Мойте уважения Иване но с някой неща няма как да се съглася.
Всеки вижда обяснението за нещата от неговата си камбанария , аз казвам от моята какво виждам
Не съм казъл ,че знам всичко или ,че ММС е ПАНАЦЕЯ. Не е и съм го изпитъл сам!
За съжеление или не няма да мога да отида на семинара на 02.02.2013г . на Джим , Кери и Андреас но там обещаха да ги попитат нещата за които Ти питаш а именно колко от 100 са успели и колко не.
Ще попитат и защо Кери не препоръчва ЦДС-а на Андреас а препоръчва ММС...
Относно дали вирусите ни заразяват с грип съм по-скоро сигурен защото придобих навика да гледам небето а не да съм забил поглед в земята като зомби.Та когато видя Хим Трейс и няма и седмица и се почва я гърло с хрема и температура я нещо друго и то не Аз , а хора около мен аз съм само наблюдател.А това което съм видял или изпитал с мойте сетива не можеш да ме убедиш в обратното.
Знам само , че Кери има друг протокол за ММС различен от Джим.
За ваксините също съм сигурен защото сина ми в 5-я месец 2ч. след като му биха ДТК пищеше като сучеше и корема му къркореше и се чуваше от 2м. и на другия ден не искаше да помирише гърда и кърма.
А само 1ч. преди въпросната ваксина си беше всичко ОК.
Мога да ти дам ако искаш , скайп или мейл на хора дето след ваксина са развили Церебрална Парализа ...
Колко деца е излекувала Кери и защо някой не , си отговорил сам с това ,че не всички развиват Аутизъм след ваксина.
А именно много сме еднакви ама сме и много различни като оргазнизъм , имунитет,гени ...
Не се изхвърлям а споделям и линка води към споделено от родители Българи на деца Аутисти , снимките също са тяхни , да кажем видял съм ги преди това във Фейсбук като на сайта са малко от тях....
Как е определил ММС създателя на сайта не съди мен.
Искрено съм благодарен на Теб Иване , защото от теб научих за сефте за ММС-а и от там почнах да ровя и чета...
ММС се взема профилактично предвид вирусите и паразитите които са около нас или в храната ни.Никой не е казъл ,че го пиеш и край до живот си ОК.Факт е ,че се лекуват много болести за седмици за които Официалната медицина предрича хапове до живот.
Та предпочитам да пия профилактчно ММС от колкото хапове сутрин, обед и вечер
Пак повтарям ако не и потретвам не се заяждам и не се паля
Прочетох за съмнението ти ,че има въобще вируси и дали те ни разболяват.
Хубаво ама защо тогава има Хим трейс ако няма смисъл от него , надали е само заради контрола на климата!
И не мога да се съглася ,че е нормално и полезно в децата ни и нас да има по 30см. ако не и по-дълги червейчета камо ли.че е полезно за организма.
Винаги имаме избор , кое е ужасното ,че имаме повече ?!
Всеки сам да прецени с главата на ръменете си.
Стандартните "лечения" на Аутизъм няма има само луди пари за половин крачка напред и 2 назад и това не е случайно.
Съгласи си ,че няма панацея дори ТЕС не е , камо ли ГНМ