МЕТОДИ НА ПОЛЗВАНЕ НА ММС (ХЛОРЕН ДИОКСИД)

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

МЕТОДИ НА ПОЛЗВАНЕ НА ММС (ХЛОРЕН ДИОКСИД)

Мнение от radoraev »

РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА MMS

Не забравяйте, че хлорният диоксид е най-добрият убиец на патогени, познати на човека. Независимо дали се използва в басейни, на пода на кланици или в имунната система на животните и хората. В допълнение, това е най-мощният детоксикатор, познат досега.

► MMS баня

Кожата е най-големият човешки орган, който може лесно да абсорбира MMS. Вземете гореща вана, добавете 5 до 20 капки активиран MMS. Ако водата не е филтрирана, направете я гореща и оставете парата да излезе за няколко минути. Останете в банята за около 10 минути. В зависимост от вашия толеранс към дози MMS, можете да увеличите до 40 капки.

Не се притеснявайте, че MMS е твърде разреден с вода. Колкото и капки да поставите във водата, всички те ще влязат в контакт с кожата ви, независимо колко пълна е ваната или колко голяма е тя.

► Вана за крака с MMS

Ако имате гъбички по ноктите на краката или някакъв друг вид рани или инфекции на краката си, напълнете ваната на краката си с гореща вода и добавете 10-20 капки активиран MMS. Накиснете крака си за 5-10 минути.

Повтаряйте процедурата всеки ден, докато болестта изчезне. Това може да отнеме от една до 6 седмици, в зависимост от проблема, който имате. Някои хора съобщават за драстично намаляване на болката при подагра с тази процедура.

Това също е добър начин да вкарате още повече MMS в тялото, когато използвате протоколи 1000, 2000, 3000.

► Не активиран MMS

◊ При сърбящи ухапвания от насекоми, като ухапвания от комари и бълхи, използвайте само една капка неактивиран MMS. Ухапванията от насекоми имат киселинен характер и тъй като MMS е алкален, той може да неутрализира киселината, което спира сърбежа. Втрийте една капка MMS в хапката. Не използвайте повече от 2 капки общо.

◊ При изгаряния на кожата, включително слънчеви изгаряния. Тъй като е алкален, MMS облекчава болката при изгаряне, която възниква от изгаряне на киселина на кожата.

Не използвайте мазнини или мазни лосиони, тъй като това запечатва изгорялата част и може да влоши щетите.

Свободно прилагайте неактивиран MMS върху изгаряния и незабавно разпространявайте с пръсти (но леко). Оставете MMS за не повече от 5 минути и след това изплакнете всичко с обикновена вода. Болката обикновено отшумява за 3 или 4 минути, но ако не, можете да я повторите още 1 път. Не оставяйте MMS активен за повече от 5 минути, тъй като ще нанесете много повече щети. След процедурата използвайте мехлем от алое вера или сок от алое вера за лечение.

► Четири процедури на час

За ухапване от змия смесете 3 или 4 капки със същия брой капки киселина и нанасяйте разтвора върху ухапването на всеки 15 минути. Също така приемайте доза MMS от 6 капки на всеки 15 минути за половин час и след това на всеки половин час след това в продължение на няколко часа. Срещнете се с лекаря, но не му позволявайте да отреже ухапването, тъй като порезът ще разпространи отрова. Повечето лекари знаят това, но някои може и да не знаят.

►MMS изпаряване върху кожата

Със стафилококова инфекция тя може да спаси живота на вас или на някой друг само за няколко минути. Вземете чаша или чаша, която е достатъчно голяма, за да покрие заразената област, без да излизат изпаренията на MMS. Контейнерът не трябва да е от метал.

Поставете 10 капки MMS и 10 капки киселина в контейнер и разбъркайте. Не добавяйте вода. Веднага поставете гърлото на съда над заразената област, но задръжте така, че MMS да остане на дъното на чашата. Наклонете тялото си така, че съдът да се обърне. Оставете изпаренията на хлорен диоксид да къпят заразеното място за не повече от 5 минути . В противен случай газът ще изгори кожата ви.

След пет минути извадете съда, съдържащ MMS и се опитайте да не изстискате инфекцията толкова много, че гнойта да излезе навън. Използвайте хартиени кърпи, за да изсушите всичко. Ако гной не излезе, изчакайте няколко часа и повторете процедурата. Една такава процедура трябва да се справя със стафилококови инфекции, но ако не, повтаряйте процедурата на всеки 6 часа, докато се излекува напълно.

► Спрей за кожа от MMS

При рак на кожата напръскайте с 10 капки активиран MMS за всеки 30 мл вода. Напръскайте върху рак на всеки час и напръскайте дмсо върху MMS. Разтрийте малко с пръсти. Правете това веднъж на час. В същото време следвайте протокол 2000. Ако това причинява болка при кожни язви или рак, спрете пръскането, докато болката отшуми.

► MMS в клизма

Използвайте 10 капки MMS в 240 мл вода. Дръжте разтвора за 5 до 10 минути, ако можете. Или направете както можете, но добавете около една капка активиран MMS за всеки 30 мл вода.

◊ Запек

MMS често лекува запек, но не винаги. Има малък процент от хората, които са имали запек толкова много години, че убиването на патогените в дебелото черво не помага. В повечето случаи, храненето добре и упражненията ще решат проблема, но не винаги. Понякога функционирането на дебелото черво става частично или напълно спира. В този случай дебелото черво може да бъде частично или напълно парализирано.

Парализата на дебелото черво обикновено е резултат от дълги години неправилно функциониране и убиването на патогени за съжаление не работи.

► MMS за вдишване на пари

Внимание

Следвайте тези инструкции! Белите ви дробове нямат болезнени нерви и можете да ги повредите, без дори да го усетите. Вдишването на пари на хлорен диоксид трябва да се извършва с голямо внимание. Никога, никога не използвайте повече от 2 активирани капки за инхалация.

Стъпка 1: Поставете 2 капки MMS в чаша, добавете активатор и покрийте чашата.

Стъпка 2: Изчакайте 40 секунди след това отстранете капака и донесете чашата до носа си.

Стъпка 3: Поемете само едно вдишване през носа. Когато усетите изтръпване, спрете дъха си.

Стъпка 4: Поемете само едно вдишване през устата. Трябва да кашляте. Това е, което ви трябва. На следващата сутрин също трябва да кашляте. Трябва да се отървете от всичко ненужно в белите дробове и кашлицата ще направи точно това. Обикновено не е нужно да кашляте много.

Има силно предимство при лечението на белите дробове директно пред другите методи, защото сто пъти повече MMS влиза в белите ви дробове, отколкото когато го изпиете, отива в стомаха ви, влиза в кръвта ви и пътува до белите ви дробове. В крайна сметка ще стигне до белите дробове, но лечението ще бъде по-бавно.

Бързо ще се научите как да правите няколко вдишвания два или три пъти на ден, но само много бавно . Трябва да правите това много бавно, като постепенно вдишвате няколко вдишвания сутрин и вечер. Постепенно белите ви дробове ще започнат да се лекуват. Не забравяйте, че тази техника използва хлорен диоксид със 100% сила. Парите, които идват от дъното на чашата, са 100% хлорен диоксид, но по пътя се смесват с малко количество въздух.

Внимание

Когато използвате инструкциите по-горе, за да възстановите белите си дробове, вие поемате пълната отговорност. В много случаи това е единственото нещо, което може да ви върне към живот. Но вие правите тази процедура, като изцяло поемате отговорност за себе си.

► MMS капки за очи

При конюнктивит или други очни инфекции поставете 4 капки активиран MMS в половин чаша вода. Водата трябва да бъде пречистена или дестилирана. С помощта на капкомер капнете една или две капки в засегнатото око или очи. Мигайте няколко пъти, за да сте сигурни, че течността е попаднала в окото. Използвайте втора капка, ако е необходимо. Правете това 4 или 5 пъти на ден, докато окото се възстанови.

► Гаргара с MMS

Ако правите гаргара с MMS всеки ден като част от вашата хигиена на зъбите, можете да предотвратите всички видове инфекции на гърлото. Цялостната стоматологична процедура е описана в главата за протоколи. Изплакването е последната стъпка.

♦ След кратко и нежно вдишване на 2 капки MMS и след измиване на зъбите с разредена доза, добавете около четвърт чаша вода към две супени лъжици разтвор, които все още са в чашата, и направете гаргара.

► Душ от MMS

Използвайте 6 капки активиран MMS за всяка чаша вода. Може да искате да използвате 2 чаши, така че да са 12 капки. Просто си правете обичайния душ, но с добавяне на MMS. При лоши инфекции използвайте същия брой капки на чаша, но душ веднъж на час.

► Предотвратяване на инфекции

За да предотвратите инфекция от други хора у дома или в болницата, дайте доза MMS с 6-10 капки в отворена чаша, но не добавяйте вода. Поставете чашата за една нощ на маса на метър от леглото. Това ще ви помогне да се защитите през по-голямата част от нощта. Сменете чашата в рамките на 6 часа.

От Валери Петров и ( сайта му жизнен свят)
Публикувай отговор