ГЪБИЧКИ

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

ГЪБИЧКИ

Мнение от radoraev »

www.mmsbulgaria.com

Контрол Над Гъбичките
Би било по-просто, ако ММС можеше да се справи с всичко от света на болестите, но изглежда съществуват тип гъбички, върху които той не влияе, а дори ги подхранва. Гъбичките се прихващат по краката, ръцете и много други части на тялото.

Може и да не са точно гъбички, а нещо по-сериозно. Всички спрейове и прахчета против гъбички не му влияят. Може да се прихване върху кожата и изглежда доста по-сериозно от повечето други кожни инфекции. Сърби и боли ужасно и изглежда се разполага не само по повърхността, но и под кожата. Кара я да се подува леко, зачервява се и се влошава.

Произходът и името на тази инфекция не са известни. Може да трае с години. Не знам дали е имало фатални последици, но изглежда доста сериозно и понякога се прихваща и по устата и венците, създавайки много неудобства. Случва се да се прихване по кожата на главата, където става ужасно.

Точно тази гъбична инфекция реагира на ММС с парене и болезнени усещания. Почти винаги се влошава след третиране с ММС. Краката може толкова да се влошат, че да се затрудни ходенето. Това е единственият начин да се разпознае (известен на мен).
За щастие този тип гъбички е доста рядък. Не се среща при огромен брой хора. Въпреки това е включен тук, защото не знам други методи на лечение освен описания.

И така – при гъбички на краката, или заболявания на венците, които ММС не лекува за по-малко от седмица или други кожни аномалии, които просто не се лекуват успешно, ето какво да направите и то напълно безопасно.

От аптека или здравословен магазин купете бурканче лечебна глина/хума. В чужбина също има други типове глина, която върши работа. Всички глини за тази цел са бентонитни, а във Франция се наричат монтморилонит. Разбъркайте глината в съотношение 50:50 с вазелин (петролен дериват). Намажете с него засегнатите места. Ако е на краката, намажете го по цялата повърхност и обуйте дебели чорапи. Покрийте цялата засегната повърхност на кожата.

Ако не използвате вазелин, няма да свърши работа. Вазелинът е проводник на веществото през кожата и тъканите и подобрява действието му. Не се препоръчва само в и около устата, освен в много краен случай. Измийте си зъбите с глина на прах, както с паста за зъби. Мийте ги внимателно, три или четири пъти дневно.

Гъбичната инфекция би трябвало да изчезне след около седмица. Въпреки това, по-добре дръжте мястото леко покрито за около месец. Тази терапия е помогнала на много хора до момента.

И още нещо: винаги съществува вероятност да получите подобна гъбична инфекция вътрешно. В такъв случай, ползвайте същата глина – вътрешно, през устата. Почнете с 1 ч.л. глина в половин чаша вода или сок и след няколко дни ускорете на 2 с.л. (с връх) на ден.
По същия начин разтворът на молекулно сребро дава много добри резултати. Някои хора го използват два часа след ММС, за да ускорят процеса и подобрят противобактерийното действие. Молекулното сребро действа по-добре от колоидното, защото се произвежда на високи волтажи и противобактерийното му действие е по-мощно. Потърсете в интернет доставчици на подобни продукти.

Вижте също около 150 болести и аномалии групирани в списък с протоколите за лечението им - http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2.html
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Събрани мнения,линкове и информация(знания от опит)

Мнение от radoraev »

Тема:
Гъбички....на пръв поглед,,за много хора" безобидна тема,но нека видим как ще се развие!!!
Ще ми се да обърнем специално внимание на Кандида!!!
Моля постарайте се без никакъв спам да направим тази информация лесно достъпна и структурирана в точни и ясни статии,линкове на сайтове и филми!!!
http://www.apmakc.com/main_files/commonfungi.html


Вени Савова
Гъбичките и много от паразитите се хранят със захар, да не говорим, че захарта предизвиква ферментацианни процеси, които допълнително пречат. Основните храни, които трябва да се ограничат, за да не се "храни" гъбичната популация са: захар, брашно, особено продукти с мая. Ще допълвам този списък с времето. Много важно, антибиотиците, които трепят и полезните бактерии, водят до бум на гъбички след тях, защото бактериите и гъбичките са по принцип антагонисти. Затова пробиотиците са добро средство за превенция. Най-важното е, че те са проблем, когато има дисбаланс - т.е. популацията им се разрасне. Няма как да искаме да нямаме кандида. Ще ви споделя една моя представа за гъбите и в частност за гъбичките. Те са особен вид живи организми; както гъбите сякаш поникват "от нищото" , просто защото почвата съдържа спори, така имам усещаното, че тях ги има в тялото ни. Очевидно имат функция, но когато станат прекомерни, стават бели. Много неща отключват техния бум - един е неподходящата храна; но знаем добре, че често гъбичните инфекции са в рузултат на стрес, нов партньор и съответно неадаптирана флора във влагалището и изобщо в лигавиците. (презервативите изобщо не са протектори, защото гъбички се обменят и по орален път). Казвам всичко това, защото аз самата имам убеждението, че няма човек без гъбички или самата идея да ги убиваме "до крак" е нереалистична и нецелесъобразна. Понеже темата за гъбичките е много голяма и много сложна, ще натрупваме информация за тях постепенно.
http://www.zemianazaem.com/archives/581

София Данина
Паразитология-80% от болестите се дължат на паразити!!!
http://www.lekar.bg/news-158/info-2113/ ... %82%D0%B8/

София Данина

http://www.lekar.bg/news-102/info-3126/
Д-р.Петър.Кътев,.Първа.частна.клиника:.Битката.с.гъбичките.продължава.години/

София Данина
Истината за рака..рака е гъбична инфекция???
http://www.artsloi.com/arts-news/839-20 ... 47-38.html

Емо-Милчо Илиев
информация. В хода на изпитание на нови антипаразитни препарати върху свине учените били учудени от факта, че едно от прасетата така и не успяло да се зарази с хелминти, колкото и да ги добавяли в храната му. Оказало се, че опитното зверче се отличавало от събратята си с необичайно весел и добър нрав. Това му послужило като своеобразна защита срещу заразата. Направете си изводите!
как само влияе емоционалното състояние-още едно потвърждение,че хуморът и веселото настроение,оптимизмът са лечебни-те повишават вибрациите на тялото и то стаа недостъпно за гадинките...

Violeta Alexieva
Напълно си прав,но паразитите отделят много отровни токсини,които влияят на нервната система и предизвикват депресивни с-ния.И няма как да си с весел и добър нрав ако нещо отвътре те трови и черният ти дроб изнемогва и не може да се справи с отровите.Всичко това е порочен кръг.И ако си много болен,но виждаш светлина в тунела,физически се подобряваш , чак тогава започваш да се усмихваш. И все пак нека наистина имаме повече вяра,защото всяка болест духовно ни усъвърщенства .

Radoslav Raev
Откраднато от Форум здраве:
George Iliev
Стефко поразгледай сайта www.jivavoda.eu и прочети написаното в бутона приложение , може и да разбереш нещо повече как може да чистиш гъбичките за часове

Антон Иванов
http://www.jivavoda.net/ с тази кана излекувах гъбички на ноктите за няколко дена, а те са упорити.

Вени Савова
Доста съм скептична спрямо тези кани. Имам си и не мисля, че трябва да се говори с такава категоричност, защото звучи рекламно. Сори, но това ми е усещането.

Svetlana Petrova
Въпросче от мен: Някой от вас има ли опит с лекуването на гъбичките по ноктите с ММС? Вече седмица на три дни забърквам разтвор за майка ми (10 капки ММС + 10 капки активатор+ 30 мл. вода), с които през 2 часа си маже ноктите, но за сега няма видима промяна. Необходимо ли е с успоредно с мазането на ноктите да приема и ММС по протокол 1000?

Вени Савова
Проблемът с гъбичките по краката не е в краката, а извътре! Затова ми се струва, че е добре да се приема вътрешно ММС, а отвън третирането на гъбички с ММС не винаги сработва. Не знам защо, но е така. И дори в сайта има такъв пример. Затова аз наистина предлагам един билков препарат от вратига и карамфил за външна употреба. Български е, струва максимално 4 лв. и наистина работи. Аз дори успях да си възстановя нокът, който от повече от 7-8 години беше отлепен от удар и заради пространството, в което се събираше влага и пр. неща, възникна гъбична инфекция. Никога не съм си мислела, че ще стане това. Това мазило е Антимикодерм на Ауриметрия и изобщо не разбирам защо не се продава в аптеките, а само от производителя и в нета.Светлана, аз една зима бях получила страхотен проблем заради регулярно натоварване, измръзване и стоене в обувки поне по 15-16 часа на ден. И цялата кожа болеше и сърбеше едновременно. Така пробвах този билков продукт, като първо измивах в топла вода или вана със сол, после обилно намазване с препарата и след около 15 мин. с една емулсия за крака на Талодерма Еудермол 0 и си лягах. Неусетно и краката и нокътят се оправиха. А сега и при наличието на ММС нещата ще са още по-добре.
http://www.aurimetry.com/aboutaurimetry.html ето открих малко инфо за връзка с Ауриметрия, ако не искате да си поръчвате по интернет. И аз много през кожата се чистя, абе отвсякъде си се чистя!!!!

Radoslav Raev
Намерих инфо за Кандида и гъбички в най-добрия за мен форум за ММС досега в света:
http://www.g2cforum.org/index.php/list/ ... ns-candida


Radoslav Raev Ъ..натъкнах се на една поназнайваща дама в една американска затворена група и реших да копирам няколко нейни коментар(някой обае трябва да ги преведе моля):
............................
Синди
Day 16 on MMS, at 13 drops/day, have had 3 seizures in the past 24 hours (seizure free for 2 weeks prior) but you should see what is coming out of me! I'm so excited because it is a pretty good confirmation of WHY I'm having seizures! My intestines are blowing up, lots of worms coming out, and seizures at the same time. I can't believe after 6 years I'm getting close to a resolution. So very happy and grateful for this protocol

отговор от Кери Ривера:
Beautiful. That is ammonia. Ammonia causes seizure and worms cause ammonia.
Ammonia can cause hepatic encephalopathy, Hepatic encephalopathy to be precise. Also, I have heard Andreas say it in more than one video that MMS will not and does not kill any parasites. For that you will have to do PP, is what Andreas says.

Мери
There have been many reports throughout the years of killing some worms with MMS alone. I think it has to do wtih the state of the body, and the environmental toxins or toxic state, the cleaner the body, the easier for MMS to work on parasites. It does not get them all though, just like some of the herbal cleanses, it can help start the process and let you know what the body is harboring.. Glad you are getting answers, and I'm sure when you begin the PP it will only get better for you!

Синди
Yes, I'm very excited to do the PP and so glad I'm ramping up slowly because the first day on 1 drop proved to be a bit too much and had a seizure within a few hours (than several more the days following) Then I diluted 1 drop into 16 oz and took about half and slowly worked up to one drop over the next 3-4 days. I have been able to add a drop a day since that time. It does make sense Mary Beth Trenner because I have been detoxing full time for 6 years since I was diagnosed with brain cancer, so I have to be pretty clean with the exception of these pathogens and all the friends that come along with them. On Tuesday and Wednesday I was seeing a bunch of yeast and then Thursday, Friday came the worms, they look like ascaris. I have been doing herbs, DE and homeopathy for 2 years and have not had anything near this reaction and I'm obviously still dealing with this situation. From what I've read and watched you still need to PP to fully resolve the worm issue but MMS will obviously kill some of them as I'm seeing now. Grateful also to the Mom that shared this in the GAPs group or else I would never know about this!
Description from a google search:
Excessive candida may be present in the stool during periods of extreme yeast growth or die-off, also called Herxheimer Syndrome. Die-off occurs when your body is getting rid of excess yeast.
Stools with an overabundance of yeast may contain a white, stringy material that is similar to thin pieces of string cheese. This cheesy substance is one of the most common signs of too much candida in a bowel movement. Yeast in the stool has also been compared to cottage cheese. The candida can also look "frothy," similar to yeast in bread mix when it is rising, or candida can look like a mucus-like substance.
Vilander
Мнения: 0
Регистриран на: 05 Апр 2013 20:55

Мнение от Vilander »

Това са линкове по темата
http://www.apmakc.com/main_files/commonfungi.html
http://www.zemianazaem.com/
http://www.lekar.bg/news-102/info-3126/ ... %BD%D0%B8/

Аделия Иванова Гъбичките се балансират със сода бикарбонат и алкална диета. http://blogzaserioznihora.blogspot.com/ ... 000.htmlАз лично така успях, след като 2 години ми се наложи да пия стероидни хормони, които предизвикват гъбички, както и след антибиотични лечения в миналото Но непременно и алкална диета.

БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: ЛИМОН И СОДА БИКАРБОНАТ - 10 000 ПЪТИ ПО СИЛЕН ЕФЕКТ ОТ ХИМИОТЕРАПИЯТА !!!
Martin Cholakov Аделия Иванова: Балансирайте гъбичките със сода бикарбонат и алкална диета.
Iskra Bankova Това е вярно, но не напълно ефикасно за цялостно изчистване според мен:-))). Не става само с това, трябва ММС и противопаразитни средства и после с лимона и содата за поддържане на баланса и профилактика. Едновременно, както знаете - не може! Защото со...

Аделия Иванова На мен много ми помогна алкалната диета и содата, а сега тук се запознавам и искам да предприема нещата, за които пишете тук, свързано с ММС и паразитите е новото, което проучвам и разбирам голямото му значение. За което съм благодарна, че попадам на различни полезни места и интересни хора.
Iskra Bankova Ади, какво се случи с теб след алкалната диета, с какво ти помогна, разкажи...
Frendan Breizar гъби по ноктите, Джим пише, че не минават само с ммс, а и с хума. Точно рецептата може да се види в първата му книга, която е качена тук
НАЙ- ПОЗНАТИТЕ ПАТОГЕННИ ГЪБИЧКИ-квасни и плесени
Има много различни патогенни гъбички. Ние ще вземем под внимание само някои от тях, най- важните за човешкия патогенезис.
ASPERGILLUS
Родът Aspergillus включва филаментни гъбички, т.е. плесени, които са жълти, зелени или черни на цвят.Най- известни са: A. fisheri, A. flavus, A. fumigatus, A. niger, A. orizae, A. terrens и A. versicolor. A. fumigatus и A. niger са известни с това, че предизвикват аборти при кравите и белодробно заболяване при човека, аспергилоза. Това може да бъде алергична форма при астматични пациенти с реакция при вдишване на спорите ( сенситизация ) с алергичен алвеолит; колонизационна форма при индивиди с предишно заболяване на белите дробове, когато в съществуваща каверна може да се образува кълбо от плесен ( аспергилома), или трета форма, дисеминация на гъбичките из цялото тяло.
Гъбичките могат да нападнат синусите, ушите, храносмилателната система и могат да предизвикат очни инфекции. Когато Aspergillus навлезе в кръвоносните съдове може да предизвика тромбоза и може да отседне в мозъка, сърцето и бъбреците.
MUCOR
Гъбичките Mucor спадат към рода Mucoracea. Те са обикновени сапрофитни плесени. Най- често срещани са видовете: М. corymbifera, М. mucedo, М. plumbeus, М. racemosus.
В природата те живеят върху мъртви и разлагащи се органични материали.
Те инфектират човека, причинявайки хронични инфекции на белите дробове, бронхите и мукозните мембрани на носа и синусите. Много случаи на инвазивен гъбичен синузит (IFS ),причинен от Mucor се съобщават от медицинско изследване от Атланта, САЩ. Гъбичката Mucor може да бъде опасна за пациенти със злокачествено заболяване на кръвта, при системна химиотерапия, диабет и при пациенти на постоянно лечение със стероиди. Mucor може да навлезе в мукозата на червата. Всеки сегмент на храносмилателния тракт може да бъде засегнат, с ерозивни язви и тромбози, или гангрена. Гъбично заболяване на ушите, причинено от Mucor е често срещано.Mucor може да бъде причина за различни проблеми на сърдечно съдовата система със склероза, тромбоза и инфаркти. Развитието на Мусог може да се прояви като кожно заболяване, като най- сериозно е дисеминираното разпространение при пациенти с неутропения и диабет с кетоацидоза, при случаи на подтисната и компрометирана имунна система.
CANDIDA
Родът Candida принадлежи към групата квасни гъбички, растящи частично като квас с кръгли, пъпкуващи клетки с диаметър 250- 400 nm и образуващи дълги 700- 1700 nm тръбни ( тубуларни ) клетки, наричани псевдомицели. Candida ферментира въглехидрати, тя не може да разгражда карбамид. Това е важно да се предвиди във връзка с нужната диета: приемането на всеки вид захар и нишесте могат да подхранват растежа на Candida, но протеините са разрешени в диетата. Има около 100 вида Candida. Най- известните видове са: С. albicans, С. tropicalis, С. pseudotropicalis, С. parapsilosis, С. crusei, С. lusitaneae, С. glabrata, С. stelatoidea и други. Гъбичното заболяване Candida често засяга мукозните мембрани на устата, гърлото и синусите. Много често Candida живее в женското влагалище, като причинява бяло течение. Ефектът от Candida върху храносмилателната система е много сериозен. Разпространението в червата има много аспекти като недохранване, синдром на пропускащите черва, алергични реакции и навлизане на токсини в кръвта.
Candida може да засегне белите дробове и бъбреците, като вторична инфекция.
Може да се получи системна кандидoза, което е навлизане на гъбичната инфекция в цялото тяло и това е знак за много слаба имунна система. Гъбичките Candida отделят отровни вещества. Особено токсични са филаментните тръбички, които навлизат дълбоко в тъканта на чревната мукоза, в тъканта на бъбреците, белите дробове и влагалището.
Много са причините в нашия цивилизован живот, които улесняват развитието у човека на гъбички и Candida:
- Увеличената и неконтролирана употреба на антибиотици, които намаляват тоталното количество на нормалната бактериална флора, като убиват полезните бактерии в червата от типа Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus bifidus.
- Антибиотиците, давани в храната на животните, стимулират кандидиазис при хората.
- Оралните контрацептивни таблетки стимулират развитието на Candida, затова много млади жени страдат от тази гъбична инфекция.
- Кортикостероидите, прилагани хронично и често предписвани даже при деца, усилват разрастването на Candida.
- Ниското биохимично качество на храната, консумирана в цивилизованите страни причинява хранителен дефицит и увеличава агресивността на Candida, която тогава преминава в своята токсична тубуларна форма.
- Токсичните вещества и замърсители на въздуха и водата подсилват синдрома на гъбичните заболявания. Инсектициди, хербициди, аерозолни препарати, детергенти и дезинфектанти за домашна употреба, продукти за моторните превозни средства, разтворители, пластмаси; всичките те дразнят имунната система.
- Специално важна е ролята на тежките метали от зъбните пломби, които са една от най- важната причина за постоянна гъбична инфекция в тялото.
Симптомите на инфекция с Candida имат много широк спектър: дискомфорт в храносмилателната система, подуване на корема от различни храни, особено от хляб, мляко, захар, алкохол, бира и сирене. В същото време има непреодолим апетит за сладкиши, шоколад и сладки напитки и човек наддава в областта на талията. Получават се също подуване, воден застой и дразнене в дихателната и отделителната системи, вагинално течение и сърбежи. Много често главните оплаквания са умора, летаргия, сънливо умствено състояние и главоболия.
Нередовна менструация, предменструално напрежение, раздразнителност и внезапна слабост са чести симптоми. Основното усещане е, че тялото се отравя през цялото време; точно това прави инфекцията с Candida.
CRYPTOCOCCUS
Родът Cryptococcus е от семейството на квасните гъбички. Той включва 37 вида.
Спорите на Cryptococcus са много често срещани в почвата и могат да бъдат вдишани заедно с прах. Гъбичната инфекция може да засегне хора, домашни животни като кучета, котки, кози и птици. Cryptococcus се намира в изпражненията на гълъби.
Видът Cryptococcus neoformans е патогенен за човека. Той прави бързо растящи колонии от кръгли пъпкуващи клетки. Колониите са кремави, леко розови или жълтеникаво кафяви на цвят. Известно е, че С. neoformans засяга белите дробове, кожата, простатната жлеза, отделителната система, очите, миокарда, костите и ставите.Най- сериозен е ефектът върху централната нервна система, специално мозъка, където Cryptococcus причинява менингит и менингоенцефалит. Интензитетът на инфекцията с Cryptococcus със сигурност зависи от състоянието на имунната система. Много хора, без да знаят, са подложени на тази инфекция, без сериозни последствия за тях. За пациенти с компроментирана имунна система ( обикновено при болни от СПИН ) менингоенцефалитът, причинен от Cryptococcus е сериозна вторична инфекция, причиняваща увреждане на нервните клетки и на сивото вещество на мозъка. Симптомите на менингит и менингоенцефалит, причинени от Cryptococcus могат да бъдат треска, гадене, повръщане, зрителни нарушения, силно главоболие с вътрешно налягане, неврологични проблеми, понякога припадъци, схванат врат, умора и общо болестно усещане. За лекуване на тази инфекция конвенциалната медицина използува венозни инжекции Amphotericin В и таблетки Fluconasole (Diflucan), които имат сериозни странични ефекти, така че не могат да се използуват за дълъг период от време.
DERMATOPHYTES
Гъбичките от типа Dermatophytes метаболизират кератин от кожата, косите и ноктите. Тази инфекция може да засегне и хора, които са практически здрави. Най- често се засягат изтощени пациенти, с отслабена имунна система.
Има три групи Dermatophytes:
• Trichophyton засяга кожа, нокти и коса,
• Microsporum засяга кожа и коса,
• Epidermophyton засяга кожа и нокти.
Това са гъбичките, които причиняват кръгли лишеи (tinea ). Това може да бъде: tinea pedis- по краката, tinea capitis- по скалпа, tinea manuum-no ръцете, tinea cruris- по слабините и в областта на гениталиите.
Най- известните видове са: Trichophyton tonsurans, Т. rubrum,Т. violaceum, Т. schoenlinii. Т. megninii, Т. soudnense, Microsporum audouinii, M. ferrugineum and Epidermophyton floccosum. Много от тях са зоофилни, т.е. те засягат и домашните животни.
В случаи на микоза по кожата причинители могат да бъдат също някои видове квасни гъбички, като Malassezia furfur и Candida.

Противо-гъбична диета: Непоносимост:Алкохол,Млечни,Фруктоза,Захароза,Оцет,Жито,Соя,Витамин В,Нишесте.
Изключения :масло,ориз,кисело мляко.

РАЗРЕШЕНИ ХРАНИ
храни:месо,пиле,риба,,яйца*,масло*,маргарин*,ядки,семена,боб,леща,кисело.мляко,
ориз*,зеленчуци/без картофи/,плодове*,просо,лимони,олио,кафе,чай,билков чай.
ЗАБРАНЕНИ ХРАНИ
Захар,мед,фруктоза,сладкиши,сушени плодове, шоколад,соя, мляко,сирене, кашкавал, хляб/жито/,ръж,овес,царевица,картофи,грозде,гъби,диня,оцет,алкохол,ферментирали храни.
* - храните означени с този знак са в ограничени количества.
Публикувай отговор