRRe76k44
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Проблем с ЦДС 6000 ppm

Мнение от radoraev »

Да,
Този сайт е на Огнян
Публикувай отговор