ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4564
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Мнение от ivangp »

ЛЕЧЕНИЕ
За възрастни: 6 капки активиран MMS в 120мл вода - 5 пъти на ден - през два часа. Прави се до изчезване на симптомите. Обикновенно за два дни симптомите изчезват. След като изчезнат симптомите се приемат по 3 капки активиран MMS, през час, 8 пъти на ден, в продължение на 3 дни!

За деца: Дозата до изчезване на симптомите е 3 капки Активиран MMS, 5 пъти на ден през два часа. След това по 1 капка, през час, 8 пъти на ден, в продължение на 3 дни.

ПРЕВЕНЦИЯ
За възрастни - 3 капки активиран MMS, в чаша вода, 3 пъти на ден (Сутрин, Обед , Вечер) един час преди хранене.
За деца - по една капка активиран MMS, в чаша вода, три пъти на ден, един час преди хранене.

Как се активира MMS - В чиста, суха чаша (с обем 125мл или повече) се капват даден брой капки MMS, след това се капват същия брой капки активатор (50% лимонена киселина или 4% солна киселина). Изчаква се 30 секунди (сместа трябва да стане оранжева на цвят). Долива се чашата с вода и се изпива веднага.

ВАЖНО
Витамин Ц, мляко и млечни продукти, алкохол, цитрусови плодове, моркови, чай, кафе, шоколад, кока кола, енергийни напитки, кофеин - неутрализират действието на MMS.
Затова е най-добре те да не се консумират изобщо или ако се консумират да е възможно най-дълъг периода между техния прием и приема на MMS.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
kapriz7
Участник
Мнения: 11
Регистриран на: 25 Сеп 2010 10:47

Re: ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Мнение от kapriz7 »

Иване това е многополезна информация . Обаче аз имам ЦДС , Как да го използвам за лечение на Коронавирус?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4564
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Мнение от ivangp »

1мл цдс 6000ppm = 6 капки ммс
1мл цдс 3000ppm = 3 капки ммс
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Мнение от radoraev »

Превод на български на:

Корона вирус и Хлорен Диоксид
14 излекувани от Корона вирус с Хлорен Диоксид

Джим Хъмбъл
Бюлетин


Корона вирус - актуализация (COVID-19)


Здравейте,

За първи пътоткрих, че MMS (хлорен диоксид) може да помогне на хората да възстановят здравето си, преди 24 години. Оттогава повече от 2 милиона души са възстановили здравето си от почти всички известни заболявания, в общо около 175 различни страни. Много хора сега го използват по целия свят за широк спектър от заболявания / болести по различни начини.

И сега за някои добри новини - преди два дни получихме съобщение, че 14 души, с потвърдено заразяване с COVID-19 (в Европа), са приемали MMS и са възстановили здравето си. Всички са били тествани и са имали положителен резултат за Кора Вирус, а при повторно тестване, след приемане на MMS, резултатите са били отрицателни. Освен това имаме и други свидетелства, идващи от различни части на света, за хора с корона вирус, които са приемали MMS и са се излекували. Освен информацията, която постъпи при мен директно, има и други отзиви в интернет на хора, които са приемали MMS и са се възстановили от вируса.

Тези от нас, които са използвали хлорен диоксид (MMS) през годините, със сигурност са очаквали той да работи и за този вирус, но ние искахме да сме сигурни, че е така. И сега с тези данни сме уверени, че с подходящата прием на хлорен диоксид (MMS) има надежда за изкореняване на COVID-19.

Следващият въпрос, който предполагам е всъзнанието на всички, е какво са направилитези хора за да се излекуват от COVID-19? Какъв протокол са спазвали? Според получените сведения хората са правили различни неща, които са действали. Моето намерение тук е да внеса известна яснота в тази тема.

MMS е невероятно вещество. Изложих много специфични насоки в последната си книга за това как да използвате MMS и лично аз насърчавам хората да следват тези указания. MMS е лесен за употреба и безопасен. Въпреки че сме съставили конкретни протоколи за различни неща, важно е да внимавате. MMS не винаги е нещо, което става за всякакви случаи, всъщност това се отнася за всички неща, свързани със здравето. Ето защо силно подкрепям трите златни правила за MMS. Всеки, който някога е се е свързвал лично с мен, знае, че винаги насочвам хората към Трите златни правила на MMS, което по същество помага на даден човек сам да определи правилната доза за себе си.

Накратко, трите златни правила на MMS са:

Ако състоянието ви се подобрява - не променяйте нищо. Продължете с това, което правите - продължавайте да приемате същата доза ММS.

Ако се чувствате по-зле - показвате признаци на гадене, диария или повръщане, намалете приема на MMS с 50%. Намалете, но не се отказвайте - поддържайте почасова намалена доза.

Ако не се подобрите, нито се влошите - ако няма признаци за подобрение преминете към следващия протокол или увеличете приема на MMS.

Описвамтези принципи в това писмо, тъй като е много важно да знаете това и защото в момента, дори в MMS общността, има различни препоръки за това колко MMS да приемате за корона вирус. Някои препоръчани дозировки са по-скоро високи дози, други предложени дозировки са по-ниски, а други – някъде по средата. Всички различни предложения може да са добри и всички те могат да работят, но вероятно не за всеки. Не забравяйте, че всички сме индивидуални като биология. Всеки човек е различен и това, което може да се случва в тялото на един човек, е различно от това на другчовек. Има толкова много променливи, които влизат в уравнението. С MMS някои могат да сапо-добре при бавен подход с ниски дози, дори и при корона вируса, а други може да се нуждаят от по-висока доза.

Ето защо трябва да обърнете голямо внимание на това, което тялото ви ви казва, и да следвате Трите Златни правила на MMS, за да можете да коригирате протоколите според това, което вашето тяло иска или изисква. Така че запомнете това, не мога да кажа повече от това. Ако приемате определена доза MMS и започнете да се чувствате по-зле, намалете дозата си. Ако приемате определена доза и не виждате никакви резултати, увеличете дозата. Настройте протокола към това, което работи за вас.

Както казах през годините видяхме, че приемането на MMS под каквато и да е форма води до някакви добри резултати. Що се отнася до моя съвет, ето какво бих препоръчал за корона вируса:

(Моля, обърнете внимание, особено ако не сте ползвали MMS досега: По-долу говоря за дози с 3 капки и 6 капки MMS. Всички дози MMS се правят като се капват определн борий капки 22,4% разтвор на натриев хлорит в чиста стъклена, пластмасова или керамична чаша, добавя се същото количество капки активатор, изчаква се 30 секунди, долива се дестилирана вода и се пие веднага. Обикновено за активатор се използва 50% разтвор на лимонена киселина или 4% разтвор на НСl(солна киселина), За всяка капка ММС се добавя капка активатор. Доза с 3 капки означава да вземете чиста, суха чаша и да сложите 3 капки разтвор на натриев хлорит и 3 капки киселинен активатор в чашата. Разклатете внимателно, така че капките да се смесят и отмерете30 секунди. Сместа трябва да придобие кехлибарен цвят. След това добавете 125мл. пречистена вода и изпийте сместа. Всички дози MMS се приемат в 1/2 чаша (4 унции / 125 мл) вода. Когато казвам доза от3 капки или доза от 6 капки, да се разбира, че капките се смесват, както е посочено по-горе и се добавят към вода. Никога не приемайте капки MMS, без да добавяте вода. За повече подробности относно смесването на доза MMS и евентуално използване на други активатори на киселинна основа, моля, вижте ръководството за възстановяване на здравето с MMS за инструкции.)

Ако имате COVID-19:

- За начало започнете с протокол 6 и 6. Това е една 6-капковадоза MMS, след това един час по-късно вземете още една 6-капкова доза MMS. (6 капки ММС + 6 капки активатор)

- След две дози с 6 капки MMS, преминете на почасови дози от 3 активирани капки в 125мл вода на час. Но работете с до 3 капки на час, започнете с 1 капка за доза, след това увеличете на 2 капки, след тована 3 капки - тоест, ако тялото ви го понася, увеличавайте броя капки. Ако не, намалете броя капки, но продължете приемане на почасови дози за осем последователни часа на ден.

- Предлагам да се поддържат часовите дози MMS всеки ден (в продължение на 8 последователни часа) за период от 3 седмици (21 дни). Дори ако човек се чувства напълно възстановен и не проявява симптоми, би било разумно да спазвате 3-седмичния протокол. Това е с цел детоксикация на организма и следователно укрепване на имунната система, както и предпазване от рецидив.

- След като 21-дневният срок приключи иако всичко е наред, предлагам да продължите дневната поддържаща доза MMS. Това е една доза от 6 капки MMS + 6 капки активатор дневно.

- За деца следвайте същите инструкции като по-горе и намалете количествата на половина.

Ако човек няма корона вирус, но знае, че е бил в контакт с вирусоносител:

- В този случай може да е разумно да се извърши Началната процедура, последвана от протокол 1000 - който е 3-седмичният протокол, с приемане на MMS в продължение на 8 последователни часа всеки ден. Това е описано в моята книга Ръководство за възстановяване на здравето с MMS, достъпнатук: www.jhbooks.org

За всички - ако не сте били в контакт с вирусоносител:

- Съгласно новините за това как се разпространява вирусът, ако искате да укрепите имунната си система и да предприемете превантивни мерки, бих предложил да приемате дневна поддържаща доза MMS. Това е една доза с 6 капки MMS = 6 капки активатор дневно, не забравяйте да не я приемате докато пиете кафе, чай, портокалов сок, мляко, алкохол и неща с особено високо съдържание на антиоксиданти. Добре е да вземете дозата сутринта, а след това изчакайте час преди да пиете или хапнете нещо друго. (Ако приемането сутрин след ставане се отразява на стомаха ви, приемайте я подруго време през деня, но нека не бъде заедно с храна и напитки, да има разлика във времето на приемане на дозата и времето за храна или напитки.) Друг добър момент да приемате дозата е преди лягане.
В Ръководствотоза възстановяване на здравето с MMS има диаграма на дозата и указания как да коригирате поддържаща доза за деца, според теглото им.

Като цяло горните предложения са какво бих направил аз за Корона вируса. По-долу обаче има друго предложение, основано на сведение, получено през тази седмица. То включва приемането на MMS по-често. Това е нещо, което съм наблюдавал през годините - тоест, че при някои състояния приемането на MMS по-често, на всеки 10 или 15 минути в продължение на няколко часа, често е много ефективно. В зависимост от това колко остро изразени са симптомите на заболяването, дозата би могла да бъде по-ниска, или по-висока доза. КОЛКОТО ПО-ОСТРИ СА СИМПТОМИТЕ - ТОЛКОВА ПО-ВИСОКА ТРЯБВА ДА Е ДОЗАТА И ПО-ЧЕСТ ПРИЕМА. Самият аз съм правил това за различни състояния, като силен пристъп на бронхиални проблеми, силна кашлица и затруднено дишане, и честото дозиране за известно време доведе до бързи резултати. Аз вярвам, че има моменти, когато е препоръчително да поддържате MMS в организма си на по-кратки интервали от време, отколкото веднъж на всеки час. В моя случай аз приемах ММS на всеки 10 или 15 минути. В описаният по-долу случай дозата е давана на всеки 5 до 10 минути, но в по-малки количества, тъй като мъжът е отпивал на глътки MMS + Активатор разтворени във вода, без да изпива цяла чаша наведнъж.

Ето сведение отмъж, който е имал много сериозни симптоми на корона вирус:

Мъжът е на 85 години и е потвърдено, че има корона вирус. Той е бил поставен под карантина вкъщи, всички негови роднини вкъщи също са били заразени, но възрастният мъж е бил в много тежко състояние и на кислород - той е бил най-зле. Давано му е 1-литрова бутилка вода, в която са билидобавени 20 активирани капки MMS. Той е билинструктиран да отпива глътка от бутилката на всеки пет минути, но да не допуска да мине повече от 10 минути интервал. И така на всеки 5 до 10 минути човекът отпивал (не голяма глътка, а мъничка) - това е всичко, но той изпълнявал това точно, на всеки 5 до 10 минути през целия ден, докато бутилката свърши, просто по една глътка всеки път. След три дни състоянието му било забележимо подобрено и вече не е бил накислород, така че дозата му била намалена до 12 активирани капки в 1-литровата бутилка вода и той просто отпивал от нея на всеки половин час. Той се възстановил бързо. Подобрението мув момента на изпращане на това сведение е било 90%. Имал само лек остатък от кашлица от време на време. Останалите членове от семейството, които също приемали MMS, са били напълно възстановени.

Считам, че това е нещо, което може да се опита, особено при наличие на сериозен/тежък/случай с корона вирус - мисля обаче, че бих го променил на 24 капки активиран MMS в 1-литрова бутилка с вода. За тези от вас, които са запознати с протокол 1000, моля, имайте предвид, че по протокол 1000 по принцип се приемат 24 капки MMS на ден. (Това са осем, часови дози, по 3 капки MMS всяка доза.) В гореупоменатия случай човекът е приемал почти еквивалента на протокол 1000, но предполагам, че приемането на глътки и често, на всеки 5 до 10 минути, очевидно е било ключово за него да поддържа достатъчна концентрация на MMS в неговия организъм, за да може той да работи с определено темпо.

По принцип съм заприемане на прясно приготвени дози MMS винаги, когато е възможно. Но това не изключва други възможности, както в случая, предварително приготвена бутилка, което при този човек е сработило добре. Много може да се говори за хидратирането на тялото, а е известно, че хидратирането на тялото работи най-добре при често приемане напо-малки глътки вода, а не да изпиете наведнъж дневната си водна доза с един или два гълтока. Многопо-добре ще се хидратирате, като отпивате вода по-често през целия ден, а в случай, че искате да укрепите имунната си система пийте вода с добавен MMS към нея.

Във всеки случай това е обнадеждаващо свидетелство и определено нещо, което трябва да имате предвид, ако вие или някой, когото познавате, има тежък случай на вируса. Разбира се, ако същият този мъж беше следвал Протокола 6 + 6, последван от почасови дози, резултатите вероятно биха били същите - макар че може би отпиването в по-малки количества му е било по-лесно. Слушайте тялото си и правете всичко като се водите от усещанията си, ако едно нещо не доведе до резултати, преминете към друго. Що се отнася до всички други предложени протоколи, които може да получите от общността на MMS, отново, започнете с това, което смятате, че ще работи за вас, но много моля, обърнете голямо внимание на трите златни правила за MMS.

Ако ви е предложено да използвате CDS, това е разтвор на хлорен диоксид, може да е окей и затова не бих казал да не го опитвате. Но знайте, че CDS е различна форма на MMS. Видяхме, че всички форми на MMS помагат на хората да възстановят здравето си, но аз и други хора стигнахме до извода,че в някои случаи тези, които приемат CDS, могат да стигнат до патова ситуация във възстановяването на здравето си и те трябва или да увеличат значително количеството, което приемат или да приемат оригинални прясно смесени капки MMS. Бих предложил да използвате CDS само ако нямате MMS на разположение. Моля, вижте Ръководството за възстановяване на здравето с MMS, допълнение А, за по-подробни обясненияотносно разликата между CDS и MMS.

Друг момент е, че някои хора са питали дали MMS2(чиста хлорна вар - над *80% чистота) е ефективен за премахване на корона вируса. Към днешна дата не съм получавал никакви сведения за хора с вируса, които са го използвали, обаче, ако имате MMS2 и нямате MMS1(натриев хлорит), със сигурност ще си струва да го опитате и според мен е много вероятно да подейства. В този случай следвайте протокол 4000, при който по същество сеприемат 5 капсули (или размер 1, или размер 0) на MMS2 на ден. Вземате ги през интервал от два часа. Като начало, напълнете капсулите с малко MMS2 прах, след което постепенно увеличавайте количеството прах, докато достигнете до пълна капсула, ако използвате капсули с размер № 1 или докато достигнете ¾ за капсули с размер 0. Когато приемате MMS2, не забравяйте, че се прилагат трите Златни правила на MMS, увеличавате или намалявате количеството, което приемате, според това, което тялото ви ви подсказва.

Не забравяйте, че има много указания, които трябва да вземете предвид, когато приемате MMS1 и MMS2. Този бюлетин вече е достатъчно дълъг, така че, моля, вижте пълните подробности за това как да използвате MMS, как да смесвате дозата, какво да правите и какво да не правите в Ръководството за възстановяване на здравето с MMS. Налична е и книгата Master Mineral Solution of the Third Millennium, която дава пълни подробности затова как да направите ваш собствен разтвор на MMS. И двете книги са достъпни тук: www.jhbooks.org

Надявам се това да помогне. Запомнете, продължавайте да правите нещата правилно и си помагайте един на друг.

С пожелания завашето добро здраве, безопасност и благополучие,

Джим Хъмбъл
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Мнение от radoraev »

Но... Разсъждавам относно малките дози цдс през 2 часа за Ковид и подобни.
Възможно е ние да бъркаме като искаме да блъскаме десетки мл на ден.
Мисля този студен разтвор като влезе на топло в стомаха се случва страшно разширение.
Може би още не разбираме силата на ЦДС.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: ПРЕВЕНЦИЯ и ЛЕЧЕНИЕ на COVID -19 с MMS

Мнение от radoraev »

Нов метод да носите в себе си нужното количество цдс за деня без загуба на концентрация.
https://youtu.be/pvccxry_EKk
Публикувай отговор