Трите златни правила на ММС

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4526
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Трите златни правила на ММС

Мнение от ivangp »

От Джим Хъмбъл
"Скъпи приятели,

Стотици хиляди хора в повече от 150 страни са се възползвали от MMS (Master Mineral Solution). Хиляди случаи на рак от всякакъв вид са преодолени и същото се отнася и за много други заболявания. Всяка седмица получавам много имейли с въпроси от един или друг вид относно MMS. В този бюлетин искам да споделя с вас две много важни точки, които са от съществено значение за възстановяването на здравето с MMS.
Те са:

1. Значението на почасовото дозиране

2. Следването на трите златни правила на MMS

В тези два фактора се крие отговорът на много от вашите въпроси.

След първоначалното ми откритие през 1996 г., че MMS може да възстанови здравето на жертвите на малария, продължих да работя по разработването на формулата. Открих, че ако се използва в точното количество и следвайки определени протоколи, ММS може да премахне и много други заболявания. В тези първи години повечето хора приемаха доста големи дози MMS около два пъти на ден и това понякога водеше до реакция на Херцхаймер. (Забележка: Реакцията на Херцхаймер е краткосрочна детоксикационна реакция в организма. Тъй като тялото детоксикира твърде бързо, това може да причини неща като главоболие, гадене, диария, повръщане или други симптоми. Въпреки че това може да бъде неприятно, то най-често е признак на изцеление.)

След това, докато бях на посещение в Африка и бях изправен пред стотици жертви на ХИВ / СПИН, си спомних, че Адел Дейвис постигна невероятни резултати с витамин Ц, като болен човек го приема на всеки час. Така че опитах това с MMS, тоест преминаването на по-малки, но почасови дози през целия ден, вместо една или две по-големи дози на ден. MMS трае само около един час в човешкото тяло, така че почасовата доза поддържа MMS да работи в тялото по-дълго време.

Никои двама души не са абсолютно еднакви - тоест нуждите на всяко тяло и начина, по който тялото реагира на лечението са различни. Някои хора се нуждаят от по-големи количества MMS, за да се оправят, а други могат да понесат само много малки количества MMS. Но независимо дали някой се нуждае от по-голямо или по-малко количество MMS, за да преодолее болестта, MMS трябва да бъде в тялото му по-дълго от един час.
След като бяха открити почасовите дози, болестите започнаха да се преодоляват с много по-висока степен на успех. Хората се възстановяваха от много различни заболявания, дори от такива, които се смятат за „нелечими“. По-малките, но почасови дози помогнаха и за елиминиране на реакцията на Херцхаймер. Така че, ако искате да се възстановите от конкретно заболяване, почасовото дозиране е от ключово значение! (Вижте подробности за количествата и почасовата доза в ръководството за възстановяване на здравето на MMS, достъпно на: jhbooks.org)

След като открихме значението на почасовото дозиране, все още имаше някои неуспехи с хората, които използват MMS. В търсене на отговори защо това се случва и чрез работа с много хора по целия свят, повече от 20 години, създадох Трите златни правила на MMS.
Важността на тези насоки е огромна за оздравителния процес.

Златно правило №1:

Ако приемате MMS и се показвате признаци на подобрение, не променяйте нищо.
Продължавайте да правите това, което правите. Това трябва да е очевидно, но това не винаги се случва. Хората често ще казват: „Е, аз ставам по-добре, това ми помага, така че трябва да приемам повече или да го приемам по-често.“
Не правете това. Ако се подобрявате, не променяйте каквото и да било - продължавайте да правите това, което правите, продължавайте го, стъпка по стъпка, докато не оздравеете напълно.

Златно правило №2:

Ако се чувствате по-зле, намалете приема на MMS с 50%.

Доста често, когато човек се чувства по-зле, от приема на каквито и да било лекарства; той или увеличава дозата или напълно спира приема.
При риема на MMS всяко от тези решения е грешно.
Ако човек се чувства по-зле, когато приема MMS, винаги трябва да намали приема с 50%.
Ако след намаляване на дозата човек все още се чувства по-зле, трябва да намали приема с още 50%.
И така се намалява дозировката, докато не се намери правилното количество, което не ви влошава състоянието допълнително.
Намалявайте, но не се отказвайте.

Златно правило №3:

Ако при приема на MMS състоянието ви не се подобрява и не се влошава увеличете дозата, както е описано в протокола, който следвате. Или преминете на по-силно въздействащ протокол. Т.е. преминете към следващата стъпка, каквато и да е тя.


Тези две важни точки вървят ръка за ръка - важността на почасовите дози през деня (основните протоколи изискват осем часа на ден, а за по-сериозни заболявания 10 часа на ден) и следването на Трите златни правила на MMS.

Всички подробности за тези точки са обяснени ясно и кратко в последната ми книга „Ръководство за възстановяване на здравето с MMS“.
Ако вие или ваш любим човек се нуждае от възстановяване на здравето и искате да поемете отговорност за собственото си здраве, насърчавам ви да проучите и приложите плана за възстановяване на здравето в тази книга. Книгата съдържа предложения и съвети как дори мега-зает човек да вмести почасово дозиране на MMS в режима си.

За вашето крепко здраве,

Джим Хъмбъл"
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор