Темата на човек без проблеми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Alisa
Майстор
Мнения: 2090
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Това прилича ли ти на приемане?!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Не. Но съм се оплела като пате в кълчища. Което ми е добро напомняне, защото след 1 година ТЕС и оправяне с доста проблеми, бях започнала да си мисля, че мога бързо и лесно да се справя с всяка емоция, която не ми харесва. Но явно не е така.

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Проблемите си продължават. През деня или вечер тесам и общо взето се чувствам добре психически, не усещам някакво особено напрежение, или пък здравословни проблеми, или нещо друго неприятно. Истината лъсва нощем. Явно съм се изучила изключително успешно да лъжа не само околните, че съм силна, но и себе си, когато съм будна. Горещите вълни със силните изпотявания се върнаха. Всяка нощ, поне по половината нощ не мога да спя от тях. Също и гадни сънища. Тази нощ беше черешката на тортата. Някой много настойчиво в съня ми, ме убеждаваше че трябва да се самоубия и ми даваше някакви големи хапчета, които трябва да вземам за целта. Те бяха номерирани от 1 до 8, трябваше да ги пия сутрин и вечер, за да се самоубия за 4 дни. Питах го защо толкова бавно и не може ли поне да стане бързо, а той ми отговори, че трябва да е бавно, за да ми е максимално гадно и мъчително и че ефекта ще е, че ще се задуша бавно и постепенно. Мда. Мозък мой, враг мой. Чудя се какво ли още ще изгенерирам сама на себе си. Понеже явно външните обстоятелства са ми само за загрявка, та се "налага" да ги допълвам със сътворени от мен самата идиотщини. Вече и аз не знам какво да тесам и как. Като започна през деня, се насилвам да си измислям декларации, повечето ми звучат тъпо и засукано, вижда ми се чудно защо ли изобщо го правя, тъй като не усещам да имам нещо специално за тесане. Става порочен кръг. Не тесам ефективно, а имам нужда, но не знам от къде и как да започна да разплитам кълбото, което съм самата аз.

Yandra
Активен
Мнения: 169
Регистриран на: 04 Май 2011 14:48
Местоположение: Варна

Мнение от Yandra »

Привет :) Отдавна не съм се вясвала тук, но думите ти ме подтикнаха да споделя . Преживях нещо подобно преди време и тогава ми помогнаха щуротиите на Алексей.
Може би имаш нужда да разнообразиш? При мен комбинацията от ТЕС и щуротии даде доста добри резултати.

Аватар
Емоция
Активен
Мнения: 116
Регистриран на: 14 Окт 2009 13:36

Мнение от Емоция »

Параболоиде, аз имах тежки нарушения на съня повече от 10 години. Понеже вече силици не ми останаха и не исках да си лягам вечер намерих цаката - като се запътя към леглото си казвам: Ето сега си лягам в моето топло, меко и уютно легло. Ще се завия с Белия Облак (завивката) и ще се чувствам много добре. Ще затворя очи и ще заспя. Сънят ми ще е спокоен, освежаващ, няма да се будя на всеки кръгъл час. Сутринта ще се събудя в 7.00 часа.
След кратко време имах отлични резултати. Дори мога да програмирам с точност до + - 10 минути часа на събуждане.
Имах и сравнително дълъг период на повтарящи се гадни мисли. Тогава казах на мозъка си, че е гадняр, задето ги сътворява и че сам си вреди.
Абе, има ефект :D

Щом не можеш да си определиш какво да ТЕСаш само си потупвай точките без дори да си мислиш за проблема. При мен по-рано резултатите идваха много бързо, сега по-късно, но в замяна на това с по-богата информация; по-вълнуващо.

На гласа в съня си му кажи да се гръмне или да си изпие сам хапчетата. Дай отпор един вид.
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки

Alisa
Майстор
Мнения: 2090
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Оооо Паби!
Вземи си почисти чакрите с онова потупване от клипчето, направи си клчечно дишане или нещо друго, което смяташ, че може да отдръсти задръстването и давай пак на пред! Включи Инелия Бенц с кръгчетата или програмирай ТЕС на сън...Симоронските техники наистина са много хубав вариант както казва Yandra
Може би имаш нужда да разнообразиш?
... Най- вече изТЕСай поста си и първо тези трите неща
Мозък мой, враг мой. Чудя се какво ли още ще изгенерирам сама на себе си. Понеже явно външните обстоятелства са ми само за загрявка, та се "налага" да ги допълвам със сътворени от мен самата идиотщини.
Хайде, с теб съм! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

ivangp
Site Admin
Мнения: 4521
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Въпреки че
paraboloid написа: Не тесам ефективно, а имам нужда, но не знам от къде и как да започна да разплитам кълбото, което съм самата аз.
............
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Ок. Ще тесам нещата, които съм написала. Тези неща, дето ме съветвате - ТЕС насън, симоронски техники, щуротии на Алексей...аз не знам какво е това. Така че ще карам с това, което знам. Благодаря ви за съветите! Ще пиша за резултатите.

jiven
Участник
Мнения: 18
Регистриран на: 22 Авг 2012 14:24

Мнение от jiven »

На мен много често ми се случва нощем истината да "лъсва". :) Ужасявала съм се, особено преди години. Сега даже се радвам, понеже понякога сънищата дават много по-пряк път към несъзнаваното. И специално на мен ми дават по-лесно шанс да спра да контролирам - ако не наяве, то поне насън. :D Не се опитвам да тълкувам смисъла им, когато и ако не е ясен, а направо се хващам с чувството, което ми носят. Дори нерядко въобще не си спомням сюжета, а само усещането - но в крайна сметка то ми е по-важно. Процедирам със сънищата и по-точно с усещанията и емоциите, които ми носят, както с реалните случки - всъщност емоциите им са си съвсем истински за мен. Много изненади съм открила.
В момента сънищата ми "говорят" доста директно - показват ми неща, които супер старателно съм крила от себе си и имам чувството, че нямаше да се сетя и осъзная толкова бързо, ако не бяха сънищата да ме светнат ...

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Явно е много полезно понякога, когато човек не знае от къде и как де се подхване, да се спре, да обърне поглед назад и...прочетох си отново собствената тема /добре че не е станала още по-дълга/. Разбрах, че явно циклично се "зациклям" и видях, че миналата година, горе-долу по същото време, съм се чувствала по доста сходен начин. Припомних си, че тогава съм излязла от това с т.н. "обединение на противоположности". От няколко дни си правя подобни обединения на противоположни и на пръв поглед - взаимно изключващи се емоционални състояния и за сега резултатът е чудесен.

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Трябва ли да се чувствам виновна и да се себеобвинявам в мързел, за това, че повече от месец се чувствам добре и не ми се теса? Нещата във фирмата ми са си все така, но аз нещо не им се "впрягам". Чувствам се спокойна, доволна, радвам се на малките неща от живота, не съм имала проблеми със здравето. Ежедневно се сещам, че не е лошо да се потесам, но не се сещам за какво. Понякога започвам, просто по навик, но декларациите са ми изсмукани от пръстите. Как е при вас? Непрекъснато ли тесате, или след време го правите само при нужда?

nikimm
Майстор
Мнения: 815
Регистриран на: 29 Мар 2009 14:24

Мнение от nikimm »

Паби, изчакай си момента за избистряне, щом не усещаш дълбочината в декларациите. Момент според мен за тесане е защо изобщо искаш да тесаш :))))))))) ТЕС е нещо велико , но не е задължително според мен :))))
Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет

Alisa
Майстор
Мнения: 2090
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Радвай си се, наслади се, пък като нещо дойде- ще ти се възроди и ТЕС-желанието, ако ли не- ти ще си го върнеш!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Публикувай отговор