Отзиви за ТЕС семинари за напреднали.

Отзиви от семинари и сравнения на методи и техники. Плюсове и минуси.
christa
Участник
Мнения: 18
Регистриран на: 11 Сеп 2010 09:37
Местоположение: Казанлък

Мнение от christa »

Както споделих и на семинара, не съм много по писането. Затова ми бяха необходими няколко дни да се реша. Но не мога да не изкажа искрената си благодарност на Иван, за всичко на което, ни научи. Дълбок поклон за вложения труд да събереш на едно място толкова полезна информация за различните техники, и за начина, по който тя ни бе поднесена. Да съм на семинара беше изключително преживяване. Занимавам се с ТЕС от май и имам постигнати някои резултати, най-големият от които е във връзка със заболяването на щитовидната ми жлеза. При изследванията през май хормона ми TSH беше 29, а през септември бе вече 6. Искрено вярвам, че Хашимотото ми вече го няма. И това се дължи само и единствено на ТЕС. Не съм приемала никакви медикаменти междувременно. Определено това е моята техника! Откакто се ТЕСам съм станала мнооого по-спокойна, уверена и най-важното усмихната. И всеопрощаваща. Вярата ми е огромна, а след семинара е още по-силна, упоритост не ми липсва, но от време на време се омързеливям. Трябва да му ударя една ТЕСла на тоя мързел. :)
Много ми допадна ЕТ, но интересно защо, опитите ми у дома не успяват. :( А когато ме водеше Иван, макар и не от раз, но всичко си се получи, и при мен може би най-ярко бе изразен ефекта, а сега нещо не мога да я усетя тази енергия. Факт е обаче, че след семинара, точка 4 под окото, която усещах болезнена при ТЕС, вече я чувствам съвсем нормално, като останалите. Сега задълбочено проучвам записките и материалите от семинара и дълбоко вярвам, че скоро ще успея. Пък си имаме и този форум, все пак!
Ааа, да не забравя, тази сутрин и аз спретнах един подарък, на човек който без повод ми се разсърди и не искаше два дни да ми говори. Е, днес се държеше все едно нищо не е било, а на него по принцип трудно му минава. Дори ми благодари за нещо съвсем дребно, което не заслужаваше внимание според мен.
Така че, Дерзайте! Чака ви сигурен успех. Май малко дългичко се получи за човек, който не обича да пише. Дали пък не се дължи на тес?! :D
Аватар
naddiq
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 27 Апр 2011 19:30
Местоположение: stara zagora

ТЕС

Мнение от naddiq »

СКОРО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЛИ ТЕС ЗА НАПРЕДНАЛИ?ЗАПИСВАМ СЕГА.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4553
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Вече не правя този семинар. Той бе заменен от ПЕАТ семинара.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор